Un sfat mic, :)
![]() ![]() ![]() |
Un sfat mic, :)
balamuc |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 20 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
- B Dacia SN Europa feb 2002, 48.000km.
Modificari fata de dotarile din fabrica: inchidere, alarma, boxe+casetofon, turometru, ceas de bord, bricheta, bord albastru + multa valoare sentimentala :) |
|||
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Se considera ca la cifra octanica mai mare, imploziile sunt mai violente in motor. Insa mai grav e la benzina de 100, 98 e chair ok.
Cat despre inconsecventa, ma indoiesc ca are vreo importanta.... |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
Klaus, e simplu... la fel cum implozia se produce intr-un tub catodic
![]() Acu' sa nu ma intrebati ce e un tub catodic.... e simplu precum in motor ![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
Steffyx, nu poate fi vorba de implozii
Nici de explozii, ca alea sunt detonații Și, ca să răspundem colegului nostru, concis, cu cât e mai mare cifra octanică, cu atât mai bine |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
StefanT |
![]()
|
Pai si in motor nu se produc mici explozii, detonatii?
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
|
|
Korben_Dallas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 11 April 05 ![]() |
QUOTE(Steffyx @ 4 Dec 2005, 19:24) Eu am învățat că în motor au loc arderi controlate Exploziile sunt detonații, și nu e voie, nu-i așa, sș fie detonații în motor Detonațiile se produc datorită cifrei octanice mici, nu mari (de exemplu dacă am pune benzină care are cifra octanică 75, care eu știu că nu mai există) P.S. Vezi că suntem off-topic și o luăm pe cocoașă |
--------------------
-
-
- Ce să faci, la tăți ni-i greu!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
sunteti offtopic .
este foarte bine sa pui benzina de 98 ![]() a mea se simtea bine doar cu benzina de 98 ![]() ps : aici se inchide. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 20:07 |