Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
cristic1982 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.356 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|||
Tony23 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 29 January 17 ![]() |
Acuma sa nu ne mintim ca e scris negru pe alb - osu' n-are dovezi insa e convins ca manipularile(hitler ,violator..) si protestele anti-trump sau cele din romania nu sunt finantate de soros, in schimb e convins - la fel fara sa aiba dovezi - ca e doar zvonistica ca s-ar fi dat bani. In america de ex. Fox-news deja a aratat mai multe dovezi ca protestele anti-trump sunt finantate se soros - evident ca osu nu crede - probabil ii si ridica o statuie lui soros asa cum face tolontan in gsp.
Eu am am mai spus mie un amic mi-a spus ca se dadeau bani la cuj ca lumea sa.mearga la proteste - cine crede bine cine nu crede la fel de bine - n-am incercat sa pun.pumnul in gura celor care nu cred - asa cum face osu-corectu. This post has been edited by Tony23: 29 Jan 2017, 08:49 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-12-cde
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu nu ești banat pentru ca ești de stânga, ești banat ca nu îți iei medicamentele la timp.
|
--------------------
|
Tony23 |
![]()
|
Altii au fost arsi pe rug pt. Ca majoritatea gandea altceva, era inchistata si incapabila sa evolueze mai departe de ce le spunea societatea...
Cu siguranta istoria va consemna tentativa de lovitura de stat data de iohanis si probabil vor aparea chiar si dovezi despre colectiv,dupa ce va fi inlaturat sistemul mafiot, deocamdata proaganda a reusit sa ingroape ambele subiecte...asa cum inchizitia sau alte sisteme reusisera sa ingroape unele adevaruri zeci sau chiar sute de ani. This post has been edited by Tony23: 29 Jan 2017, 09:22 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-12-cde
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tony-s acest martir al vremurilor moderne.
|
--------------------
|
Tony23 |
![]()
|
Era doar un exemplu.....n-am spus ca eu sunt in situatia aia. Mie chiar mi s-ar parea ceva in neregula cu mine daca-s gandi ca majoritatea - mai ales daca vorbim de cea din Romania - pe departe cel mai usor de manipulat si mintit.
This post has been edited by Tony23: 29 Jan 2017, 09:27 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-12-cde
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Tonica, mai intai eu n-am spus nimic de violator si nici de hitler, fascist nu e acelasi lucru cu hitler(ist) (astea le-ai scos le la RomaniaTV, presupun).
Apoi, ma treci pe la scoala, sa inveti unde se pune cratima si unde nu (pentru intelesul tau - "liniuta"). Mai departe: cu milionu' - eu n-am spus asa ceva dar daca aduci vorba cred ca asa a fost (acuma ca e un milion sau mai putin nu stiu). Unde-s pozele oficiale, tonica? (asa se face la oricare intalnire oficiala) Lista ar putea fi lunga, dar stiu ca n-ai sa pricepi nimic din ea si ai sa urli ca un dement ca dreapta te oprima. Fie cum zici tu, dar sa stii ca mesajele tale sunt mai mult sau mai putin cele mai de dreapta din zona. O sa te banez din nou asa ca sport, si pe urma imi vad de treaba. De ce nu zbieri tu la alte mese? This post has been edited by os: 29 Jan 2017, 09:43 |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.356 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Tonica, legat de prietenul care ti-a spus ca a vazut cand unii dadeau bani pentru ca oameni de pe strada sa mearga la protest: cum nu a scos telefonul (care presupun ca are camera de filmat ca majoritatea celor din ultimii ani) si nu a filmat scenele? Sincer mi se pare o gogomanie, dar te las cu adevarul tau.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.226 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tony23 @ 29 Jan 2017, 10:21) Era doar un exemplu.....n-am spus ca eu sunt in situatia aia. Mie chiar mi s-ar parea ceva in neregula cu mine daca-s gandi ca majoritatea - mai ales daca vorbim de cea din Romania - pe departe cel mai usor de manipulat si mintit. sa inteleg de aici ca esti impotriva legiferarii "familiei formate numai din femeie si barbat" ? nu de alta dar este o opinie majoritara in momentul ast acel putin |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 29 Jan 2017, 09:49) Tonica, legat de prietenul care ti-a spus ca a vazut cand unii dadeau bani pentru ca oameni de pe strada sa mearga la protest: cum nu a scos telefonul (care presupun ca are camera de filmat ca majoritatea celor din ultimii ani) si nu a filmat scenele? Sincer mi se pare o gogomanie, dar te las cu adevarul tau. Vezi cum se intoarce roata? Fix aceleasi gogomanii se spuneau si in trecut, ca aia ce ieseau la proteste erau platiti de pesede si voiculescu, dar la fel ... probe zero, desi erau si atunci telefoane care aveau camera de filmat. Sau la alegeri, pesedeul dadea galeti, ulei si faina, dragnea scoatea mortii la vot si culmea, cand nu s-o mai putut cu astea... pesedeul o scos cel mai mare scor, iar pndl-u cel mai mic... |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Cerd ca banarile astea sunt oarecum ca sahul, sport al mintii. Dar pe dos
![]() |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
devine tonelu expert in crearea de noi conturi de mail si schimbari de ip
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cristic1982 |
![]()
|
QUOTE(Serje @ 29 Jan 2017, 10:19) Vezi cum se intoarce roata? Fix aceleasi gogomanii se spuneau si in trecut, ca aia ce ieseau la proteste erau platiti de pesede si voiculescu, dar la fel ... probe zero, desi erau si atunci telefoane care aveau camera de filmat. Sau la alegeri, pesedeul dadea galeti, ulei si faina, dragnea scoatea mortii la vot si culmea, cand nu s-o mai putut cu astea... pesedeul o scos cel mai mare scor, iar pndl-u cel mai mic... Pai la protestele organizate de PSD cu oameni adusi cu autocare, mi-a confirmat inclusiv un presedinte de organizatie sau filiala (din cea mai mare comuna din arges) ca le da bani de mancare si bautura ca sa vina. Galetile date le-am vazut cu ochii mei atat la PDL cat si la PSD. Tin minte acum cativa ani era Mioveniul plin de conationali (ca sa nu ii jignesc acum in alt fel) cu umbrele si tricouri cu PDL. Deasemenea cu bani, faina si ulei, am avut un baiat angajat la firma care mi-a spus ca a primit bani, ulei, faina si alte produse de la cei din PSD pentru a vota cu ei, inclusiv in 2016 la locale si parlamentare. Dar astea nu se faceau pe fata in parcarea de langa catedrala (de langa statuia lui Mathias Rex), ci la poarta fiecaruia... This post has been edited by cristic1982: 29 Jan 2017, 10:51 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Cum crezi, dar te rog sa il convingi tu pe unul sa se lase filmat spunand ca a luat bani sa voteze.
In fine... This post has been edited by cristic1982: 29 Jan 2017, 11:01 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Serje |
![]()
|
Pai nu io am sustinut asa ceva ... io stiam ca cel care face acuzele tre sa aduca argumente si probe.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
cristic1982 |
![]()
|
N-am facut acuze, ci doar am enumerat ceea ce am vazut. Nu cred ca am aparut pe topicurile de alegeri, in momentul alegerilor, sa scriu ca PDL sau PSD dau pomeni electorale si am cunostinta de asta (tocmai pt. ca nu am cum dovedi acest lucru).
Asta este diferenta. This post has been edited by cristic1982: 29 Jan 2017, 11:22 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cica hotelurile de lux din centru sunt pline (100% ocupare) de Soroisti care vor diseara sa rastoarne guvernu - dixit RTV!
![]() This post has been edited by luck33ro: 29 Jan 2017, 11:46 |
--------------------
**
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Daca ne trebuie dovezi ca sa stim ca psd/pnl/prm/usr/younameit fac pomeni electorale, inseamna ca ni s-a atrofiat creierul.
Eu am vazut galeti psd, umbrele pnl, pelerine pdl (alea erau chiar misto, dar scria PDL pe ele). Acu' sunt in aeroport, la Plecari, dar daca as fi putut, veneam si eu la proteste in Bucuresti. Iar daca cineva mi-ar fi dat 30-50-100 lei, probabil as fi zis mersi ![]() Dar e foarte putin plauzibila aceasta "pomana" fiindca e cash si fara garantia indeplinirii angajamentului. Cel putin pentru mine. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Serje |
![]()
|
N-am zis ca nu s-o dat pomeni, mai si incercam sa intelegem ce citim, totusi? Sau avem creierul atrofiat si intelegem doar propozitii de genu: Ana are mere ?
Ziceam ca doar despre pesede se urla ca dau pomeni, aduc mortii la vot... si culmea, cand asta nu s-o mai putut sau la scara mult mai mica, pesedeul in loc sa scada, o crescut si pndl o scazut. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Poate ca aveti, nu e de competenta mea sa ma pronunt.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cristic1982 |
![]()
|
PSD a luat scor mare datorita:
1. Absenteism - motivat si de campania dusa de diferiti sustinatori/postaci de deconspirare a diferitilor "jurnalisti" care militau contra-PSD, astfel electoratul "nehotarat", care oricum vota traditional contra-PSD nu a mai venit 2. Campania agresiva de spalare pe creier dusa de televiziunile afiliate psd : technocratii lui soros care vor sa taie pensiile si ajutoarele saracilor de romani, iohanis care are 10 case din salariu de profesor, fara a pomeni nimic despre averile stabilor din psd din salarii de bugetari etc. 3. Maririle salariale de anul trecut pentru diferite categorii de bugetarin care, cu ajutorul televiziunilor, au fost asimilate psd. 4. Marile taieri de taxe prin legea dragnea, care vor fi inlocuite in scurt timp cu altele (vezi taxa auto). Iar pnl-ul a avut o prestatie jalnica, daca nu chiar complice psd-ului. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(Garett @ 29 Jan 2017, 10:40) Tu iti dai seama ca Obez de Huedin, traieste singur? La 35 de ani. Ca n-a stat vreo femeie cu el vreodata? Facts, ca am rude in Huedin si merg destul de des si stiu ce sa intreb. Atunci ce alta activitate sa faca? This post has been edited by AR-18-MOS: 29 Jan 2017, 12:49 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cristic1982 |
![]()
|
Eu i-am propus sa intre pe un forum mai interesant decat asta, iar dupa review-urile de acolo sa mearga sa bage si el cucu' in traista, doar ca el vrea sa ne mai zica ce magnifici sunt dracnea si ponta.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Tony25 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 January 17 ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-12-cde
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Pai normal ca am cunostinta de acest forum, altfel nu ti-l recomandam. Nu e o rusine sa recunosti si chiar e, cateodata, mai bine sa te lasi pe mana unei profesioniste.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Tony25 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 29 January 17 ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-12-cde
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Ai dreptate, la 39 de ani, acusi te poti face actor de film.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th June 2025 - 22:27 |