Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.764 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
adica de un diavol
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dacă vrei tu să-i zici așa lu' Dragnea...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
Chiar că.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Asta n-a inteles de la inceput ca i-au dat flit, a incercat si a doua oara. Ori e prost, ori ii place, vorba bancului.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.250 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 16 Apr 2019, 11:10) Și am zis eu altceva? Ca să parafrazez un stimat coleg de forum, mințile afumate au nevoie întotdeauna de un dușmam, alt reper nu-s în stare să găsească. oh ai si tu odata dreptate. Intreaba la Pro Romania, ia vezi ce parere au aia ? Pe de alta parte multe partide, ca si USR sau ciolos au speculat treaba asta cu dragnea si nu au NIMIC in program decat D#I3 MRAGNEA. Ceea ce e jenant pentru alegatori cu minte la cap, deoarece deviza mai sus mentionata drept program, nu e de ajuns ca sa punem stampila. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ăia au ceva legat de penali in funcții publice, dar atât. Oricum mai bine îi votez pe ei decât pe PSD, ALDE, PNL, pro-romania, UDMR sau PMP.
This post has been edited by cristic1982: 16 Apr 2019, 15:07 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu sper sa ma tina tusul sa ii votez pe toti.
La referendum #boicot. Oricum intrebarile le aflam pe 27 mai ![]() |
--------------------
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(axabrt @ 16 Apr 2019, 15:51) ... USR sau ciolos au speculat treaba asta cu dragnea si nu au NIMIC in program decat D#I3 MRAGNEA. Ceea ce e jenant pentru alegatori cu minte la cap ... "Treaba cu Dragnea" o cam "speculeaza" cam toti cei din opozitie, inclusiv fostii "colegi de clasa", Ponta, Tudose. Fie vorba intre noi, legat de programe, cam toti incalzesc aceeasi ciorba. Coeziune sociala, infrastructura, atragere investitori, bla, bla, bla. Unora le place, altora nu, jaloanele sunt puse de la Bruxelles. Cel putin din punctul meu de vedere, cei mai buni ar fi cei care refuza sa faca blat cu penalii ("penali" dovediti nu sunt doar in tabara PSD...). Petru moment pe cei de la USR + + ii vad cei mai hotarati s-o faca. |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
Adică stil Hagi: "să fie bine ca să nu fie rău. Jos Dragnea, diavolul".
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.250 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Care jos, că de atâta timp se chinuie sa l de-a jos și nimic.
Mai degrabă se îndură Cel de Jos sa l cheme la el, decât Justiția. Io m am lămurit.cu ăștia din justiție. Timpul trece, leafa merge. Mai iese o judecătoare la pensie, chestii d astea. Așa când ai chemare la cel de la doamna cu coasa, e mai nașpa. Da nici acolo nu i sigur, Iliescu e bine mersi. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Vai, dar ce se mai chinuie..
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Dan Pavel
14 ore Nu mai plângeți, mă! Aveți totuși motive de bucurie și speranță. Catedrala Notre-Dame va fi reconstruită la fel de frumos ca înainte. Va fi predată ca nouă cu mult înainte să fie gata metroul din Drumul Taberei, înainte să funcționeze Bursa de Pește sau autostrada aia de un kilometru care pleacă din câmp și se oprește într-o groapă. Notre-Dame va fi renovată cu mult înainte să terminăm noi modernizarea a două veceuri din școlile românești sau finalizarea spațiilor de servicii de pe A3. E adevărat că, dacă o renovam noi, ieșea mai frumoasă, cu stucaturi, faianță crem, cu termopan alb, izolată frumos cu polistiren și îmbrăcată în tencuială roz. Dura un pic mai mult și costa de 63 de ori mai scump, dar ieșea lucrare frumoasă. O făceam sediu ANAF, puneam un carmolist în fâș la intrare, ca să bruscheze pe toată lumea atât fizic cât și gramatical, făceam programul cu publicul de la 10:45 la unsprezece fără un sfert și blocam parcările cu lăzi de bere ca să parcheze directorii. Notre-Dame ar fi fost perfectă pentru un sediu de fisc deoarece e mult mai satisfăcător să pui contribuabilii să urce scările alea până în turn, înainte să se cocoșeze în dreptul ghișeului. Bineînțeles că Ghișeul 1, 13 și 29 ar fi într-un turn și ar opera doar cu formulare ștampilate la Ghișeele 3, 8 și 11 din turnul doi, dar nu am scrie pe nicăieri chestia asta. E așa mișto țara asta că mă rog în fiecare noapte să dea un asteroid direct peste noi și să transforme România într-un crater de sticlă incandescentă. La vederea asteroidului în cădere către România, posesorii de BMW ar semnaliza pentru prima dată de la achiziționarea mașinii. Ar da flash-uri. Ultima imagine, înainte să mi se ardă ochii din cap, aș vrea să fie a lui Tăriceau alergând panicat, cu chiloții în flăcări, și bătându-se peste boașe cu stârvul carbonizat al lui Liviu Dragnea, încercând să se stingă. Dă Doamne foculeț! Dă pălălaie, pupa-ți-aș tălpile! Ia carnea de pe noi și dă-o la câini sălbatici ca să folosească odată la ceva! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Guvernul PSD anunță impozitarea voucherelor oferite de către primarul PSD al capitalei.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 16 Apr 2019, 16:06) Ăia au ceva legat de penali in funcții publice, dar atât. CCR a zis ca nu e anticonstitutional sa interzici accesul la functii publice celor cu condamnari penale. Dar atentie, este vorba doar de functii publice ALESE, de cele NUMITE nu s-a legat nimeni. Sunt convins ca nu a citit nimeni amanuntit decizia, deh, daca dacis nu e, nimic nu e... Deci poti fi numit ministru, prefect, sef de autoritate publica nationala sau locala fara probleme. S-a rezolvat un spanac si de data asta. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 17 Apr 2019, 10:31) La un moment dat maestrul Rebengiuc împărțea hârtie igienică. Dacă ai rămas fără îți trimit eu fără nicio obligație, doar din dragoste creștinească. Și pentru că în perioada asta mai abitir trebuie să-i ajutăm pe cei mai în nevoi ca noi... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IRONICK |
![]()
|
Trecand de atacul la persoana, nu erai tu cel care a sustinut ca avortul trebuie sa fie obligatoriu?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
DragosP |
![]()
|
Negrul e noul alb.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(radian @ 16 Apr 2019, 11:04) Am o vecina pe scara blocului al carei fiu e stabilit in Italia din '93. Cam o data pe an mai vine s-o vada pe baba, si sa-i aduca una-alta. Ieri i-a venit babei plic de la anaf, pe numele lu' fi-su', decizie de impunere (cass) pe 2015: aluia i-au ramas mostenire de la tac-su' cateva actiuni la sif Transilvania, cateodata le mai da (sau nu, in cazul lui probabil se prescrie dreptul de a le cere, dupa 4 ani) niste dividende, in cazul asta 48 de lei. Pt. 48 de lei i-a venit de plata 348. I-am zis babei (care venise la noi sa ma-ntrebe ce si cum, ca ea intelege mai greu, fiind unguroaica si cam pesedista in convingeri ![]() Alta, ca tot a "deviat" la "Comunism" discutia cu pretul benzinei, de parca ar fi bagat nea nicu supraacciza: anu' trecut, pe vremea asta, cartofii erau cam 1,5 lei la piata. Acum de la 4 lei in sus. Ieri am facut vreo 400 km cu dacia, pe "drum european"; cred ca erau vreo 400 de mii de gropi, niciodata n-au fost drumurile asa de proaste. Votati psd in continuare! ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
În 2016 prețul unui pachet de unt 65% era sub 5 lei, acum, după 2 ani și 4 luni de măreață guvernare PSD ALDE, același pachet de unt este aproape 8 lei. => Votați hoții, votați PSD ALDE. Cine se aseamănă se adună, nu?
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(maho @ 17 Apr 2019, 12:11) I-am zis babei (care venise la noi sa ma-ntrebe ce si cum, ca ea intelege mai greu, fiind unguroaica si cam pesedista in convingeri E vina cuiva că alea-s penalitățile?![]() QUOTE(cristic1982 @ 17 Apr 2019, 12:30) Unt d'ăla nu dau nici la animale... ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(DragosP @ 17 Apr 2019, 12:36) E vina cuiva că alea-s penalitățile? Esti prost informat, o sa-ti zica (poate) si economistul. Nu se mai platesc penalitati si accesorii. E vorba de a doua jumate a lui 2015, ca pt. prima a fost amnistie fiscala. This post has been edited by maho: 17 Apr 2019, 11:47 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
cristic1982 |
![]()
|
DragosP nu mă așteptam la altceva de la tine, este bine că îmi confirmi
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu neg că oi fi prost, chiar informat, dar atunci de ce suma aia?
![]() "Doar" un typo? Adică un "3" în plus? 17 Apr 2019, 13:01: QUOTE(cristic1982 @ 17 Apr 2019, 12:54) Dragule, eu îți ziceam de bine: diferența de grăsimi până la cel puțin 85% cât e la un unt cât de cât ok de mâncat este formată din tot soiul de grăsimi dubioase care numa' bune pentru sănătate nu-s! Și apoi ne mirăm că-s tot felul de boli care mai de care mai dubioase, la vârste din ce în ce mai fragede, da' băgăm în noi toate dubioșeniile... ![]() This post has been edited by DragosP: 17 Apr 2019, 12:01 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
Și încă ceva pentru simpatizanții PSD ALDE: https://www.romaniatv.net/mobi/marian-opris...mei_469302.html
La câți dintre voi, mamele pensionare au pick-upuri full size? |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 18:46 |