DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Baze americane in Romania, ce parere aveti?

Sunteti de acord cu prezenta americanilor in baze militare amplasate pe teritoriul Romaniei?

Da [ 50 ] ** [47.62%]
Nu [ 55 ] ** [52.38%]
Total Votes: 105
Guests cannot vote 
instructor
post 7 Dec 2005, 14:12
Post #31

Membru incepator

Group: Members

Pai atunci sa votam rusii.

--------------------
dacia opel logan 1,6 corsa 12 2005 laur. 2008 enjoy - DJ 04 xxx
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
asarban
post 7 Dec 2005, 16:02
Post #32

Membru autentic

Group: Banned

CRINTEA! CRINTEA! CRINTEA! CRINTEA!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
b64chr
post 7 Dec 2005, 16:03
Post #33

Moderator incepator

Group: Moderatori
From: Buzias, Timis

1949! 1949! 1949!

--------------------
Dacia Solenza 2003 / Skoda Octavia 2009
+
ursamajor
post 7 Dec 2005, 16:06
Post #34

Membru pasager

From: Orașul lui Panait Istrati

QUOTE(DragosP @ 7 Dec 2005, 14:52)
Unu din noi confundă sigur ceva. De-abia în ianuarie 2006 se va prezenta în fața C.u.rții Marțiale.

Ai citit articolul din link? Nu ți se pare că a pățit-o? Vezi că la ăia nu e ca pe plaiuri mioritice. Cu capetele alea de acuzare o pățește sigur.

--------------------
Dacia Logan 1.0 Eco-G 2021 Comfort (+ 4 optiuni) - BR02UMa
Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
+
Adrian13
post 7 Dec 2005, 16:25
Post #35

Membru incepator

QUOTE(Marty @ 7 Dec 2005, 09:52)

Eu stau si ma-ntreb de ce dracu' italienii nu stiu cum sa faca sa scape de ei de acolo si noi ii primim cu bratele deschise? Poate sunt aia mai timpiti, cine stie....
*

Sau... poate ca suntem noi mai timpiti.Asta e moda la noi orice rahat vine din afara noi suntem primii care-l mancam.Cit depsre vot nu comentez.mie sa nu vad vreun Pearl Harbour in varianta romaneasca.In orice caz acum cu bazele aste militare a dat norocul in curve. wub.gif wub.gif

--------------------
Dacia/Lada/Fiat 1300/1200/Uno Diesel - 13
IO!GIGI BECALI
+
Ake
post 7 Dec 2005, 16:50
Post #36

Morderator

Group: Moderatori
From: Bucuresti

Bai nu stiu ce sa zic, am votat nu.

Ma gandesc ca-i ca atunci cand ma anunta Unchiu Culae de la tara ca vine in vizita la noi. Mi-as dori sa-l mai vad ca e haios si-mi aduce mereu branza moca, dar cand imi aduc aminte cat de tare ii miros picioarele ii spun ca suntem plecati in delegatie....

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
andu911
post 7 Dec 2005, 16:57
Post #37

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

Orice ati fi votat, Basescu, Nastase....americanii tot veneau...Poate daca ati fi trantit mai multe stamplie pe Vadim, situatia probabil era alta.

As vreau eu sa va vad, in cazul unui razboi...ce-am face daca n-ar fi americanii....Am plange toti...."Unde sunt americanii ca NE-A invadat astia". Ca altii nu se baga. Cine sa sara ? Javrele de nemti si de francezi ? Nu mi-i imaginez pe romani sa lupte...cu ce in primul rand ? Cu 3 tancuri si 2 avioane care nu ajung la destinatie...Sau noi suntem ciumegi si ne batem cu pumnu ? Noi doar facem pe noi acum, ca suntem in prag de aderare la UE si ne batem cu pumnu in piept...ce americani, da-i dracu de americani...de ce sa vina, sa ne ia noua vagaboantele...
Stim ca teoretic e greu sa intram in vreun razboi....asta e tot ce ne face sa fim negativisti.

Nu uitati ca datorita US, a disparut comunismul in Europa ( ca pentru Romania nu inseamna mare lucru, asta e din cauza ei ) si zeci de milioane de oameni au ajuns sa traiasca cum si-au dorit, in libertate. Ca americanii au niste avantaje din treaba asta, e firesc, ca nu e nimeni prost sa faca totul pe gratis.

Iar acum de frica unui dement de origine saudita, noi ne facem ca uitam totul si procedam ca niste lasi. Ce-mi trebuie mie americani...

Ca si acum 2000 de ani. Acelasi popor, neschimbat. De cand era Dacia si pana in zilele noastre, am stat ca niste pupeze, cica noi ne-am aparat pamantu, dar am ramas fara cateva bucati din el, tezaur canci, turcii ne-au luat tribut sute de ani....Un singur razboi de cucerire n-am facut. Iar de aparat, nu ne-am aparat. Ca am ramas fara Basarabie. Parca in topicul despre Imnul Romaniei, eram revoltati ca s-a cantat in stil manea...dar ca am ramas fara ce e al nostru nu suntem deranjati ?

OFF: Adrian13, se scrie Pearl Harbor

This post has been edited by andu911: 7 Dec 2005, 17:11

--------------------
- - -
+
Adrian13
post 7 Dec 2005, 17:11
Post #38

Membru incepator

Aici ai dreptate Bombonel si Matrozul tot ca ei ar fi facut.Cit priveste razboiul cred ca e risc mai mare sa intram in razboi cu americanii aici.Ca fara ei n-ar prea avea nimeni interes sa intre aici,ca s-a cam furat tot in ultimii 16 ani.Eu nu sunt de acord cu razboiul.Cum adica noi suntem si batuti si cu banii luati.Adica ,bani cheltuiti soldati si tara in pericol iar petrolul il i-au americanii.
P.S. Pardon pentru greseala. 256.gif

This post has been edited by Adrian13: 7 Dec 2005, 17:13

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
Marty
post 7 Dec 2005, 17:21
Post #39

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Andu, ia explica-mi tu mie cum au alungat americanii comunismul din Europa! Da' chiar insist sa faci asta!
De ce zici ca ne purtam ca lasii ??? Ce-au facut ei pentru mine ca eu sa le intorc spatele? Nu i-as fi primit pe aici nici cu ocazia razboiului din Yugoslavia, nici acum! Eu n-am nici o treaba cu Nordul Atlanticului, eu sunt in sud-estul Europei, am treaba doar cu UE. Da' asta-i felu' nostru, trebuie sa ne mictionam impotriva vintului indiferent de taria acestuia!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
bertro
post 7 Dec 2005, 17:31
Post #40

Membru dezmembrat

From: IASI, rumenia

daca ar fi fost vorba de baze internationale NATO, poate as mai fi fost de acord ca deh, facem si noi parte s-au mai dus si ai nostri pe la ei, etc... dar daca e vorba de baze ale SUA nu numai ca votez nu, dar mi se pare si total aberant.
om fi noi prieteni, dar cum sufletul meu sa dea voie un stat suveran altui stat sa-si puna outpost-uri pe teritoriul sau? e ca o invitatie la takeover blink.gif ce imi garanteaza mie ca intr-o zi nu or sa ne ceara nu stiu ce tampenie spunand: "daca nu va conformati, pac una bucata racheta de la constanta drept la bucarest!".
si eu am prieteni, dar asta nu inseamna ca daca vine unul si imi cere sa-i dau voie sa se instaleze in mijlocul casei mele, eu accept. wtf?

as fi curios sa vad ce reactie ar avea 'nea georgica gibon-bush daca ar cere si statul roman dreptul de a instala o baza pe undeva prin U.S.

This post has been edited by bertro: 7 Dec 2005, 17:34

--------------------
DACIA Nova GT - xx xx XXX
posesor de DrACIA NOVA GT
+
Adrian13
post 7 Dec 2005, 17:33
Post #41

Membru incepator

[QUOTE][quote=costi,7 Dec 2005, 17:15]
Ha ?[QUOTE]
Pai da.Tu crezi ca americanii o sa imparta prada de razboi cu noi?Petrolul si ce or mai gasi acolo unde crezi ca se vor duce?Daca vorbesc timpenii contrazice-ma?
Bertro sa fi sigur ca asa se va intimpla mai ales daca vine la putere unul mai dracos ca Vadim.

This post has been edited by Adrian13: 7 Dec 2005, 17:36

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
costi
post 7 Dec 2005, 17:37
Post #42

Membru autentic

QUOTE(Adrian13 @ 7 Dec 2005, 17:11)
Eu nu sunt de acord cu razboiul.Cum adica noi suntem si batuti si cu banii luati. Adica ,bani cheltuiti soldati si tara in pericol iar petrolul il i-au americanii.
*

Adica nu am inteles care razboi, cine ne-a batut si ne-a luat banii, ce bani am mai cheltuit dupa ce ni i-au luat, care tara este in pericol. Ca petrolul il "i-au" americanii am inteles icon_mrgreen.gif

--------------------
DSN/SLZ
+
andu911
post 7 Dec 2005, 17:43
Post #43

Membru autentic

QUOTE(Adrian13 @ 7 Dec 2005, 17:33)
Bertro sa fi sigur ca asa se va intimpla mai ales daca vine la putere unul mai dracos ca Vadim.
*

Sau ca nea' Gigi ! laugh.gif

--------------------
- - -
+
bertro
post 7 Dec 2005, 17:45
Post #44

Membru dezmembrat

[offtopic]
Adrian, in cazul in care Costi a fost prea subtil, uite 2 exemple de utilizare:
- marinarului i-au cazut pletele.
- parlamentarii iau salarii degeaba.
[/offtopic]

--------------------
+
Adrian13
post 7 Dec 2005, 17:46
Post #45

Membru incepator

1.Razboiul anti-terorism in care suntem bagati si noi./2. Aia era doar o expresie./3.Tu crezi ca acolo in Irak nu se cheltuie bani de la buget?/4.In momentul in care am intrat in razboiul anti -terorism am intrat pe lista de dusmani a teroristilor./5.Mersi ca imi atragi atentia pentru greseala. excl.gif
Va multumesc din inima pentru sfaturi dar a fost o greseala involutara.Se mai intimpla.Ce m-as face fara voi? 1zhelp00.gif

This post has been edited by Adrian13: 7 Dec 2005, 17:50

--------------------
IO!GIGI BECALI
+
Smudo
post 7 Dec 2005, 18:41
Post #46

Membru autentic

QUOTE(Marty @ 7 Dec 2005, 10:04)
Americanii nu pot sa ofere decit garantii de insecuritate, daca ma intrebi pe mine. Sper sa n-avem parte de ceva gen Madrid!
*

Marty, nu cred ca e Romania atit de importanta incit sa aiba loc vreun atentat acolo doar pentru ca e o amarita de baza americana pe teritoriul ei.

Eu am votat DA, pentru ca altfel s-ar fi numit ca iar stam cu fundul in doua luntri, si nu ar fi prea frumos din partea noastra. Sintem in NATO? Sintem. Acuma nu spuneti ca de ce nu sint si baze Romanesti in USA... da?
Asa, si inca ceva (iar dau exemplul pe care il vad si il traiesc zi de zi): Stuttgartul e cam plin de baze americane, si in acelasi timp se spune ca e si cel mai sigur oras din Germania. Sa fie chestia asta doar o coincidenta? S-ar putea, nu spun ca ar fi imposibil. Ah, si inca ceva: lipita, dar exact lipita de sediul central al Daimler-ului e o cazarma americana. Am impresia ca au chiar gard comun... Daca asta (adica o baza americana) ar insemna un risc, atunci una din cele doua constructii ar fi fost mutata. Ori centrala Daimler, ori baza americana.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
andu911
post 7 Dec 2005, 19:04
Post #47

Membru autentic

QUOTE(Adrian13 @ 7 Dec 2005, 17:46)
.In momentul in care am intrat in razboiul anti -terorism am intrat pe lista de dusmani a teroristilor
*

Daca nu esti anti terorism, esti pro terorism, sau indiferent...e vreo tara civilizata PRO terorism ? Sau indiferenta la terorism ? Eu cred ca toate sunt ANTI, numai ca unele doar din vorbe.

This post has been edited by andu911: 7 Dec 2005, 19:07

--------------------
- - -
+
ydaniel
post 7 Dec 2005, 20:55
Post #48

Adrenaline junkie!

From: black sea

un NU clar din mai multe motive:nu suport americanii,nu am chef de atentate in ro,si mai ales ca ne fura fetele 168.gif
oricum cum zicea cineva:era bine dace veneau in '46 da nu acuma ,dupa ce ne-au lasat in .... goala!

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
musicall
post 8 Dec 2005, 10:16
Post #49

musicall

From: Braila

trebuia sa pui si ceva de mijloc!

Io zic ca e bine ne mai desteapta si ei putin... (respectarea legilor si alte chestii)
Iar pe de alta parte... mie frica de irakian care ii mai aproape romania de america... si se stie ca daca ii dai 200 - 300 euro lu vames te lasa sa intri in tzara cu tancu.

--------------------
Fiat Punto Classic | Blogu personal - delfinul.com
Va salut dintr-o clinica de dezintoxicare pentru dependentii de webdesign!
+
ghc
post 8 Dec 2005, 10:26
Post #50

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

Lasati teroristii in pace... astia-s interesati de efectul produs. Cui i-ar pasa ca se baga cu 2-3 avioane in casa poporului? Chiar le-am ridica monumente!

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
thegodsglory
post 8 Dec 2005, 15:11
Post #51

Membru incepator

From: B

QUOTE(ghc @ 8 Dec 2005, 10:26)
Lasati teroristii in pace... astia-s interesati de efectul produs. Cui i-ar pasa ca se baga cu 2-3 avioane in casa poporului? Chiar le-am ridica monumente!
*

radmasa.gif
dixit!
oricum, am votat nu.
as vrea sa motivez alegerea intr-un mod destept, dar prea le-ati zis voi pe toate.
cand or veni americanii cu investitii de top ten, atunci discutam si posibilitatea unor baze miltare.
cum zicea un preopinent despre unchiu' Culae si picioarele mirositoare:
daca aduce suficient de multa branza incat sa vand la piata, atunci suport mirosul.
altfel...plec in delegatie biggrin.gif

--------------------
dacia 1310 alb-ruginiu :) - b14
it's a feature, not a bug.
+
mil
post 8 Dec 2005, 16:33
Post #52

ocupat

From: x

din cate ma inteles bazele sunt ale noastre, daca parlamentul se exprima in acest sens, le dam papucii in orice moment + 6 luni de zile...deci nu e o chestie definitiva,

partea proasta e ca nici economic si nici militar nu ne ajuta cu mare lucru pe noi...pe ei ii ajuta ca daca e vreo problema in zona nu mai ne cersesc dreptul de survol (cum a fost cazul recent cu Irakul si Yugoslavia) utilizeaza aceste cuie ale lui Pepelea, pot s afac teoretic tot ce si-ar dori pe acolo, legea e f. neclara...din punct de vedere securitate...2000 solati sunt 2000 soldati...apa de ploaie, numai ca nu mai plateste MAPN o unitate acolo...

ma gandesc ca puteau s apuna cateva si in polonia si ungaria daca vroiau sa ii tina la respect pe rusi...pentru orientul mijlociu e Turcia burdusita...

UE nu e chiar multumita, Chirac a facut un bot de un kilometru cand a fost Basescu p'aci si nici raportorii europeni nu mai sunt asa de amabili in ultima perioada...tare imi e teama ca nu am facut bine, de data asta, sa o luam inaintea bulgarilor smile.gif

oare de ce nu ati venit cand a trebuit?

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
kukuruz
post 8 Dec 2005, 16:34
Post #53

Membru

In documenele Departamentului Apararii, tipul de baze ce vor fi amplasate in Romania sunt denumite "Forward Operating Base" (FOB). Potrivit unor surse neoficiale, in Romania vor fi dislocate si contingente importante din Fortele pentru Operatiuni Speciale (SOF).

O problema care inca nu a fost negociata se refera la tipul de tehnica si sistemele de arme pe care americanii vor putea sa le aduca pe teritoriul Romaniei. Autoritatile romane se pare ca nu si-au dat acordul ca pe teritoriul tarii noastre sa fie amplasate rachete balistice cu raza medie si lunga de actiune ci numai sisteme performate de aparare antiaeriana. Este vorba de baterii de rachete Patriot.
1133984294.jpg

Brr!

no, i don't wanna be into this

--------------------
+
kaspersky
post 8 Dec 2005, 16:50
Post #54

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(kukuruz @ 8 Dec 2005, 16:34)
Autoritatile romane se pare ca nu si-au dat acordul ca pe teritoriul tarii noastre sa fie amplasate rachete balistice cu raza medie si lunga de actiune ci numai sisteme performate de aparare antiaeriana. Este vorba de baterii de rachete Patriot.

Daca acceptau cred ca ii luau rusii si ucrainienii la palme!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
Marty
post 8 Dec 2005, 16:57
Post #55

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(kaspersky @ 8 Dec 2005, 16:50)
Daca acceptau cred ca ii luau rusii si ucrainienii la palme!
*

Sau ii luau direct la rachete Alazan!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
costi
post 8 Dec 2005, 17:00
Post #56

Membru autentic

QUOTE(kukuruz @ 8 Dec 2005, 16:34)
noastre sa fie amplasate rachete balistice cu raza medie si lunga de actiune
*

cu alea medii treaca mearga dar cu alea lungi ce pacatu' sa facem ?
oricum nici nu se pune problema si nici americanii nu-si doresc asta !

--------------------
DSN/SLZ
+
bertro
post 8 Dec 2005, 18:00
Post #57

Membru dezmembrat

QUOTE(costi @ 8 Dec 2005, 17:00)
cu alea lungi ce pacatu' sa facem ?
*

"she's got china in her eyes, can you see it? china in her eyes..." sau in viitorul mai apropiat "she's got north korea in her eyes..." biggrin.gif
oricum sa faca ei ca doar nu crezi ca-i lasa pe ai nostri sa puna mana pe tehnica lor.

tipul de baze ce vor fi amplasate in Romania sunt denumite "Forward Operating Base" (FOB).

am zis eu.. avanposturi

--------------------
+
andu911
post 8 Dec 2005, 20:01
Post #58

Membru autentic

se oftica rusii laugh.gif
Au zis ca renunta si la tratatul armelor conventionale si nici nu mai ies din transnistria.
Polonia tine americani, Romania tine americani...rusii vecini cu americanii...ahahahahahahahha
Rusii stresati radmasa.gif

Acum pe bune, ce ar putea cauta niste baze militare americane in Polonia si Romania... ph34r.gif

This post has been edited by andu911: 8 Dec 2005, 20:05

--------------------
- - -
+
bomicabomic
post 8 Dec 2005, 20:35
Post #59

Ex-membru DaciaClub

Mai Marty, bun chestionarul, dar...mai trebuia bagata o varianta, ceva gen "ma doare-n brisca". Ca eu pe acolo sunt in momentul de fata.

Atit timp cit noi nu incercam sa schimbam ceva in tara asta, cit nu ne schimbam obiceiurile proaste si mentalitatile, cit nu incercam sa iesim din rahatul pina la nas, lucrurile vor fi la fel si cu baze americane sau fara si cu UE sau fara.

This post has been edited by bomicabomic: 8 Dec 2005, 20:38

--------------------
x x - x
+
ashu
post 9 Dec 2005, 01:17
Post #60

Membru erectil

Acum cateva luni un prieten bun, similar in convingeri la capitolul american cu Marty biggrin.gif, a fost intr-o delegatie in Nemtia. Dupa cateva zile imi trimite SMS superincantat ca daca stiu cu cine iese el in seara respectiva la beuta. Nu, cu cine. Cu US Marines. Ca sunt beton, ca s-a bagat in seama cu ei cu o seara inainte intr-un bar si au baut toata noaptea, iar acum si-au dat din nou intalnire, etc. Mi-a povestit cand s-a intors cat de misto s-a distrat cu ei, ca ce beton erau, ce glume bune faceau, etc. M-a mirat chiar si pe mine. Si va zic sincer, asta avea o parere asa proasta despre americani, si despre soldatii americani in special, ca nu pot s-o descriu. Era convins ca toti sunt oligofreni.
Ce vreau sa zic cu asta? Ca americanii nu-s chiar asa rai precum aveti multi dintre voi impresia, ba se poate chiar din contra. Poate cu ocazia asta ajungeti sa interactionati cu ei si sa va convingeti singuri.
Banuiesc ca stiti ce am votat eu. Tot pro-american am ramas, nu s-a schimbat nimic. icon_mrgreen.gif

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 15th May 2025 - 18:20
Forum Renault