Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Daca nu ti-a placut scoala.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(DannyY @ 16 Jan 2017, 22:38) Chiar nimeni nu vede ca asta cu IT-ul e o fumigena care încearcă sa urce la nivel de leit-motiv? Si nu, nu sunt scutit de impozit ![]() Mai, povestea s-a chemat simplu "eliminarea plafonului de impozitare"! Ca s-au trezit IT-istii sa faca valuri si sa se creadi miezul gogosii, asta e partea a doua! BTW, tehnic vorbind, dupa hartia de la absolvirea liceului sunt "Analist Programator asistent", deci tot "pseudo-IT"! ![]() Da' cum am preferat ingineria, ghinion, vorba ficusului! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Garett @ 16 Jan 2017, 22:12) Dom' șef, permiteț să raportez - exista facultăți de meșteri și există facultăți de intelectuali. D-aia inginerii nu știu să se exprime iar cu FMI poți avea orice foncție. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 16 Jan 2017, 22:30 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
E plin de facultati de intelectuali... De la Teologie in sus
![]() |
--------------------
**
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 16 Jan 2017, 23:19) Dom' șef, permiteț să raportez - exista facultăți de meșteri și există facultăți de intelectuali. D-aia inginerii nu știu să se exprime iar cu FMI poți avea orice foncție. ![]() Deh, unii vor sa vada ceva palpabil iesit din activitatea proprie... ![]() Asta cu "inginerii nu stiu sa se exprime" e legenda urbana, starnita de invidiosii care nu inteleg ce le explica inginerii! ![]() Problema e la receptie, nu la emisie! This post has been edited by Garett: 16 Jan 2017, 22:47 |
--------------------
No
Reno
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
QUOTE(Garett @ 16 Jan 2017, 22:45) Deh, unii vor sa vada ceva palpabil iesit din activitatea proprie... ![]() Asta cu "inginerii nu stiu sa se exprime" e legenda urbana, starnita de invidiosii care nu inteleg ce le explica inginerii! ![]() Problema e la receptie, nu la emisie! <span class='edit'>16 Jan 2017, 23:46:</span> Deh, unii vor sa vada ceva palpabil iesit din activitatea proprie... ![]() Asta cu "inginerii nu stiu sa se exprime" e legenda urbana, starnita de invidiosii care nu inteleg ce le explica inginerii! ![]() Problema e la receptie, nu la emisie! Exact ce ziceam! ![]() ![]() Q.E.D.! ![]() P.S. Stiu ca esti teflonat si ca nu te superi pe mine. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 16 Jan 2017, 22:51 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(Garett @ 16 Jan 2017, 23:12) Da' cum am preferat ingineria, ghinion, vorba ficusului! https://www.youtube.com/watch?v=TYdPSEvhnwI Ce pwla calului are de nu-l pot pune embeded??? ![]() This post has been edited by Adrian Frigo: 16 Jan 2017, 23:14 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Scoate SSL/TLS din link.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 16 Jan 2017, 17:44) Numai la romanica se negociaza salariul pe care il iei efectiv in mina. In tarile civilizate se negociaza brutul. Daca baga impozit pe salariile celor din it guess what? Crezi ca impozitul il va plati angajatorul, ca tu sa ramii cu tot atit in mina! Vise. Sau iti vei plati tu impozitul, sau va pleca in alta tara. Discutia ii despre Romania. In alte tari mai poti sa deduci una alta, aici este macar una pe care sa o poti deduce? Nu's nici un fel de vise, cei care au salariile alea in general is si foarte cautati si cam au tot timpu si alte oferte la indemana, mai ales cei din IT. Iar firmele la cat castiga aici, au lejer de unde sa acopere diferenta, doar ca nu prea o pus statu presiune pe ele, si aici isi cam fac de cap, asa ca din punctu meu de vedere, orice presiune pusa pe firme ... ii binevenita. Iar pentru cine le plange de mila, sa citeasca aici |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
@Garett
Vezi, daca n-asculti la militianul! iPhone 7 e ceea ce trebuie! ![]() De cand cu standardul IP67, nu mai pot posta pe forum, ceea ce inclina balanta postarilor la moldoveni. ![]() This post has been edited by AR-18-MOS: 16 Jan 2017, 23:22 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Adrian Frigo @ 16 Jan 2017, 23:58) https://www.youtube.com/watch?v=TYdPSEvhnwI Ce pwla calului are de nu-l pot pune embeded??? ![]() |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Garett |
![]()
|
|
--------------------
No
Reno
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Pai nu am zis? Nu pot, ca pe iPhone cand incerc sa postez ma duce la pagina principala. Asa a ramas ady77 cu idei gresite pe aici.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
E de la IP. IP67
|
--------------------
...
..
|
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(AR-18-MOS @ 17 Jan 2017, 01:05) Pai nu am zis? Nu pot, ca pe iPhone cand incerc sa postez ma duce la pagina principala. Asa a ramas ady77 cu idei gresite pe aici. ![]() Sub apa ai incercat? E de la proc, se incinge prea tare, e gandit sa fie racit cu apa! Si mai bine, pune-l in congelator cateva ore si dupa aia posteaza! ![]() Disclaimer: daca se strica, Epal e de vina, sa n-avem discutii! ![]() |
--------------------
No
Reno
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.708 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Adrian Frigo @ 16 Jan 2017, 22:58) https://www.youtube.com/watch?v=TYdPSEvhnwI Ce pwla calului are de nu-l pot pune embeded??? ![]() Pentru ca nu asculti cand ti se dau sfaturi. Ti-am zis: scoate https:// .Pune http:// |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mai exact și corect, folosiți tag-ul
CODE [youtube] [/youtube] , punând în el TYdPSEvhnwI.Uite ce iese: This post has been edited by DragosP: 17 Jan 2017, 10:24 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
Marksman,DragosP:
![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu prea meriți, da' fie, de data asta!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
neumann |
![]()
|
CODE [quote=neumann,17 Jan 2017, 00:28] [YoutubE]pYpNMvOBBDs [/youtubE] [right][snapback]4595207[/snapback][/right] [/quote] Daca dadea reply cu quote la postul meu, vedea ![]() ![]() |
--------------------
...
..
|
|
DragosP |
![]()
|
Prea...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Asta era in programul de guvernare? Ca nu mai tin minte...
http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21538...tie-mascata.htm |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.194 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Era no 1 in ala nescris. Intre timp Ghita a creat perdeaua de fum.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Obisnuiti-va cu sistemul asta :
QUOTE De mentinonat ca Guvernul opereaza aceste modificari importante in legistlatia penala intr-o totala lipsa de transparenta. Transparenta mult trambitata in campania electorala va fi uitata complet 4 ani de aici incolo... Sekretistan o sa ne zica de acu incolo! This post has been edited by luck33ro: 18 Jan 2017, 15:46 |
--------------------
**
|
|
crintea1949 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 24 April 05 ![]() |
Citeste codul fiscal gogule.
de la 01 ian 2017 punctul de pensie a crescut la 917,50 lei; De la 01 iulie 2017 punctul de pensie va fi 1000 lei, iar cota CASS zero; De la 01 iulie 2017 pensiile mai mari de 2000 lei vor fi impozitate pentru partea ce depaseste 2000 lei; Nasol cu cresterea salariului minim de la 01 febr 2017 la 145 lei, creste si valoarea punctului de amenda al contraventiilor la codul rutier de la 125 lei la 145 lei per punct; Vor creste alocatiile pentru copii, bursele pentru studenti etc... Pentru toate aceste cresteri va fi necesar aportul ANAF pentru colectarea taxelor si impozitelor de la agentii economici, chiar si de la micii contribuabili, adica noi sa ne platim pana la 28 martie impozite si taxele pe case, masini etc.. Adica sa facem si noi ceva pentru tara ca si tara va face ceva pentru noi.. Nimeni nu vede cu ochi buni aceste masuri si instiga lumea la razmerita... baga batul prin gard cum se zice in popor. Ati auzit la americani dupa alegea lui D Trump, Obama le-a cerut americanilor sa contribuie, sa ajute la instalare noua administratie, chiar si actrita Ncole Kidman i-a indemnat pe americani la unitate, DAR LA NOI OAMENII SUNT INDEMNATI LA DEZBINARE.. SUNT MULTE DE SPUS CU JUDECATA LIMPEDE.. E RUSINOS SA RECUNOSTI CA VECINUL E MAI BUN, E MAI GOSPODAR , DA SA MOARA VECINUL SA-I IAU CAPRA.. 18 Jan 2017, 21:51: INTREBARE - DE CE NU ESTE LUMEA, O PARTE A LUMII CU PUNEREA DE ACORD A TUTUROR LEGILOR CU CONSTITUTIA? TOTI SPUN CA AVEM LEGI STRAMBE DAR CAND E SA LE INDREPTAM APARE GICA CONTRA. CUM EXPLICATI CA TOCMAI CEI DIN OPOZITIE SE PLANG DE CODUL PENAL SI CODUL DE PROCEDURA PENALA? OARE CINE LE-A PROMOVAT PRIN ASUMARE, DACA ATI UITAT VEDETI DATA ASUMARII , GUVERNUL BOC AL LUI TRAIAN BASESCU... This post has been edited by crintea1949: 18 Jan 2017, 21:51 |
--------------------
dacia
solenza
- B33HRZ
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Toarsul Crintea! Baga-ti in direct sintagma"va fi".
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 03:54 |