Tinichigerie la Logan, sfaturi va rog
![]() ![]() ![]() |
Tinichigerie la Logan, sfaturi va rog
DArtagnan |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 11 December 04 ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
Octavia 2
2006 Elegance, 2.0 litri TDI, 103Kw, 140CP - Gri Stone Metalizat
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu o sa le inlocuiasca pentru ca a dauna partiala, le inlocuieste numai daca sunt busite calumea, sau daca ai pile la agentul constatator sa-ti treaca dauna totala pe elementul respectiv.
Eventual iei o bata de scandal si .....te prinzi tu in continuare ![]() This post has been edited by argon: 1 Dec 2005, 14:38 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DArtagnan |
![]()
|
QUOTE(argon @ 1 Dec 2005, 14:37) Nu o sa le inlocuiasca pentru ca a dauna partiala, le inlocuieste numai daca sunt busite calumea, sau daca ai pile la agentul constatator sa-ti treaca dauna totala pe elementul respectiv. Eventual iei o bata de scandal si .....te prinzi tu in continuare ![]() As lua io o bata de candal insa agentul deja mi-a pozat masina ![]() Usa (click here) ma interesa cel mai tare....aripa din spate stanga (acea margine care vine deasupra rotii) este indesata in interior... |
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
usa aia nu ti-o inlocuieste, la cum arata in poza.
Daca aripa e doar putin indesata, o indreapta. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
DArtagnan |
![]()
|
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
ICET |
![]()
|
![]() O fi bine sa fii rau sau e rau sa fii bine?? Group: Members Posts: 750 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
He-he
![]() ps..eu,din pacate am astfel de experiente(la fel ca tine,cu usa si aripa),dar din fericire,sunt multumit de cum au iesit lucrarile.sper sa nu mai trec prin astfel de "experiente". This post has been edited by ICET: 2 Dec 2005, 00:26 |
--------------------
FIAT
Grande Punto
2006
- B 07 CHE StarGuide Sg-43-ds
Marbella M-5010 defect Membru Frigotehnist.STELIST pe viata. |
|
DArtagnan |
![]()
|
QUOTE(ICET @ 2 Dec 2005, 00:26) He-he ![]() ps..eu,din pacate am astfel de experiente(la fel ca tine,cu usa si aripa),dar din fericire,sunt multumit de cum au iesit lucrarile.sper sa nu mai trec prin astfel de "experiente". Unde le-ai pansat? :-) La ce service? |
--------------------
Skoda
Octavia 2
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:55 |