Cutie viteza, Treapta 2
![]() ![]() ![]() |
Cutie viteza, Treapta 2
paramec |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 L
- BT 03 JHW
|
|||
rtulea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 392 Joined: 11 April 05 From: Ploiesti (Alba-Iulia) ![]() |
Ca sa elimini una din cauze ar trebui sa schimbi uleiul din cutie cu altul nou. Apoi, daca evenimentul continua ar trebui sa verifici timoneria (putin probabil) iar in ultimul rand ar trebui sa te pregatesti pentru inlocuit sincroane. Sincroanele nu sunt scumpe dar este destul de mult de munca la desfacutul cutiei iar daca nu te pricepi la asa ceva ar fi recomandabil sa apelezi la un mecanic foarte bun si care a mai desfcaut cutii de viteza deoarece este destul de complicat.
|
--------------------
Dacia
Logan
sept 2006, Laureate 1,6
- PH-78-UTU Do not try to forget your past, IT made you what you are!
|
|
paramec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 30 November 05 ![]() |
uleiul a fost schimbat de curand ..e mai curat decat uleiul de flarea soarelui de la magazin ...pt gatit . Cineva mi-a mai spus ca nue bine reglata patina ..... e posibil asa ceva?..cum ar trebui s afie reglata?
|
--------------------
DACIA
1310 L
- BT 03 JHW
|
|
amc |
![]()
|
![]() 2 trancane Group: Members Posts: 603 Joined: 28 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ori ai probleme cu cutia(selectare treptelor sau sincroane)
ori ai cursa ambreiajului dereglata. cred ![]() |
--------------------
YUGO
Zavzta
2007/prestige
- 1-B-NU-IS--chhh
|
|
make_bd |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 8 September 04 From: Birlad ![]() |
Sigur trebuie sa te duci la un mester sa-ti umble la cutie.
Si la mine facea asemanator (de fapt intra cumplit de greu in a II-a) si pana nu am mers la mester sa-mi schimbe sincronul de a I-a (nu intra in a I-a pana nu opream roata) si a II-a nu am scapat. Acu' e alta treaba. |
--------------------
DACIA 1310 - 1985
Berlina
- VS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 06:25 |