Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.068 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Cică a apărut bugetul...E bazat pe creștere economică de 5.2.
Mai tăiați băieții, mai tăiați... Dacă vedeți 3,2 tot ar fi prea mult |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.094 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 21 Jan 2017, 15:30) Scuza-ma dar sa te duci asa si sa nu te interesezi deloc - chiar iti meriti soarta. Daca facea pasaporte simple platea doar 90 lei/buc (a eliminat dragnea taxe de 120 lei) - e drept ca e valabil doar 1 an - dar oricum in general nu se pleaca din tara pt. O perioada asa lunga. Oricum simpatici din astia care cred ca cele 102 taxe reprezinta TOATE taxele din Romania. Am avut nevoie anul trecut de cazier auto - iar cine stie clujul - formularul,depunerea si ridicarea se fac pe albac iar taxa de cazier - de 5 lei eliminata intre timp de dragnea - se putea plati doar la politie de pe decebal. Adica pt. 5 lei - mergeai anul trecut pe albac sa ridici formularul de cerere - de acolo mergeai pe decebal sa platesti taxa de 5 lei - adica cam in partea cealalta a orasului si apoi te intorceai inapoi pe albac sa depui toate - si asa se ducea lejer jumatate de zi doar ca sa depui cererea si taxa pt. Un rahat de cazier auto. De-aia aveti traficul ala demn de capitala. Te mai opreai si la Rosa sa bagi o saorma cu ecoil, treaba buna! Pofta buna! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(axabrt @ 23 Jan 2017, 11:12) Cică a apărut bugetul...E bazat pe creștere economică de 5.2. Mai tăiați băieții, mai tăiați... Dacă vedeți 3,2 tot ar fi prea mult dar tu pe ce te bazezi? Ai vazut cumva prognozele macro si micro? Aiu acces la politicile economice si modaliatte de implementare a lor? Ai acces la previziuni pe termen mediu/lung facute de agentii adevarate asupra evolutiei cursulyui pentru diverse monede? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
QUOTE(dizzy @ 23 Jan 2017, 10:18) De-aia aveti traficul ala demn de capitala. Te mai opreai si la Rosa sa bagi o saorma cu ecoil, treaba buna! Pofta buna! Mda de vreo 1-2 ani traficul e mai aglomerat decat in bucuresti de cand boc a dat voie sa se construiasca o gramada de mamuti de birouri si nu numai in zonele centrale ale orasului - in timpul zile albac-decebal faci in aproape 1 ora - mai pierzi 15-20 min pana gasesti de parcat,la ghiseu...si uite cum se duce jumatate de zi pt. Un rahat de cazier auto,daca te mai duci sa mananci la rosa -pierzi aproape toata ziua - in zona aia pe langa ca nu gasesti parcare si e printre cele mai aglomerate din cluj - e drept ca nu e foarte departe de politia de pe decebal. Cresterea economica va fi undeva in jurul a 5% - absorbtia fondurilor eu va fi mult mai mare fatade dezastrul tehnocrat din 2016, consumul va creste la fel de accelerat ca-n 2016 - pe fondul cresterii salariilor,a pensiilor,scaderii tva si eliminarii accizei pe benzina,foarte proobabil si investiile vor fi mai mari fata de dezastru tehnocrat din 2016 - care a avut cele mai mici investitii din ultimii 5-6 ani. Oricum nici nu va fi nevoie de 5.2% pe 2017 - ci ceva mai putin - pib-ul pe 2016 va fi mai mare de 758 miliarde cat au estimat tehnocratii - ei au estimat la inceputul anului cresterea pe 2016 la 4.3% si-n realitate va fi in jurul a 5% - deci pib-ul va fi mai mare decat cele 758 miliarde estimate la inceputul anului. This post has been edited by Wimacl10: 23 Jan 2017, 11:03 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.233 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 23 Jan 2017, 10:46) Cresterea economica va fi undeva in jurul a 5% - absorbtia fondurilor eu va fi mult mai mare fatade dezastrul tehnocrat din 2016, consumul va creste la fel de accelerat ca-n 2016 .. O prognoza pt. BET si BET-NG, se poate? Si pt. cursul euro/leu, si numerele la loto, daca tot esti generos... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Pai orice e mai mult decat gaura tehnocrata de 8 miliarde pe fondurile ue....la investiii am spus probabil avand in vedere ca mai rau decat tehnocratii e destul de greu de crezut ca se poate.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.233 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
]S-a lamurit cine plateste deplasarea (noi, desigur). Doamne-fereste sa plateasca psd-ul, asa cum a promis!
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Johanis si-a cumparat avionul ala de 300 de locuri, pana la urma?
This post has been edited by neumann: 23 Jan 2017, 11:46 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Mno oricum o dai tot noi platim. Da macar tonelu o fost in delegatie ca expert hamericanesc?
QUOTE(ady77 @ 21 Jan 2017, 19:01) Nu am de facut niciuna! PLM a trebuie sa googalesc ca nici nu stiam ce e aia ![]() <span class='edit'>21 Jan 2017, 18:03:</span> Cand scoatem anuntam, cand bagam, bagam mai pe sestache ![]() Mea culpa... ![]() |
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Intrebare pentru fanii PSD (inca nu a raspuns nimeni): s-a indeplinit tot programul de guvernare si puterea nu mai are ce face? Eu ma gandesc ca populatia libera poate sa mai suporte regimul puscariasilor si coruptilor inca 4 ani de acum incolo. As propune un referendum pe tema celor doua subiecte pardalnice si l-as aplauda cu 4 maini pe Dragnea daca ar face asta.
Ba chiar l-as aplauda cu 12 maini daca referendumul i-ar da dreptate ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.068 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(miki @ 23 Jan 2017, 10:23) dar tu pe ce te bazezi? Ai vazut cumva prognozele macro si micro? Aiu acces la politicile economice si modaliatte de implementare a lor? Ai acces la previziuni pe termen mediu/lung facute de agentii adevarate asupra evolutiei cursulyui pentru diverse monede? http://www.energyworldmag.com/04/11/2016/r...at-3-7-percent/ Ăștia nu s PSD isti / nici PNL iști. ![]() ![]() Ia mai citește p acolo , să vezi că articolele sunt cat se poate de obiective... Da na....Nefiind manipulare s ar putea să nu ți placa... Adevărul doare,este... Și apoi discutam in decembrie, cât o sa fie de faptul creșterea. Eu pariez pe 3,2 cu ștergerea contului...Te bagi ? This post has been edited by axabrt: 23 Jan 2017, 12:05 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Greu cu guvernarea asta. Dar mai ciupim de ici, de colo
![]() http://m.hotnews.ro/stire/21551322 http://m.hotnews.ro/stire/21551191 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.225 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
poat eca sint optimisti, dar pina una alta previziune guvernului lu peste ar trebui sa fie mai precisa
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Si cireasa de pe coliva bugetarilor: http://m.hotnews.ro/stire/21551135
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(DannyY @ 23 Jan 2017, 12:58) Intrebare pentru fanii PSD (inca nu a raspuns nimeni): s-a indeplinit tot programul de guvernare si puterea nu mai are ce face? Eu ma gandesc ca populatia libera poate sa mai suporte regimul puscariasilor si coruptilor inca 4 ani de acum incolo. As propune un referendum pe tema celor doua subiecte pardalnice si l-as aplauda cu 4 maini pe Dragnea daca ar face asta. Ba chiar l-as aplauda cu 12 maini daca referendumul i-ar da dreptate ![]() Aha, deci daca iti raspund, sunt automat fan PSD. N-a zis madam pruna ca a mintit la UE si ca puscariile sunt supraaglomerate, drepturile omului, nu-s bani de investitii, alea alea. Cam asa se explica urgenta parerea mea. Nu ma pronunt asupra gratierii, dar daca nu se face, trebuiesc luate masuri. Construirea de noi facultati, etc. |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(miki @ 23 Jan 2017, 12:05) poat eca sint optimisti, dar pina una alta previziune guvernului lu peste ar trebui sa fie mai precisa shaci la fel: http://ec.europa.eu/economy_finance/eu/for...inter/ro_en.pdf QUOTE As inflation picks up and the fiscal stimulus fades in 2017, consumption growth is likely to slow down. GDP growth, however, is expected to remain above potential at 3.7% in 2017. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
miki |
![]()
|
QUOTE(maho @ 23 Jan 2017, 12:21) Ai citit tot? Daca nu, reciteste dar de data asta in intregime Daca da, nu-ai facut decit s aarunci o petrda obosita de dragul flame-uli De aflat o s aafli cind or depune deconturile Abea atunci. |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Neumann. Tu te cam dai pe dupa deget. Dar, despre chestiunea de fond tu ce parere ai. Despre continutul celor proiecte de OUG si despre modul in care PSDul a incercat sa le adopte?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 23 Jan 2017, 13:05) Aha, deci daca iti raspund, sunt automat fan PSD. N-a zis madam pruna ca a mintit la UE si ca puscariile sunt supraaglomerate, daca reiei subiectul cu atentie o s adescoperi ca coana pruna "a mintit" adica a spus minciuni pe baza unor rapoarte proaste pe care le avea adica nu a inventat ceea ce a ciripit la Ue 23 Jan 2017, 13:35: QUOTE(Han Solo @ 23 Jan 2017, 13:07) cuvintu' magic este "above" adica peste ![]() nu ca tin cu ursu, da nici afirmatii asa da'mpulea fara baza nu sint in regula abea dupa ce am inttrebat au aparut si ceva documente ![]() This post has been edited by miki: 23 Jan 2017, 12:35 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(radian @ 23 Jan 2017, 13:20) Neumann. Tu te cam dai pe dupa deget. Dar, despre chestiunea de fond tu ce parere ai. Despre continutul celor proiecte de OUG si despre modul in care PSDul a incercat sa le adopte? E simplu. Nu le-am citit. Deci nicio parerea. Da' merg pe varianta ca gratierea nu e neaparat necesara, pot fi si alte solutii, ca despre asta inteleg ca e vorba. In principiu, facultate in regim deschis si accent pe reeducare e solutia. Habar n-am cum poate fi implementata in ro. |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(mars @ 23 Jan 2017, 12:05) De cati ani se tot amana? QUOTE(radian @ 23 Jan 2017, 12:20) Despre continut nu ma pricep, desi nu pricep cum au ajuns la 200.000 lei la Art.297. Abuzul în serviciu (1) Fapta funcționarului public care, în exercitarea serviciului, nu îndeplinește un act sau îndeplinește un act contrar legii și prin aceasta cauzează o pagubă materială mai mare de 200.000 lei unei persoane fizice sau unei persoane juridice se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă. Probabil au adunat prejudiciile in dosarele lor ![]() Ce ma irita mai mult e modul in care a incercat sa le adopte. |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
QUOTE despre modul in care PSDul a incercat sa le adopte despre asta nu am o parere. Pana nu confirma PSD-ul ca vroiau sa le adopte, pentru mine e folclor. Nu zic ca e minciuna, dar nu ma hazardez sa zic nici ca le-ar fi adoptat sigur daca nu venea prezidentul. |
--------------------
...
..
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(neumann @ 23 Jan 2017, 13:05) Aha, deci daca iti raspund, sunt automat fan PSD. Din cate imi aduc aminte (si am memorie buna), Liviu Dragnea a declarat ca PSD+ALDE vor indeplini programul de guvernare. Nimic mai mult, nimic mai putin. Si totusi, urgenta maxima a guvernului au constituit-o niste matrapazlacuri care nu se regasesc in programul de guvernare si al caror grad de penibilitate e vizibil chiar si pentru sugari.N-a zis madam pruna ca a mintit la UE si ca puscariile sunt supraaglomerate, drepturile omului, nu-s bani de investitii, alea alea. Cam asa se explica urgenta parerea mea. Nu stiu ce a mintit sau nu madam Pruna, stiu cum as gandi eu, daca as fi prim-ministru: "Puscaria e supraaglomerata? Inseamna ca putem face economii la incalzire pana construim niste stabilimente noi". Prioritatea guvernului e sa-i facem pe puscariasi mai fericiti si mai relaxati... bravo, natiune. Eu stiu ca atunci cand pronunti cuvantul "puscarie", trebuie sa te apuce frica, nu sa te gandesti la vacanta... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E dreptul tau sa nu ai nicio parere atata doar ca imi vine greu sa inteleg atunci de ce te tot agiti p-aci? De ce iti dai cu parerea despre cei care au o parere cu privire la subiectul indiscutie?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 23 Jan 2017, 13:48) Prioritatea guvernului e sa-i facem pe puscariasi mai fericiti si mai relaxati... bravo, natiune. Eu stiu ca atunci cand pronunti cuvantul "puscarie", trebuie sa te apuce frica, nu sa te gandesti la vacanta... Pai poate iti spune m(UE) cati puscariasi ai voie pe kmp si dai in infringment si alte alea. |
--------------------
...
..
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
QUOTE(miki @ 23 Jan 2017, 12:32) ia-ti engleza la pila un pic. "GDP growth, however, is expected to remain above potential at 3.7% in 2017." Cu toate acestea, se asteapta ca nivelul de crestere a PIB sa depaseasca potentialul de inflatie constanta si sa se situeze la 3.7% in 2017. Barbaria cu 'potentialul de inflatie constanta' imi apartine din pacate, notiunea e explicata aci: https://stats.oecd.org/glossary/detail.asp?ID=2094 Daca are cineva o traducere mai buna in romana, sunt recunoscator. In plus, ai si un tabel acolo, unde pe ultima coloana, y-o-y pentru 2017 e clar 3.7. |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(radian @ 23 Jan 2017, 13:48) E dreptul tau sa nu ai nicio parere atata doar ca imi vine greu sa inteleg atunci de ce te tot agiti p-aci? De ce iti dai cu parerea despre cei care au o parere cu privire la subiectul indiscutie? Imi dau cu parerea despre intamplari si ceea ce cred eu ca se ascunde in spatele papusarilor, in virtutea dreptului la libera exprimare. |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 23 Jan 2017, 12:48) despre asta nu am o parere. Pana nu confirma PSD-ul ca vroiau sa le adopte, pentru mine e folclor. Nu zic ca e minciuna, dar nu ma hazardez sa zic nici ca le-ar fi adoptat sigur daca nu venea prezidentul. Ideea e ca sunt idioti. Daca voiau sa sustina in continuare ca erau proiecte si nu urmau sa intre in sedinta de guvern ar fi putut macar sa scoata datele alea din ordonanta. |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 13:36 |