D1300....X-files
![]() ![]() ![]() |
D1300....X-files
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- -
|
|||
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Stiu, dar abia vin de la depanarea lui GoGu si o sirma a facut minuni
![]() Oricum, ideea ar trebui pusa in antetul manualului DACIA. ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
MoGas |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu zic ca o astfel de problema trebuie abordata metodic. Atat sistemul de aprindere cat si cel de alimentare trebuiesc luate la purecat pe bucati, cu rabdare. Eu as incepe verificarile cu pompa de benzina, conductele de benzina, partea de joasa tensiune a aprinderii, etc. Am un feeling ca ai conducta de tur benzina infundata. Sufla pe ea cu o pompa de roti sau la o benzinarie/vulcanizare cu aer comprimat. Daca tot sufli pe tur, fa-ti mila si cu returul.
|
-------------------- |
|
Slider |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.279 Joined: 5 December 03 From: Cernavoda ![]() |
O sa-mi spuneti ca am eu un fix cu duza aceea de pe furtunasul ce merge de la carb la galeria de admisie dar si eu am patit acelasi lucru. verifica daca mai este acolo duza.
|
--------------------
LOGAN
Ambiance
- CT-xx-xxx
|
|
Maverik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 6 November 03 From: Arad ![]() |
QUOTE Este vorba de principiul 8 al termodinamicii. Enuntul sau este dupa cum urmeaza: \"Orice motor de Dacie 1300 sau 1310 trebuie sa mearga bine atata timp cat nu e vreo problema la sarme.\" L-am gasit intr-o culegere mai veche. ![]() ![]() ![]() Mă, și io care aveam pretenția de doctorand în fizică, și să nu știu atâta lucru ?!?!?!?!?!?!?!? :shock: :shock: :shock: Shame to me !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() Oare mai pot fi io dascăl dacă nu știu această lege de bază a fizicii automobilistice dacice ????????? :cry: :cry: |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
- AR07YIR Remember for ever:
Never say ... Never !!! |
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
Pai Maverick, tu nu stii ca Dacia sfideaza orice lege a fizicii. In ciuda tuturor problemelor si a lucrurilor care la orice masina normala ar face-o sa nu mai functioneze in veci, daciuta totusi merge.
Legea 1 a functionarii (invatat in service) este "Merge si asa" ![]() |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
Maverik |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 6 November 03 From: Arad ![]() |
Da măi Paul, dar aici era vorba de principiul nuștiualcâtelea al termodinamicii !
Principiile funcționării daciei sunt la fel ca și cel de funcționare a societății contemporane constructoare de otomobile: Fiecare de capul său !!! ![]() ![]() ![]() |
--------------------
LAGUNA II 1.9 dci
LAGUNA II 1.9 dci
2002
- AR07YIR Remember for ever:
Never say ... Never !!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:06 |