Nesimtirea, incotro?, suntem niste jegosi
![]() ![]() ![]() |
Nesimtirea, incotro?, suntem niste jegosi
bertro |
![]()
|
||
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|||
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Am vazut si in alte parti aceasta minunata deprindere de a face off-road prin rondurile de sens giratoriu. Culmea, am vazut treaba asta pe strada Paris, cat de cat centru si zona civilizata. Si urmele erau de la un jeep ori ceva de genul asta.
Saracii oameni...duc dorul unui offroad de calitate si nu reusesc sa ajunga acolo unde se simt ei bine, in noroi ca porcii. |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
catb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 27 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Si-au dat toti banii pe gipan si nu le-a mai ramas bani de benzina sa ajunga pana in munti sa faca off-road adevarat.
|
--------------------
_
_
_ If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
|
|
drs007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 July 05 ![]() |
Nici nemtii nu cred ca sunt mai civilizati ca noi la baza, dar acolo in vest se bazeaza pe 2 chestii:
1.Se face educatie agresiva de la varsta frageda (inclusiv ecologica) 2.Legea se impune cu forta daca e nevoie. |
--------------------
Logan abs plus 1,4
Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta)
2007 abs plus + AC
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
cand eram la liceu, ma duceam 100 m ca sa arunc ceva la cos... si mai ziceau unii..."ia uite-l pe asta domne ce educat e...ba aici nu mai esti in Germania..."
|
--------------------
-
-
-
|
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(drs007 @ 15 Dec 2005, 18:58) Asta e poanta saptamanii. Eventual se poate posta la un banc. Aseara a trebuit sa plec pana in oras cu masina. Mai intai insa a trebuit sa curat niste resturi unsuroase de mancare pentru ca cineva nu s - a mai deranjat sa o duca la gunoi si le - a aruncat direct pe masina mea ![]() Cum dracu' o fi ajuns pana la masina nu stiu ca e totusi ceva distanta de la bloc pana la locul unde sunt parcate masinile. Vrand, nevrand a trebuit sa ma opresc la prima spalatorie ca era plafonul plin de zoaie. Si cand ma gandesc cat a tinut proprietarul la chiria pe care mi -a cerut - o ca e "cartier select". Bleah |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
bertro |
![]()
|
Membru dezmembrat Group: Members Posts: 592 Joined: 3 June 05 From: IASI, rumenia ![]() |
in terna si fascinanta romanica "select" inseamna "mai putin murdar". am constatat asta in nenumarate ocazii.
PS: vedeti ca la Quebec au deschis non-stop ![]() |
--------------------
DACIA
Nova GT
- xx xx XXX posesor de DrACIA NOVA GT
|
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
In general "ma simt" cu titlul topicului, si cu ce s-a discutat aici.
Dar ieri am ramas cu gura cascata. Gasesc la un prieten un flyer. Cum ca primaria, in colaborare cu nu-stiu-ce firma, incepe, din 1 martie, un program de separare a deseurilor de plastic si hartie. Pentru inceput in doua cartiere. Cu harti desenate frumos, aratandu-le oamenilor unde o sa fie amplasate containerele respective (in general in apropierea celor existente pentru gunoi menajer). M-am uitat crucis, zau! In amaratul asta de oras?!? In cele mai naspa cartiere?!? O fi primarul asta sas, dar totusi... Curaj, nene, pe el! Sa indraznesti sa visezi ca cei mai necivilizati locuitori (stiti voi, manele noaptea, gunoi pe geam, etc) ar putea sa invete astfel de metode avansate?!? Prognosticul meu pentru aceasta actiune: fie se sutesc containerele, fie o sa se umple cu gunoaie menajere, fie... ma rog, nu mai continui. Dar si daca le reuseste actiunea si numai in proportie de 50%, tot o consider un succes! Le arata oamenilor ca, la urma urmei, se poate. Iar daca ar mai da si Politia Comunitara niste amenzi, as fi in al noulea cer! Abia astept sa se extinda actiunea asta si la mine in cartier! Dar si daca nu, sunt pregatiti sa ma duc cu plasele cu hartie si plastic pana in cartierele respective! Uau! Oricum... va tin la curent cu ce se va intampla. |
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
Super-idee. Te rog io sa ne tii la curent cu ce se mai intimpla, si cum evolueaza lucrurile. Vorbesc serios, fara nici o urma de misto, chiar sint curios.
|
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
Luka |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 3 May 05 ![]() |
Ok, o sa fie separate deseurile, dar masina de gunoi care le ia are compartimente separate?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2002, Privilege, 2.0 benzina, 134 CP Francezii nu s-au gandit la pietele unde drumurile sunt denumite asa din lipsa de imaginatie
|
|
Danielle |
![]()
|
![]() Membru Group: Banned Posts: 166 Joined: 9 December 05 From: Pe alt forum. ![]() |
QUOTE(bertro @ 15 Dec 2005, 11:38) pai sa vii la mine in bloc s-o imprumuti pe "baba Jana". e una care sta singura la etajul 1 (eu stau la 5 pe acelasi tronson) si s-a auto-proclamat gardian al mini-terasei de sub geamurile de la etajul 1. in fiecare luna apare pe la usile tuturor apartamentelor de pe tronson intreband cine a aruncat coji de cartofi pe geam (desigur, nu am vazut in viata mea coji de cartofi pe terasa respectiva). ...preventiv maica....preventiv..... "Jana tratament" tare asta ![]() E tare fata ce sa mai zic ![]() QUOTE(Adrian13 @ 15 Dec 2005, 11:44) ![]() ![]() ![]() ![]() Se aplica ca in primul caz...preventiv taica....preventiv..... Stie mosu' ca-i mai usor sa previi (ti-l pune la usa) decat sa tratezi (sa munceasca altul dupa tine). P.S - Astia doi ar trebui sa se cunoasca intre ei ![]() This post has been edited by Danielle: 27 Feb 2006, 18:37 |
--------------------
Bad User
Bad Example
- Be Aware Moderating Team, remember?
"Excesul de severitate produce ura. Excesul de ingaduinta produce haos." |
|
paul_damian |
![]()
|
![]() Membru mult Group: Members Posts: 644 Joined: 21 April 04 From: Medias, Romania ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Stepway, 2021 Ex Dacia Logan KissFM 1.4, 2008
Ex Dacia 1310, 1999 Ex Dacia 1100, 1969 |
|
BogdanF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 16 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@ashu am si eu o intrebare? Tu pe ce lume traiesti? Mare parte din romani nu stiu sa se spele, ce pretentii ai tu sa mai si parcheze calumea masina si sa mentina curatenia in jurul lor. Nu stim ca tragem apa la wc dupa ce ne facem nevoile. Suntem ultima natie din europa, ne mai miram de ce... Din cauza nepasarii, asta e cel mai rau lucru
|
--------------------
Ford
Focus
- ... FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X
Fotografie de produs - www.orangefoto.ro |
|
menta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 202 Joined: 26 February 06 From: Bucuresti ![]() |
La mine in fata blocului... ( am un spatiu verde... lung cat blocul si lat de 50 m ... pana in sosea....) cand nu ploua de la dumnezeu, ploua cu diverse obiecte....
La un moment dat... am numarat 37 pachete de snagov goale.. :)si de ar fi doar sngoave ar fi tare bine..... Stau la parter.. si in fata garsonierei mele.. am un bradut... care daca nu l-as curata la 2 saptamani ar deveni pom de craciun ... indiferent de anotimp: prezervative.. chiloti... pungi de plastic....bluze......banda de caseta video:D si .... master piece-ul un pampers..... pe langa impodobirea bradului..... aceleasi podoabe le gasim si pe jos.... + pungi cu coji de cartofi...etc Femeia de serviciu daca face curat azi...... in 2 zile e la fel .... nu mai putea saraca..... Am scos la imprimanta o foaie de tipul " nu mai aruncati gunoiul pe geam" dar nu rezista mai mult de o zi lipita. Am sa ridic problema in cadrul asociatiei de proprietari.. dar nu cred ca o sa am succes. Nu imi ramane decat .. atunci cand aud ceva cazand in fata blocului sa scot capul pe geam si sa-i injur in cel mai ordinar mod, lucru de care nu sunt mandru dar.... asta e. |
--------------------
Dacia
Logan Papuc / Kia ceed SW / Megane Grandtour
2008/2008/2006
- B - 38/90/909 - WWK
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu ce sa mai zic ca am masina parcata aproape de geamurile de la bucatarie ale blocului vecin si in fiecare dimineata gasesc pe ea de la sorici de porc pana la oase, portocale si tot felul de porcarii. Intr-o zi am gasit pe ea un pui...da un pui dala mancat si ramas doar scheletul.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
micutu82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
QUOTE(Lexy @ 6 Dec 2005, 10:07) Referitor ca in tara asta SUNT legi dar nu's aplicate. Spune-mi.Am vazut in hypermarketuri toate locuri der parcare pentru persoanele cu handicap OCUPATE. Daca era noape le taiam cauciucurile. Daca le faceam poze si le trimiteam la politie pateau ceva? Ca daca da, macar sa stiu pe viitor.Ca faza cu ocupatul acestor locuri de parcare ptr pesoanele cu handicap mi se pare absolut sub orice critica! Data viitoare fa-le poze si trimite-le la politie. TRimiti un mesaj pe adresa http://bpr.b.politiaromana.ro/ si apoi pe un al lor pozele. Nesimtirea nu e asa amre la sofer cat la supermarket caruia nu-i pasa. Deci orice cladire noua, dupa ultimele norme este obligata sa aiba parcare si un nr minim de locuri care sa cuprinda si locuri pt handicapati. Deci orice parcare este obligata prin lege sa aiba locuri pt handicapati chiar daca sunt parcari gratuite si nu cu bani. Anul trecut m-am certat cu cei de la cora din pantelimon. PE locul pt handicapati un ...smecher si cand m-am luat de el imediat a sarit la gatul meu angajatul corei care intretine curatenia si paza parcarii. AM depus o plngere impotriva acelui angajat care ulterior a fost data afara> IDee este ca daca tu furi din astfel de magazine...angajati nu pot sa te aresteze si nici n-au voie. SUnt obligati sa cheme politia. De ce nu cheama politia pt astfel de lucruri? datorita educatiei romanului. Ar trebui dat unul la tv care ocupa astfel de loc si sa-i dea amenda 50.000.000 lei vechi nominala fara sa plateasca 50% in 48 de ore si sa vedeti atunci daca mai parcheaza cineva |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|
Radduu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 16 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiu eu , pozele si filmele facute de amatori, nu constituie probe in cazul contraventiilor.
|
--------------------
Dacia
1300 /1310
1983
- B If you can't find something to live for, Then you best find something to die for
|
|
Ciombe |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 368 Joined: 9 January 04 From: Arad ![]() |
Pe cei de la politie ii doare la banana de filmul sau poza ta!
Crede-ma pe cuvant, am filmat cum o proasta mi-a lovit masina, locul, imprejurarile, masinile etc. Politaii nici n-au vrut sa se uite pe inregistrare - da nici nu ne-au crezut cand am declarat cum s-a intamplat (proasta a dat cu spatele iesind din parcare, intrand pe celalalt sens de mers, a continuat sa dea cu spatele, cand a ajuns in dreptul masinii mele a luat maxim dreapta si mi-a lovit dreapta spate (la masina mea) cu partea stanga fata a masinii ei. Apoi, a mai lovit-o inca o data cand a dat in fata ![]() ![]() La fel, am filmat o intersectie- la o ora de varf- cum sunt alergati pietonii pe trecere... nu i-a interesat pe tovarasii politai-gabori-sticleti-spagari ... Asa ca daca tu faci poza la prezervativele alea din brad, poate te trezesti cu o amenda pt atentare la bunele moravuri sau cine stie ce... |
--------------------
Oltena 12 TRS,
Dacia 1304 Papuc
- B-83-JJJ, AR-30-JJJ
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Radduu @ 28 Mar 2006, 19:57) Din cate stiu eu , pozele si filmele facute de amatori, nu constituie probe in cazul contraventiilor. corect; asa este. Imaginile, filmele sau fotografiile pentru a se constitui probe intr-un proces de orice natura trebuie facute de o camera autorizata mai inainte de procuratura pentru a surprinde anumite aspecte considerate esentiale. This post has been edited by ionutctn: 29 Mar 2006, 08:26 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Ciombe, de ce nu incerci sa dai filmarile alea unei televiziuni?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
eudin_umarian |
![]()
|
![]() ......... Group: Members Posts: 280 Joined: 15 January 06 From: constanta ![]() |
QUOTE(Ciombe @ 29 Mar 2006, 08:19) Pe cei de la politie ii doare la banana de filmul sau poza ta! Crede-ma pe cuvant, am filmat cum o proasta mi-a lovit masina, locul, imprejurarile, masinile etc. Politaii nici n-au vrut sa se uite pe inregistrare - da nici nu ne-au crezut cand am declarat cum s-a intamplat (proasta a dat cu spatele iesind din parcare, intrand pe celalalt sens de mers, a continuat sa dea cu spatele, cand a ajuns in dreptul masinii mele a luat maxim dreapta si mi-a lovit dreapta spate (la masina mea) cu partea stanga fata a masinii ei. Apoi, a mai lovit-o inca o data cand a dat in fata ![]() ![]() La fel, am filmat o intersectie- la o ora de varf- cum sunt alergati pietonii pe trecere... nu i-a interesat pe tovarasii politai-gabori-sticleti-spagari ... Asa ca daca tu faci poza la prezervativele alea din brad, poate te trezesti cu o amenda pt atentare la bunele moravuri sau cine stie ce... o dai frumusel in judecata si instanta v-a hotari daca sunt sau nu relevante probele. politaii sau cum le mai zici tu nu prea au ce sa faca...trebuie sa organizati un flagrant pentru a putea face ceva...asa ca roag-o pe cenzuratre sa mai faca odata faza cu pricina si cheama si cativa gabori ca martori. ![]() This post has been edited by eudin_umarian: 29 Mar 2006, 11:21 |
--------------------
iadacia
Logan 1.5 dCi
2006 Ambition
- ? 00 ??? stiu ca nu stiu nimic!
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pai daca nu este valabil filmul atunci io mictionez linistit pe toate probele care le aduce sistemul de supravaghere de pe DN1.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 23:28 |