Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 27 May 2019, 21:50) Da aliatu' lu' cariatu' s-a pitit? Asa rau a fost lovit? Chiar si Norica il injura, cred ca-i delir in stare pura. Parca vercy era fan Moliceanu. S-a dus dreacu' si asta. Vercy, zi ceva, nu vreau sa cred ca te-au lasat la vatra (concediat, whatever). Da, sunt fan Dragnea si Tariceanu. Probleme ? |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pentru noi nu...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 28 May 2019, 07:37) Pe primul il gasesi usor, la "facultate". Inteleg ca a trecut de "controlul cavitatilor", ce-o mai fi insemnand si aia. Despre celalalt nu stiu sa-ti spun nimic, ca s-a minusculizat subit. Ce-i drept nici nu prea ma intereseaza.Dar, daca esti fan, poti afla mai multe in timp ce astepti punctajul si pontajul. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
..altul care are nevoie de ajutor...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
Tăriceanu sau Verci?
![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Cel care vorbește singur, dar la plural.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Dragos, trebuia sa faceti si voi referendumu' pentru famelie tot intr-o zi de scrutin, poate odata cu asta de acum. Si sa se voteze doua zile atat la europarlamentare, cat si la cele doua referendumuri.
Obtineati sigur validarea lui, dar cred ca psd scadea sub 20% ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
Care "voi", vericule?
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
Voi ăștia care banati anumiți useri care va demontează retorica cpf.
![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
DannyY |
![]()
|
Voi, apologetii referendumului pentru familie. Eu am considerat ca tema e inutila si nu am mers. Dar daca se intampla sa aiba loc odata cu alegerile, nu ma costa nimic sa votez "DA"
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
DragosP |
![]()
|
Ei aș!
"Noi ăștia" nu suntem la nicio guvernare. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Sula si prefectura nu prea au nimic in comun.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ce treaba avea referendumul ala cu familia? eu am inteles ca era ceva legat de Dragnea.
This post has been edited by ady77: 28 May 2019, 08:35 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 28 May 2019, 09:34) Cred că până și tu poți înțelege că inițiatorii referendumului n-au nicio legătură cu procesul legislativ și administrativ ulterior finalizării depunerii inițiativei. Dar dacă nu înțelegi, dă-i cu sula în continuare. Ce vă mai plac măscările! ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Primarul meu a început deja campania electorala
https://www.bacau.net/reactia-primarului-ne...ie-in-opozitie/ Ce uita sa spună ca el ar trebui sa plece primul la ce primar de calitate este. |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
PSD vrea să-i propună lui Ponta ca un deputat de la ProRomânia să preia șefia Camerei în schimbul susținerii în Parlament
Ce curve! This post has been edited by IRONICK: 28 May 2019, 08:51 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Semaforie da' de ce esti asa de oparat?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(DannyY @ 28 May 2019, 09:23) Pe primul il gasesi usor, la "facultate". Inteleg ca a trecut de "controlul cavitatilor", ce-o mai fi insemnand si aia. Despre celalalt nu stiu sa-ti spun nimic, ca s-a minusculizat subit. Ce-i drept nici nu prea ma intereseaza. Dar, daca esti fan, poti afla mai multe in timp ce astepti punctajul si pontajul. Umor userist cu flavour de noua-securitate si soros. Cam strepezit totusi, oi fi baut apa dupa bucatzel. Unii nu sunt in stare nici sa se bucure de statutul de sluga tolerata. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(ady77 @ 28 May 2019, 08:48) Primarul meu a început deja campania electorala https://www.bacau.net/reactia-primarului-ne...ie-in-opozitie/ Ce uita sa spună ca el ar trebui sa plece primul la ce primar de calitate este. E, asta ar fi o problema. Eu am incredere in madam VVD ca nu va ceda presiunilor si va ramane in continuare prim ministru si va pastra cabinetul in forma curenta. As dori sa imi schimb oferta, o voi scoate la cina in repetate randuri daca ramane la guvernare pana la sfarsitul mandatului. Bonus desert cand nu da OUG-uri. |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Te susțin financiar în acest demers
This post has been edited by cristic1982: 28 May 2019, 09:10 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Reporturile date (ipotetic) pentru atac (gratuit) la persoana aici sunt procesate de vreun moderator? Ca-s nou in zona si sa stiu daca are rost sa incerc.
|
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 28 May 2019, 10:00) As dori sa imi schimb oferta, o voi scoate la cina in repetate randuri daca ramane la guvernare pana la sfarsitul mandatului. Bonus desert cand nu da OUG-uri. QUOTE(cristic1982 @ 28 May 2019, 10:09) Va e frica sa aflati cat de competenti sunt cei din noul val? ![]() ![]() |
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
Nu, desi nu este exclus, ca doar nu e nimeni perfect, nu?
Dar eu imi doresc sincer ca PSD sa isi duca mandatul la bun sfarsit si abia dupa aia sa se traga linie pentru monitorizarea promisiunilor. Ar fi pacat sa treaca in opozitie in ultima parte a mandatului, lucru fara precedent de altfel. |
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 28 May 2019, 10:18) Cum fara precedent? PDL in ultima parte a mandatului a trecut in opozitie, cand a venit Ponta. Oricum si daca isi da demisia si isi pune "guvernul meu", o sa le fie greu, ca totusi PSD are 40% in Parlament (am scazut "fugarii"). |
--------------------
|
MuciX |
![]()
|
Am incercat sa fiu sarcastic, dar vad ca nu mi-a iesit. De altfel parca imi amintesc si de vreo cateva mandate PSD pe care le-au terminat pe partea cealalta.
|
--------------------
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
Nu, doar Ponta cand cu Colectiv, cu guvern tehnocrat, in rest au terminat mandatele (1992-1996, 2000-2004).
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:31 |