DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> La Multi Ani Romania!, Am dat search da' n-am gasit alt topic

Smudo
post 3 Dec 2005, 18:47
Post #61

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(Ake @ 3 Dec 2005, 17:54)
Ca lumea asculta manele si e "cerere" pe piata e una. La fel si cu bataile alea crunte K1. Daca e "cerere" de asa ceva nu inseamna ca prezentatorii de la protv ar trebui sa iasa pe strada si sa ia la cafteala trecatorii la intamplare pana le da borsul doar pentru ca asta ar face audienta.
*

Imi cer scuze ca ma bag, dar eu cred altceva. ProTv nu e vreo asociatie de caritate, ci o firma care trebuie sa faca bani, indiferent prin ce. Daca ei vor sa dea crime sau violuri live, si CNA (asa parca ii zice) ii da voie, lumea se uita, ratingul creste, de ce sa opreasca lucrul asta??? Totul merge doar pe bani. In nici un caz nu o sa scoata ProTv-ul stirile de la ora 5 pentru ca un numar nesemnificativ de romani nu degusta emisiuni de genul ala. Important pentru ei e masa, aia aduce bani. Si da, daca ei au chef sa iasa pe strada si ia trecatorii la bataie, la fel sint legi care sa ii pedepseasca pentru asta. Dar daca vor ajunge vreodata la ideea ca asta aduce bani... de ce nu? Parca au fost de fapt niste batai intre "staruri" prin Romania... si nu pot sa cred ca nu au avut audienta chestiile alea. La fel a fost si in Germania acum vreo 2 ani, au organizat de vreo 2 ori gale de box cu actori, dansatori, etc, participind chiar si femei la chestiile astea. Btw, Gina Wild s-a batut si ea cu Doro Pesch... nice icon_mrgreen.gif .
Concluzie: orice aduce bani se va face, doar de aia e tara libera.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 23:47
Forum Renault