probleme motor, Se aprind becurile la relanti
![]() ![]() ![]() |
probleme motor, Se aprind becurile la relanti
LAURENTIU_73 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 2 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN 3
2021
- DJ 73 ULA
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
macar clasa de vascozitate o sti?
cum poti sa bagi ceva ce nu sti ce e in masina? This post has been edited by argon: 5 Dec 2005, 10:46 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
LAURENTIU_73 |
![]()
|
Pai ce sa zic, mi-a zis ,,ia-l ca e bun, au mai luat si altii".Oricum, uleiul sa fie de vina?
|
--------------------
Dacia
LOGAN 3
2021
- DJ 73 ULA
|
|
vaally |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 182 Joined: 4 August 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(LAURENTIU_73 @ 5 Dec 2005, 10:43) Salutare! Am facut un schimb de ulei (uleiul l-am luat din depozitul firmei), nu stiu ce marca , si dupa ce am mers vreo 20 Km s-au aprins becurile rosii la relanti (nu am ceasuri de presiune si temperatura). In sarcina se sting. Tin sa va precizez ca pe bidonul in care am avut uleiul a ramas ceva ca o pasta alba.In oras am mers destul dar nu s-a intimplat nimic, numai in afara, la viteza mare. Daca in bidon este o pasta alba atunci a fost apa in ulei si s-au separat aditivi precipitind sub forma de pasta alba. |
--------------------
Dacia berlina
1310 L
- PH 11 SYH
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(LAURENTIU_73 @ 5 Dec 2005, 12:59) DA....daca era ulei monograd M20? sau 10w30..sau cine stie ce altceva... Data viitoare afla macar clasa de vascozitate...sia cum schimbal pe asta, daca se aprind becurile de presiune numa bine nu-i face motorului..asta presupunand ca sonda e buna... This post has been edited by argon: 5 Dec 2005, 13:18 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.875 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
ar mai fi o problema! sorbul cu pompa de ulei din baie.
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Nu mai baga ulei fara sa stii ce marca si clasa are. E pacat. E ca si cum cineva iti da tie sa bei numai apa fierbinte vara cand tu esti cu gandul la o bere rece. De fapt, comparatia nu e nici pe departe asemanatoare. Eu zic sa-l schimbi si sa bagi un ulei potrivit pentru iarna. De la magazin autorizat...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
QUOTE(LAURENTIU_73 @ 5 Dec 2005, 10:43) Salutare! Am facut un schimb de ulei (uleiul l-am luat din depozitul firmei), nu stiu ce marca , si dupa ce am mers vreo 20 Km s-au aprins becurile rosii la relanti (nu am ceasuri de presiune si temperatura). In sarcina se sting. Tin sa va precizez ca pe bidonul in care am avut uleiul a ramas ceva ca o pasta alba.In oras am mers destul dar nu s-a intimplat nimic, numai in afara, la viteza mare. S-a blocat bila din pompa de ulei . Scoate pompa si curat-o ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
am avut si eu aceasi problema fara sa schimb uleiul pe care merge masina de ani de zile. Am schimbat sonda de ulei si a disparut problema, e vreo 100 mii o sonda noua se schimba in 2 min.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
LAURENTIU_73 |
![]()
|
Dar, intreb, nu daca ar fi pompa de ulei blocata, nu ar trebui sa fie probleme de la inceput sau in primii kilometrii de mers sau v-am zis, prin oras in 3-4 km cu semafoare, demaraj, frina ...etc?
|
--------------------
Dacia
LOGAN 3
2021
- DJ 73 ULA
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.522 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
omule, ia de la magazin o solutie de spalat motorul (motor-flush ~100k lei), un filtru de ulei (~70k lei) si 3 litrii de ulei romanesc (180k lei).
baga motor flush-ul in uleiul vechi, da drumul la motor si lasa-l 5 min la relanti. Opreste, scoate chestia veche din motor, scoate filtrul, pune filtrul nou, pune uleiul nou, da-i o cheie si mergi linistit ! |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th June 2025 - 23:07 |