troncanit, plecarea de pe loc la mersul inapoi
![]() ![]() ![]() |
troncanit, plecarea de pe loc la mersul inapoi
robotel3 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 26 January 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
- B 82 YBI
|
|||
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Poate se misca sabotii de frana de pe spate...
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
darius |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 396 Joined: 18 March 05 From: arad ![]() |
cand opresti motorul nu il auzi uneori?
|
--------------------
Seat
Cordoba
6L
- xx-xx-xxx
|
|
robotel3 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
- B 82 YBI
|
|
viculet |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 26 February 05 ![]() |
Te sfatuiesc sa te uiti la mansoanele arcurilor din spate . S-ar putea sa fie rupte pe partea dinspre taler . La mine asta a fost / |
--------------------
Renault
Clio 3,1.2 16 v
2006 Dynamique
|
|
asm |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 3 January 05 From: Baia Mare ![]() |
QUOTE(robotel3 @ 3 Mar 2006, 17:15) Salut, Cand bag in marsalier la plecarea de pe loc se aude un troncanit in spate, stie cineva de la ce poate sa fie? Daca plec usor de pe loc nu troncane, dar daca plec normal troncane. M-am uitat pe topic-uri dar nu am gasit asa ceva si de aceea am creat un topic nou. astept parerile voastre multumesc Din proprie experiență: vezi dacă nu ți-a "dispărut" roata de rezervă. ![]() În acest caz, grilajul care o ținea bate în metal și scoate acel zgomot. Sau, acele sunete ar putea proveni de la vibrația tobei spate (dacă e crăpată sau nu e fixată bine). This post has been edited by asm: 7 Mar 2006, 15:33 |
--------------------
Dacia
Logan
2009 Laureate
|
|
danygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 529 Joined: 19 October 04 ![]() |
QUOTE(asm @ 7 Mar 2006, 15:32) Din proprie experiență: vezi dacă nu ți-a "dispărut" roata de rezervă. ![]() În acest caz, grilajul care o ținea bate în metal și scoate acel zgomot. Sau, acele sunete ar putea proveni de la vibrația tobei spate (dacă e crăpată sau nu e fixată bine). Subscriu la mesajul de mai sus. Vezi, daca nu ai roata de rezerva pusa la pozitie, este posibil ca la plecare acel stelaj in care sta roata sa zdrangane, sau daca este la pozitie, sa fie stelajul bine strans (din portbagaj). Dar ar trebui sa prezinte aceleasi simptome atat la mers inapoi cat si inainte. Verifica si sistemul de evacuare, sa nu fi iesit (desprins) vreun suport de sustinere din cauciuc. QUOTE(robotel3 @ 3 Mar 2006, 16:15) Salut, Cand bag in marsalier la plecarea de pe loc se aude un troncanit in spate, stie cineva de la ce poate sa fie? Daca plec usor de pe loc nu troncane, dar daca plec normal troncane. M-am uitat pe topic-uri dar nu am gasit asa ceva si de aceea am creat un topic nou. astept parerile voastre multumesc La mine, o plecare normala de pe loc se face lin si progresiv. Nu inteleg ce inseamna la tine "plecare normala", banuiesc ca nu cu scartait de roti si fum din cauciucuri. Care este diferenta dp tau dv dintre o plecare usoara si una normala ??? Editat de b64chr: Te rog pe viitor sa nu mai postezi consecutiv. Ai butonul edit. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort - Lot refuzat la export
- CT-96-PIX Ce cate ori mergi cu Dacia, este ca si cand te-ai da intr-un Roller Coaster sau Mountagne Rousse. Niciodata nu stii ce te asteapta, este mereu imprevizibila, de fiecare data traiesti senzatii noi si necunoscute, iar la final poti avea fel de fel de surprize.
Cu prostul nescolarizat, te lupti un pic si ai scapat, Dar duci o munca colosala, cu prostul care are scoala. |
|
robotel3 |
![]() ![]()
|
QUOTE(asm @ 7 Mar 2006, 15:32) Din proprie experiență: vezi dacă nu ți-a "dispărut" roata de rezervă. ![]() În acest caz, grilajul care o ținea bate în metal și scoate acel zgomot. Sau, acele sunete ar putea proveni de la vibrația tobei spate (dacă e crăpată sau nu e fixată bine). Roata de rezerva nu o mai am de mult timp sub masina, pentru ca mi-au furat-o ![]() ![]() merci mult de sfat |
--------------------
Dacia
Solenza
- B 82 YBI
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:50 |