Rond Razoare, Hell's Crossing
![]() ![]() ![]() |
Rond Razoare, Hell's Crossing
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AL @ 8 Dec 2005, 16:49) daca se apuca de facut pasaj de orice fel la razoare AM PUS-O!!!!... cat timp se va lucra la el, pe colo nu se va mai circula nici cat acum! ... idem si daca se apuca de metrou Stiu asta, dar prefer un haos si mai mare vreme de 6 luni si apoi problema rezolvata. Sincer, nu vad alta rezolvare, si cu cat se face mai repede, cu atat mai bine. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bomicabomic @ 10 Dec 2005, 16:05) Florian, pe mine ma omoara faptul ca J. Scheele, a zis ca Bucurestiul n-are fata de capitala europeana si Videanu & co, il contrazic, asa ca...asteptam degeaba. ![]() Campanie.Campanie.Campanie - benner pe masiniile noastre cu: "Eliberati intersectia Razoare" sau else.. - sute de scrisori pe adresa primariei si a deputatului /senatorului local trimise CONSTANT pe aceeasi tema - implicarea massmedia (vedem cum...) - .... Hai ca sunt aici oameni mai destepti decit mine pe tema asta! |
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Ultima ora:
"Blestemul rondului de la Razoare: pretul apartamentelor din Dr. Taberei, in cadere libera." |
--------------------
.
.
.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
E vorba de strada Dr Taberei din Rosia Montana?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ce tot spui tu straine?
E Dr Taberei din Bucuresti si una din , de acum celebre, intersectii din zona ! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
tocmai ca stiu ce spun, in Dr. Taberii am stat in ultimii 10 ani din viata mai mult decat acasa in Militari...de aia ma intreb inca odata inca odata ... sigur e vorba de Dr. Tbarerii din Bucuresti unde sunt preturi in cadere la apartamente
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Preturile vor fi in cadere pentru tot Bucurestiul, nu numai pentru Dr. Taberei si de pe acum celebru ei sens giratoriu.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
DAVIDK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 20 July 04 From: Bucuresti ![]() |
voi vorbiti de pasaje si tuneluri noi??? pai n-au cum, ca muncitorul care face pasaje e ocupat pana termina Marasestiul!
|
--------------------
Renault
Symbol
Expression 2010, 1.4 16V Cand cumpar un lucru nou, mai intai il repar si apoi il folosesc.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
imi pare rau ca l-am votat pe Videanu, cred ca mai bine il votam pe Vanghelie...
Prost, idiot, cum o fi el...dar macar era din opozitie. Domnu Videanu e din PD si il doare in bascheti de Bucuresti. |
--------------------
-
-
-
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Intr-adevar, Vanghelie rezolva problema Razoare pe loc. Vopsea blocurile din intersectie in rosu, verde, galben si albastru. Si oamenii, delectati de asemenea priveliste, nu ar mai fi fost nervosi sa astepte la semafor ...
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
EEN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 136 Joined: 30 March 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2007 [FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lolek @ 11 Dec 2005, 00:46) EXCELENT! Ma scuzati pentru offtopic, dar tocmai mi-am gasit un nou site favorit ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 8 Dec 2005, 10:19) Razoare e o intersectie super importanta, pe acolo iese Drumul Taberii si o parte din Militari spre centru. Singura solutie posibila este construirea unei pasarele sau a unui pasaj subteran. Cred ca asta ar decongestiona destul de mult aceasta intersectie. Ar trebui sa initiem o capmanie, sa bombardam cu meiluri si petitii primaria (de sector sau cea generala, de cine tine?) sa se faca un astfel de proiect, mai mult, sa se faca in regim de urgenta. Ce ziceti? pasaj subteran e imposibil din cauza racordarilor verticale (nu iese la metraj)....doar daca faci ceva de 2.50 m inaltime...dar nu intra in discutie pt ca nu ar mai incapea masinile de pompieri... oricum, cine a "gandit" acest giratoriu cred ca era beat in momentul conceperii... toata problema a plecat de la drumul ala deschis nou si cu fast care iese in Regie, pe langa unitatea de baieti cu ochi albastrii... singura solutie pt decongestianare ar fi o expropiere (imi plac la nebunie...) in zona Golden Blitz! adica ras kktu' ala si facute niste variante.... dar atata vreme cat la toata refacerea Cotroceniului, am vazut utilaje de la firme cunoscute de constructii, si contractul a fost castigat de Euroconstruct care a dat in subantrepriza la astelalti, nu ramane decat sa-mi bag tot "respectul" in ea de politica si ai nostri "conducatori" si cu acelasi "respect" i-as trata si pe inginerii care au facut acest proiect!!! intersectia de la Leu a devenit un calvar, iar acolo se putea face lejer o supratraversare pt cei ce vin dp trafic greu, panduri , sebastian si doreau sa ajunga in regie.... deci s-a ajuns ca pe vremea lu' impuscatu': vine unu' politic cu o idee si turma de tampiti o pun in practica, fara a se gandi la consecinte ..... vorba cantecului " multa **** larga" |
--------------------
Logan
Preference 1,4
- b-xx-xxx Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
S-au facut varza mai multe intersectii:
-Razoare, campioana injuraturilor -Piata Leu -Intre Leu si Razoare s-a mai creat o intersectie...Ce puii mei cauta aia acolo, in mijlocul maidanului, nu pot intelege -Academie, imediat ce urci dealul...se umple de masini care nu au unde sa inainteze de la Razoare Nu pot decat sa multumesc ratatilor pusi in posturile de conducere ce au creat haosul ala. Cat despre solutii, sa fim seriosi, cine ar pune mana sa refaca toata idiotenia aia? Orice am face, nu se va schimba nimic; au alte probleme acum(probabil remodelarea primariilor cu mahon si alte ingrediente de import)... Continui sa visez la ziua cand voi avea elicopter la scara...Sa zbor peste toata ingramadeala ce se numeste Bucuresti... ![]() |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
EEN |
![]()
|
Totusi: Nu vad de ce nu faceti presiune macar pe www.domnuleprimar.ro ?
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
QUOTE(anpop @ 11 Dec 2005, 14:44) pasaj subteran e imposibil din cauza racordarilor verticale (nu iese la metraj)....doar daca faci ceva de 2.50 m inaltime...dar nu intra in discutie pt ca nu ar mai incapea masinile de pompieri... ce inseamna asta? tehnic vorbind. eu am vazut in luxemburg un pasaj pe sub centru de ziceai ca era facut pentru montagne russe. pe cuvant, cand il abordai prima data, te lua ameteala, panta e incredibila si mai e si serpuitoare. si foarte adanc. practic, nu exista portiune in plafon. dupa ce cobori, incepi sa urci. de ce nu fac asa ceva? sunt de acord sa stea cateva zile la hotel pe banii comunitatii ca sa se documenteze. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
se poate face orice, se poate face si sa ajungem din berceni in baneasa, in 10 minute...
|
--------------------
-
-
-
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Cind? ca astept.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
andu911 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa faci berceni - baneasa in 10 min , ai nevoie de un drum drept , perfect asfaltat , 0% trafic si un McLaren F1!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bflorian @ 11 Dec 2005, 19:17) Ce saitu' lu' peste e ala? Ca eu am trimis sesizare direct de pe www.ps4.ro, si nu mi-a folosit la nimic. Ce te face sa crezi ca www.domnuleprimar.ro chiar este citit de catre cei de la primarie? |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(vv @ 12 Dec 2005, 10:27) Ce saitu' lu' peste e ala? Ca eu am trimis sesizare direct de pe www.ps4.ro, si nu mi-a folosit la nimic. Ce te face sa crezi ca www.domnuleprimar.ro chiar este citit de catre cei de la primarie? site-ul e al alora de la hotnews care cica o sa se ocupe ei de stat pe capul primarilor sa citeasca sesizarile. nu bag mana-n foc, dar ala de la sectorul 1 de exemplu pare destul de activ. site-ul e "dat in primire" oficial de ieri, asa ca wait and see, parerea mea. Avand in vedere ca din 10 reclamatii 8 sunt sau extrem de prost si stufos formulate, sau n-au nici o legatura cu primaria, estimez ca sunt ceva sorti ca "ideea" sa moara rapid. insa cat e proaspata, poate tine...macar vreo saptamana asa. mai...clar : http://www.hotnews.ro/articol_38635-Cetate...lePrimar.ro.htm L.E.: sigur o sa moara initiativa. in principiul cald invitatii cetateni nu au alt interes decat rezolvarea problemelor personale ("m-am urcat in RATB si controlorii desi nu aveam bilet, eu fost foarte nepoliticosi" samd.)...la Bucuresti, sunt maxim 4 sesizari de luat in considerare, si una e a lui bflorian, ceea ce lasa un raport de 3 la...nu stiu cate zeci pentru outside world. Verdict: crima - n-o sa tina. Tre pusi MoneyTalks si driverx moderatori acolo ![]() This post has been edited by Lolek: 12 Dec 2005, 10:41 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
anpop |
![]()
|
![]() Sef de pisica! Group: Members Posts: 422 Joined: 28 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(adso @ 11 Dec 2005, 20:02) ce inseamna asta? tehnic vorbind. eu am vazut in luxemburg un pasaj pe sub centru de ziceai ca era facut pentru montagne russe. pe cuvant, cand il abordai prima data, te lua ameteala, panta e incredibila si mai e si serpuitoare. si foarte adanc. practic, nu exista portiune in plafon. dupa ce cobori, incepi sa urci. de ce nu fac asa ceva? sunt de acord sa stea cateva zile la hotel pe banii comunitatii ca sa se documenteze. tehnic vorbind, ceea ce ai vazut tu probabil ca la noi nu s-ar putea aplica din pdv legal (limitare de panta!)...ai zis ca era serpuit...asta inseamna ca racordarea era mai mare....iar faptul ca ar putea fi facut ipotetic unul foarte adanc, ramane de rezolvat problema scurgerii apelor ![]() un pasaj inundat la Razoare ar insemna dezastru! dar, o posibila rezolvare, ar fi un pasaj suprateran cu nod la nivelul terenului (cam ceea ce se face pe DN1 acuma la otopeni si metro)....insa e lipsa de spatiu si de bani, o asemenea investitie costa!....plus ca ar trebui ceva daramat ![]() alege tu! ![]() |
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
GunX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 254 Joined: 26 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Io zic ca visati cai verzi... inainte sa cereti pasaje subterane sau programe guvernamentale de schimbat Dacia veche intr-un elicopter nou, e de 100 de ori mai simplu sa rulezi niste programe de simulare cu intersectia, cautand macar la nivel teoretic solutiile optime de fluidizare prin semafoare inteligente (dotate cu senzori optici).
Sau sa faca sensuri unice complementare This post has been edited by GunX: 12 Dec 2005, 11:57 |
--------------------
Logan
Laureate 1.4
- B-40-XXX Never underestimate the power of human stupidity !
|
|
Valentine |
![]()
|
Ar trebui sa monitorizeze Razoare'le cu asta: http://193.226.118.238/ sa vada siu ei ce se intampla pe acolo!
|
--------------------
Ford
Focus
|
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
ce e asta? si ce sunt patratele alea?
|
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
anpop |
![]()
|
eu am observat de dimineata venind de pe timisoara ca stopurile mai au o cutie ciudata laga ele....are careva idee ce dracu sunt alea?!
|
--------------------
Logan
Preference 1,4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 12:27 |