Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
dizzy |
![]()
|
||
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.119 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
||
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Adică PSD-ul.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Apropo de diaspora, ca tot lauda presa prezenta.
Daca intradevar s-au dublat sectiile de votare si mai punem ca s-a votat in 3 zile, faptul ca au votat 675.000 mi se pare putin. Adica cresterea de 275.000 de votanti e mica la un efort de 6 ori mai mare fata de alegerile europarlamentare. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Măcar nu i-au mai bătut jandarii de afară, că n-au mai fost motive de turbulențe.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
N-am zis asta, nici prin gând nu mi-a trecut să judec în vreun fel modul cum votează cineva...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ady la biblioteca a castigat tot Mona, cu 99%
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 11 Nov 2019, 09:35) Apropo de diaspora, ca tot lauda presa prezenta. Daca intradevar s-au dublat sectiile de votare si mai punem ca s-a votat in 3 zile, faptul ca au votat 675.000 mi se pare putin. Adica cresterea de 275.000 de votanti e mica la un efort de 6 ori mai mare fata de alegerile europarlamentare. Ce troll, adica doar cine locuieste in Ro are voie sa voteze cu usurinta? Numai cine locuieste in Ro are voie sa aibe o sectie de votare la botul calului? Sunt curios cati dintre voi s-ar mai duce la vot daca sectia de votare ar fi la minim 40-50Km distanta. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
In tara? Mortii si PSD-istii.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu sunt de părere că numai cine plătește impozite în RO ar trebui să voteze pentru RO, dar cine sunt eu?
This post has been edited by DragosP: 11 Nov 2019, 12:08 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.210 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 11 Nov 2019, 12:05) Ce troll, adica doar cine locuieste in Ro are voie sa voteze cu usurinta? Numai cine locuieste in Ro are voie sa aibe o sectie de votare la botul calului? Sunt curios cati dintre voi s-ar mai duce la vot daca sectia de votare ar fi la minim 40-50Km distanta. Asta ai inteles tu? In fine, daca tot m-ai provocat, totusi de ce ar trebui statul roman sa plateasca bani din taxele mele pentru ca niste unii care nu contribuie la bugetul Romaniei sa imi poata decide soarta? This post has been edited by ady77: 11 Nov 2019, 13:11 |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.210 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Ady in general ai dreptate, dar uite rușii de exemplu.
Ei nu contribuie la bugetul României și totuși ne decid soarta. Sau americanii. Bine rușii contribuie la buget, au LUKOIL Și americanii au Ford Craiova |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ady77 |
![]()
|
Spitale nu voturi in afara Romaniei!
![]() |
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Unul dintre motivele pentru care votează cei din străinătate e că toți au rude apropiate in Romania și vor o soartă mai bună pentru ei. Altul ar fi că unii chiar au de gând să se întoarcă în țară la un moment dat si, evident, le pasă de ce vor găsi aici.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
Care
![]() - aia care se plang ca la noi acasa in Italia e ......? - aia care vin sa incarce scheda? Bai tata, mie imi ia statul roman 50 la suta din salariu taxe. In plus daca o gafez la vot, o trag si eu. El plateste taxe unde e plecat, daca voteaza gresit (vezi cazul celuilalt salvator al patriei din anul 2004, nenea Petrov) tot eu o trag. This post has been edited by ady77: 11 Nov 2019, 13:34 |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ce ghinion cu Petrov am avut! Iti dai seama ce viitor stralucit aveam cu Adrian Nastase?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(yoncv @ 11 Nov 2019, 13:21) Unul dintre motivele pentru care votează cei din străinătate e că toți au rude apropiate in Romania și vor o soartă mai bună pentru ei. Altul ar fi că unii chiar au de gând să se întoarcă în țară la un moment dat si, evident, le pasă de ce vor găsi aici. Pai alora din tara nu le pasa de aia de afara si nici de ei. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 11 Nov 2019, 13:54) Ei lasati, ca in 2009 Geoana era spion rus, iar Basescu era salvarea. In 2019 Geoana e secretar general adjunct al NATO, iar Base are sentinta in prima instanta ca a fost colaborator al securitatii. Frumos e ca basistii de ieri sunt usr-istii de azi, care imi explica mie ce si cum e treaba cu manipularea.... This post has been edited by ady77: 11 Nov 2019, 14:01 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Păi normal că ție, că doar tu ești puturosul care nu știi nimic.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da, da, bine zici de manipulare! Vorbim de 2004 si ne trezim in 2009, cand ne explica Geoana cum se baga dopul la loc in sticla de sampanie. Acelasi Geoana care era numit in PSD "prostanacul".
P.S. Ce ghinion pe poporul asta, sa aleaga mereu intre doi comunisti! This post has been edited by marksman: 11 Nov 2019, 14:06 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 11 Nov 2019, 13:10) de ce ar trebui statul roman sa plateasca bani din taxele mele pentru ca niste unii care nu contribuie la bugetul Romaniei sa imi poata decide soarta? Soarta ti-o decide majoritatea din cei care voteaza, da' prima parte... nu prea e asa. Cam contribuie aia, si direct si indirect. Esti economist, nu tre' sa-ti explic eu cum. QUOTE(ady77 @ 11 Nov 2019, 13:30) Bai tata, mie imi ia statul roman 50 la suta din salariu taxe. Pai dac-ai votat cu psd-ul... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
Le-a plimbat, nu le-a marit.
|
--------------------
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ady77 @ 11 Nov 2019, 13:10) In fine, daca tot m-ai provocat, totusi de ce ar trebui statul roman sa plateasca bani din taxele mele pentru ca niste unii care nu contribuie la bugetul Romaniei sa imi poata decide soarta? Atat puteti, frumoasa gandire. Alora care au avut ghinionul sa treaca granita sa li se ridice cetatenia, pe loc! ![]() Pe principiul asta, maine poimaine, aia din ardeal/bucuresti or sa zica "de ce ar trebui statul roman sa plateasca bani din taxele mele pentru ca niste unii care nu contribuie la bugetul Romaniei sa imi poata decide soarta?" cand discuta despre moldoveni sau sudul tarii. Probabil 2 % din pib e nimic, dar ok cum zici tu. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
DragosP |
![]()
|
Legătura.cu prefectura fiind?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
pistritu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 520 Joined: 8 May 14 ![]() |
|
--------------------
--
--
-- Gil26 este bolnav psihic
|
|
Cocojambo |
![]()
|
@Dragos, tu citesti pe sarite?
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:11 |