bucsa de teflon la directie, unde este,cum se schimba
![]() ![]() ![]() |
bucsa de teflon la directie, unde este,cum se schimba
Minel |
![]()
|
||
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|||
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
daca am joc la volan ce trebuie schimbat si cat costa? joc in sensul ca iau stanga/dreapta si nu se intampla nimic
![]() ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 26 Apr 2008, 15:56 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
raduhoria |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 12 January 08 ![]() |
ArtVandelay,verifica mai intai starea bucsilor de la cuplaj,de sub volan.
|
--------------------
dacia
1300
1982
- bv 78 dac
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
@ minel-asa imi facea si mine.atingea bara stabilizatoare si saxofonul de scut.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(ydaniel @ 27 Apr 2008, 17:51) Am verificat ceea ce ai scris mai sus si nu bate nimic , bataia respectiva parca se transmite in volan Am fost si am cumparat : -arc tachet impingator - 1 ron -saibe de reglaj -2 ron buc. (grosimea unei saibe = 0.02 mm ) Dupa ce scap de la servici o sa ma apuc de treaba ,in primul rand voi schimba bucsa de teflon si apoi arcul impingatorului O sa urmeze o testare si voi vedea daca mai este nevoie sa adaug vreo saiba de reglaj M-ar interesa ce s-ar putea intampla daca se comprima prea mult acea tachet pe cremaliera ??? ![]() Sigur ,o sa mearga directia un pic mai greu dar in rest ca si uzura ce s-ar putea uza prematur , tachetul sau cremaliera ??? ![]() This post has been edited by Minel: 29 Apr 2008, 08:43 |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
va merge mai greu si se va uza(nu mult) cremaliera.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Minel |
![]()
|
Cred ca operatiile descrise mai sus le voi face maine si mai nou am depistat o bataie tip "surub in tabla " strict pe partea stanga , am impresia ca se aude de la capatul de bara,( este nou,o saptamana de cand ii schimbat ) ,care in afara de miscarea paralela cu caseta de directie (cand rotile sunt drepte ) mai are si o miscare perpendiculara care se manifesta prin batai ale axului (partea cu filet ,rotula ) de corpul sau (capul de bara )
|
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
Minel |
![]()
|
M-am hotarat si o sa desfac caseta de directie ca deja ma dispera
![]() Am schimbat bucsa de teflon de la caseta apoi am umblat si la tachetul impingator.. La desfacerea piulitelor de la suportul de la tachet am observat ca avea deja o piulita de reglaj de 0.6mm Arcul cel nou cumparat de mine era mai lung decat cel original de pe masina cu vreo jumatate de deget , l-am montat pe acela fara nici o saiba ,doar tachetul si am facut o proba prin parcare , am incercat sa fac curse cu volanul stanga-dreapta cu maxim 20 km/h si se auzeau niste pocnituri in special cand dadeam in marsarriere si luam volan cand stanga cand dreapta , ![]() Atunci m-am enervat si dupa o portie de descatusare bagand si scotand la greu ![]() Am pastrat arcul vechi ,am pastrat saiba de 0.6 mm si apoi am mai adaugat inca o saiba de 0.2 mm , am montat-o si am facut un drum pe piatra cubica , Oroare ![]() ![]() Maine ma bate gandul sa desfac capacul casetei de directie direct pe masina si sa ii dau de cap ca asa ceva nu se mai poate ,stiind ca pe fata in afara de arcuri,planetare si rulmenti am schimbat totul cu piese de uzina Caseta de directie pe partea stanga nu are nici o bucsa in afara de acel tachet impingator ??? si se poate desface doar capacul casetei de directie fara a demonta caseta de pe autoturism ??? ![]() Imi cer scuze daca am scris mult dar sincer sunt extrem de iritat de acel sunet |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 11:18 |