Problema stick memorie USB, split din Despre PC-uri
![]() ![]() ![]() |
Problema stick memorie USB, split din Despre PC-uri
LuluMOB |
![]()
|
||
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
A mers pe XP?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
LuluMOB |
![]()
|
![]() Membru cu pedale. Group: Members Posts: 1.136 Joined: 28 October 05 From: Iași ![]() |
XP am pe toate (laptop, desktop acasa, desktop servici nevasta). Pe desktop merge, pe laptopurile de acasa nu.
Clip.jpg ( Size: 33.76k ) Number of downloads: 1262 Clip_2.jpg ( Size: 46.72k ) Number of downloads: 1321 Clip_3.jpg ( Size: 76.83k ) Number of downloads: 1312 Clip_4.jpg ( Size: 105.16k ) Number of downloads: 1278 Clip_5.jpg ( Size: 70.43k ) Number of downloads: 1245 This post has been edited by LuluMOB: 13 Dec 2011, 20:44 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
LuluMOB |
![]()
|
La sugestia unui amic coforumist, am incercat sa formatez cu utilitarul de la HP:
Clip.jpg ( Size: 91.18k ) Number of downloads: 224 Necastigator! In continuare, stickul merge absolut normal pe desktop. De asmenea, orice alt stick merge normal pe laptop. This post has been edited by LuluMOB: 16 Dec 2011, 08:34 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pescuieste FlashBoot si incearca-l.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
LuluMOB |
![]()
|
Clip_2.jpg ( Size: 80.06k )
Number of downloads: 206
Nici un program de formatare nu-l vede. Nici sistemul de operare nu-l vede de fapt corect. Am gasit un program numit drivecleanup (http://www.uwe-sieber.de/drivetools_e.html). Programul dezinstaleaza toate dispozitivele usb. Am facut asta (in ideea ca o fi vreun conflict cu vreun dispozitiv mai vechi), am bagat stickul, il vede, il instaleaza, am putut vedea fisierele din el pentru cateva secunde, dupa care explorerul se inchide si din nou am ajuns de unde plecasem. Ce vede sistemul: Clip_3.jpg ( Size: 49.84k ) Number of downloads: 190 Si ce vede cu un stick bun: Clip_4.jpg ( Size: 43.72k ) Number of downloads: 183 This post has been edited by LuluMOB: 16 Dec 2011, 19:40 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Split-uit topicul la cerere.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai exista un program, de returnari produse si inlocuire cu altele, care functioneaza
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
LuluMOB |
![]()
|
Nu-i asta problema. Si de schimbat l-am schimbat, iar al doilea se comporta la fel.
Pe mine ma irita faptul ca nu gasesc baiul, care probabil e la softul laptopurilor. Si nu-l gasesc si pentru ca alte stickuri si dispozitive usb merg perfect. Mersi, Ake! This post has been edited by LuluMOB: 18 Dec 2011, 10:17 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Cauta-l in device manager.Daca il gasesti acolo si iti spune ca nu functioneaza normal,atunci e posibil sa ai o problema cu driverele usb.Reinstaleaza-le de pe cd-ul "motherboard".Daca nici asta nu merge,incearca sa il bagi in alt slot usb.
|
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
LuluMOB |
![]()
|
Am pus in postul 3 niste poze, in device manager nu-mi raporteaza nici o eroare, nu-mi spune decat ca functioneaza normal.
Insa, volumul propriu-zis nu e vazut. Se comporta la fel in toate cele 8 sloturi usb de pe 2 laptopuri. This post has been edited by LuluMOB: 18 Dec 2011, 13:29 |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
corbex |
![]()
|
Sa incerci sa instalezi niste drivere suplimentare pentru USB? Eventual de la producatorii de stickuri? Mai pe la inceputuri asa se vindeau, cu drivere.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Windows 7 ce are?
|
--------------------
-
-
|
|
mrkiry |
![]()
|
![]() Din tara unde nici apocalipsa nu ajunge... Group: Members Posts: 1.818 Joined: 2 December 10 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca e posibil sa fie o problema de registry
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane2
2004 Lux Privilege
- GR85KYR Renault Megane 2,1.6 16v,113 cp,an 2004
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Frac-tu ce zice?
|
--------------------
-
-
|
|
LuluMOB |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 18 Dec 2011, 15:33) Sa incerci sa instalezi niste drivere suplimentare pentru USB? Eventual de la producatorii de stickuri? Mai pe la inceputuri asa se vindeau, cu drivere. Unde naiba mai gasesc asa ceva? O sa caut. Oricum, putin plauzibil sa rezolv problema asa. QUOTE(C a t a l i n @ 18 Dec 2011, 15:35) N-are nimic. De aia nu trec la el si raman la XP. Acuma, pe bune, nu ma apuc de instalat SO pentru chestia asta. QUOTE(mrkiry @ 18 Dec 2011, 17:46) Eu zic ca e posibil sa fie o problema de registry ![]() ![]() Am sters din registry toate dispozitivele usb cu drivecleanup(vezi mai sus). De formatat si reinstalat, nu mai comentez... |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
corbex |
![]()
|
Gasesti drivere USB pentru telefoane, camere si alte device-uri. Nu stii de unde sare iepurele.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Try this!
|
--------------------
-
-
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca ai xp sp3 cred ca ti-ar merge daca ai face un downgrade la sp2
De asemenea poate gasesti un update de placa de baza la laptopuri, sa fie o problema de controller de usb cu anumite stickuri |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
http://static.daciaclub.ro/uploads/post-10...17090_thumb.jpg
![]() NTFS pe stick ??? Fa-l FAT 32 si merge de rupe... |
--------------------
...
...
...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
da' ce are ntfs-ul pe stick, ii pute?
Cu ntfs poti pune fisiere mai mari de 4 gb (iso-uri de dvd-uri de ex) |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
corbex |
![]()
|
Plus ca-l poti face butabil, cu un kit de win7 pe el
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Haidi bre, ca incap destule linkuri si pe fat32
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Fat e el.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
2004
|
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.605 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
HP USB Disk Storage Format Tool pentru ntfs pe stick ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
LuluMOB |
![]()
|
Pe desktop il pot formata cum vreau. L-am facut si fat32 si ntfs. De ce l-as face ntfs, raspunsul e evident ala dat si de klaus. Si mai sunt niste avantaje la ntfs.
Ironick, nu e ala din postul 4? Vezi eventual si postul 6. Problema e ca sistemul nu vede nimic in device. Inbtr-un fel, e ca si cum as avea un card reader gol in portul usb. De aceea nu cred ca ajuta nici un program de formatare. Ramane sa cercetez varianta lui Klaus, desi practic nu stiu daca exista posibilitatea de downgrade. Daca nu gasesc o solutie simpla, nu ma apuc sa dau peste cap sistemul doar ca sa-mi satisfac curiozitatea, o sa ramana asa... cum am stabilit. |
--------------------
Dacia
Logan
ABS+ AC 1.4MPI 06/2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 06:57 |