Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E simplu, au scos de la PSD
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Plusr 15?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Cum chibitam pe marginea santului, zi si tu cat crezi ca scoate fiecare!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Habar n-am, dar 15...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
daca prezenta e sub 35%:
PSD 30-32% PNL 22-24% USR+ 12-14% Daca prezenta e peste 35%, mai scade PSD si mai creste USR+. 22 May 2019, 16:22: Intreb si eu ca imbecilu', daca PSD e pe locul 2, de ce pe grafica apare primul? This post has been edited by ady77: 22 May 2019, 15:22 |
--------------------
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cam asa vad si eu cifrele. Nu cred ca PNL e peste PSD, mi se pare nereal. Nu imposibil, dar nereal.
Sper sa fie prezenta la vot. Eu o sa merg pe USR, cum am spus de vreo doo ori p'aci. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.759 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu o sa votez PSD si ALDE! Pun stampila pe ambele partide sa mearga alianta bine!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu votez cum zici tu, doar ca pun stampila si pe USR+ si PNL, ca sa fiu sigur ca sunt reprezentat cum trebuie.
|
--------------------
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
Păi si UDMRu'?
Nu te lauzi de ceva vreme ca numai pe aia ii mai votezi? |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
ady77 |
![]()
|
Votez cat ma tine tusul
![]() |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Ioan Duia, surdomutul amendat de jandarmi pentru că ar fi scandat lozinci anti-PSD, a câștigat definitiv procesul cu forțele de ordine
De ce trebuia sa treaca acest om printr-o experienta neplacuta? Jandarmeria, sluga PSD-ului, face doar fapte pune pentru popor. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
ady77 |
![]()
|
Asta ar fi de ras, daca nu e de plans.
Cu ce putea sa se prezinte avocatul jandarmeriei la proces? Mie mi-ar fi fost rusine sa fiu avocatul jandarmeriei intr-un caz de asta. This post has been edited by ady77: 23 May 2019, 13:37 |
--------------------
|
Habba |
![]()
|
Mie mi-ar fi rusine sa fiu ministru de interne sau sef al jandarmeriei după asta.
Da' vitele au obrazu' gros... |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
DannyY |
![]()
|
Mie mi-ar fi rusine, ca ministru de interne, sa-l mai las in functie pe seful jandarmeriei.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
ady77 |
![]()
|
La cate prostii fac jandarmii ar trebui schimbat seful jandarmeriei zilnic.
Macar seful aluia trebuia schimbat si sanctionat exemplar jandarmul cu puteri supranaturale, de a reusit sa il auda pe saracul om tipand. |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 23 May 2019, 14:34) Asta ar fi de ras, daca nu e de plans. Rusine sau nu, au revenit. A fost nevoie sa le zica de doua ori ca sunt slugi!Cu ce putea sa se prezinte avocatul jandarmeriei la proces? Mie mi-ar fi fost rusine sa fiu avocatul jandarmeriei intr-un caz de asta. Tribunalul București a respins apelul făcut de Jandarmerie împotriva sentinței Judecătoriei Sectorului 1, care îi dăduse, în primă instanță, câștig de cauză. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
ady77 |
![]()
|
E obligatoriu pentru toate institutiile de stat sa foloseasca toate caile de atac.
Am spete pe fiscalitate, in care e evident ca nu au nici o sansa sa intoarca decizia de la fond si tot fac recurs. This post has been edited by ady77: 23 May 2019, 13:54 |
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
ady77 |
![]()
|
Astia de la sectia speciala sunt mai speciali.
![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady77: 23 May 2019, 14:05 |
--------------------
|
Habba |
![]()
|
Exact. SS de Politie politica.
FMCC Florea, Stan si tuturor slugilor pesediste. |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.248 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Era doar o chestiune de timp.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Da' care-i urgenta? Ca serios nu inteleg. Daca pica drobu' de sare, sau stim ca daramam soba si sigur o sa pice drobu' de sare?
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
Habba |
![]()
|
Noooo...Cum oare, Doamne Iarta-ma poti crede asa ceva?
Ca ar darama pesedeu' cu bună știință Pilonul II... Imediat apar sa te spurce pesedistii/aldistii de serviciu de pe forum. Se stiu ei, nu le dau numele. ![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.248 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Totuși Io s mai fraier (a se citi prost).
Da nu de tot că vreau să mă destept. Parol. Zic Io după mintea mea, că nu i acolo la pilonul ii un teanc de bani pe care scrie Andrei. Sa mi i ia pzd ul. Cred că banii aia fizic nu exista, sunt investiți în acțiuni sau titluri de stat. Așa că în cel mai rău caz pzd ți i naționalizează adică nu ți i mai da. Că n are de unde. Schema funcționează dacă îți dă câte puțin pe luna, adică clar dacă toți și ar retrage toți banii odată ar fi fni2. Nu mă pricep la finanțe, Io dau cu sapa Numa lapte și miere http://m.hotnews.ro/stire/23159107 This post has been edited by axabrt: 23 May 2019, 20:32 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
DannyY |
![]()
|
Cati
A, sa nu uit. Au si terminat. S-a facut curatenie la locul de munca si au plecat, cu tot cu buldozer si roaba. http://youtu.be/U7Q29BC7Bn0?t=43 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
DragosP |
![]()
|
Păi dacă n-au hautorizație...
Ei au vrut, birocrația i-a înfrânt însă. ![]() This post has been edited by DragosP: 24 May 2019, 06:10 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
o buna de dimineata prea fericirea ta
Am doo pentru tine, propavaduiesc valorile pe care le aperi cu drag(nea) 1 [attachmentid=1628104838] 2 [attachmentid=1628104839] |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 20:46 |