Escroci autohtoni.
![]() ![]() ![]() |
Escroci autohtoni.
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu mai nou le blochez direct
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.114 Joined: 11 February 04 ![]() |
cum le blochezi direct?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
din apeluri... am optiune de blocare contact si nu mai primesc nici sms nici apel de la nr de tel respectiv...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cand ai spus ca direct, dadeai de inteles ca nici nu te mai suna prima oara.
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
Cica exista aplicatie care ar spune cand e spam
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
True caller ii zice.
Am un terminal (Wileyfox) care are ca si dialer app default, True caller. E ok-ish. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Telefonul a fost dat de o persoana la fel de fizica ca mine, a fost cu 0740... , am vorbit cu omul, cum stie aplicatia cand e "spam"?
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Aplicatia aia comunica cu utilizatorii. Si daca alti utilizatori au marcat numarul ca Spam, iti afiseaza lucrul respectiv (cati utilizatori au marcat numarul ca Spam).
De asemenea, din experienta, am prmit apeluri de la diverse numere pe care nu le aveam in contacte, si a afisat numele persoanei (caller ID), din baza lor de date. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
sorin1983 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 4 Jan 2018, 12:59) acum ceva timp ii treceam si eu ""nu raspunde 1, 2, 3 ..x" , acum stie telefonul sa ii faca sa nu ma mai sacaie ![]() si de true caller am auzit... comunica agenda cu agenda si iti apare numele daca cineva din agenda ta are acel numar... nu stiam ca poti marca si ca spam...nu l-am folosit eu ci un prieten. This post has been edited by sorin1983: 5 Jan 2018, 00:18 |
--------------------
Renault
Megane1-
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 3 Jan 2018, 23:33) Ma suna azi dupa-amiaza unul agitat, sa-mi vanda niste Bitcoi. .... b. Ma frate, inteleg ca la telefon trebe sa fii convingator, dar daca ala, dupa 8 ore de maxim pressing in care tipi la clienti in timp ce indrugi baliverne ca sa le iei banii, mai e in stare sa ajunga pe picioarele lui acasa, e Iron Man, taticu'. Am intalnit firma pe un site de joburi, face angajari ![]() "Contract de munca 8h/zi Program de lucru: L-V 9.30 - 18.30 Salariu fix 1900 lei net+comision in functie de performante" si bineinteles "posibilitate de promovare" ![]() Se cer: "- creativitate si inteligenta verbala ... -multa energie si dinamism -rezistenta la stres" De astea m-am convins, asa trebuie sa fii. M-am mai interesat putin de Bitcoi asta - e o jucarie inteligenta, virtuala, globala, care-i imbogateste pe unii si-i lasa fara bani pe altii (mai "putin norocosi" si mult mai multi), si cam atat. Ma mir insa ca e acceptata in economia reala - la automatul Zebra unde am platit asigurarea pe 2018 era acceptata ca modalitate de plata. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cred ca este locul cel mai potrivit:
Vicepreședintele CSM Codruț Olaru și-a plagiat total teza de doctorat, coordonată de Tudorel Toader Am vazut in articol ca baiatul asta a fost avansat de la gradul de caporal la cel de lent'colonel. Deja mi s-a facut frica: daca, dupa convocarea de dupa facultate, eram, cam ca toti teristii, sub'lent, oare m-or fi facut astia maresal? ![]() |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Care toti?
In promotia mea, din peste doua sute de militari la stagiul ala de 2 sapatmani de dupa facultate, doar doi au promovat examenul. Unul a obtinut grad de ofiter in rezerva iar al doilea de subofiter in rezerva. Restul am ramas ce-am fost, eu, de emplu, caporal in rezerva... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Cred ca spui tu se potriveste la mosii care au facut armata inainte de revolutie. Noi, astialaltii, de dupa revolutie am fost avansati in grad pe principiul sacosei: la un moment dat a venit c-dtul de companie cu o sacosa de trese de caporal si ne-a zis: luati, baieti, si puneti-va tresele astea: sunteti toti caporali. Sergent am fost avansati in ultima zi de armata, iar sub'lent la prima convocare la Comisariat. Convocarea asta a durat 2-3 ore, ca sa ne intelegem.
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Alea 2 saptamani de dupa facultate le-am facut in vara lui '90. Deci dupa revolutie.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Pe mine ma distreaza una dintre familiile de apevisti pe care le cunosc: doamna e capitan, domnul e sergent, iar fiul lor e maior. Doamna s-a pensionat acum doi ani, domnul se pensioneaza anul asta, iar fiul lor mai are cinci ani (cred, nu sunt sigur) pana iese la pensie la 40 de ani.
In alta familie de apevisti, fiica a iesit anul trecut la pensie (40 de ani), dupa ce a lucrat la doisiunsfert si-a ajuns din civil pana la grad de colonel. Si cand ma gandesc c-am avut ocazia sa intru in MAI... This post has been edited by marksman: 15 Jan 2018, 12:17 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.261 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Si au iesit cu pensii babane, ca doar suntem in razboi.
Apropo, medicul la care lucrez vrea sa iasa la pensie la limita de varsta, 63 de ani, i-a venit decizia - 1095 de lei pensia, sa cada din picioare cand a vazut.... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Bun, să cadă din picioare, da' de plătit a plătit ceva semnificativ în ultimii 10..15 ani? Că după ce zici tu, s-a învârtit cu salariul pe hârtie undeva pe la maxim 2000 lei. Ce pensie vrea la banii ăia?
![]() This post has been edited by DragosP: 15 Jan 2018, 14:17 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
2500
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă rog, 2500.
Ce pensie vrea la banii ăia? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Nu bre, 2500 vrea pensie
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
A... Scuze...
P.S. Pentru pensia aia să-i mulțumească lu' nea Băse, cu statul lui minimal de dreapta cu tot! |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.261 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Medic de familie este respectivul, nu stiu cat plateste...
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
DragosP |
![]()
|
Mda, atunci lăsați.. Nu e cazul să se plângă de mila dumnealui...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Prea sfintia ta, ce bun esti cu aproapele tau
![]() Nenea ala a facut ce au facu si mai fac majoritatea MF. Declarat venitul minim pe economie ca altfel ii usuca cu birurile. dezavantaj=pensia pe masura aka ajutor social. Noroc cu cei care pot sa-si vanda lista si/sau praxa.MF nu sunt slariati . Pot fi unii dar presteaza pe contractul si parafa altuia. Altfel un vraci cu maximum de competente, titluri, vechimi, ceva garzi scoate la 65 de ani o pensie de max. 3000 de lei. kkt. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
Ei lăsați. Din nou.
P.S. 3000 e pensie de kkt? ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Comparativ cu pensia pe care o primeste unul de ala de-a purtat uniforma toata viata, are pregatire incomparabila cu a unui medic si iasa la pensie cu vreo 15 ani mai repede, da, 3.000 lei este de kkt!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Comparația o să vă omoare...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Aici e vina sistemului care nu e echitabil si nu a oamenilor care beneficiaza de el. Sistem inventat si perfectionat de fsn/pdsr/pd/psd.
Parinte vezi ca ti se aplica si tie vorba cu comparatia... Cand e la tine e in regula (cand critici medicii de familie), cand e la ailalti nu prea e (cand critica militarii), curata corectitudine... sau ipocrizie. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
DragosP |
![]()
|
Fleosc.
N-am criticat nimic, e o realitate asumată, sau pe care ar fi trebuit să și-o asume: și-au pus salarii mici ca să "nu-i rupă birurile" dar acum vor pensii mari din "birurile" altora. Cred că-n altă parte e ipocrizia, copilaș. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 10:29 |