Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
![]() ![]() ![]() |
Monitorizare promisiuni PSD 2016->, Pastreaza acest ziar de campanie!
dacis |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(dizzy @ 6 Oct 2021, 23:06) Nu-i chiar nasoala fata de altii, iar lantul si zgarda le suporta inca de mic (~ 3 luni) neasteptat de bine. Altfel nu se poate din pacate, nu e "animal de companie" ci de paza, si o face excelent (mai putin cand ataca vreo galinacee care se apropie de potolul lui). Daca l-as lasa liber, ar fi jale din punctul asta de vedere, si ar exista si riscul sa fie otravit de vecini "binevoitori". Ca sa nu fiu complet offtopic, mai mearga o mwie la psd. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Mahdo, daca te ocupai umpic de el căcând era mic era fără lanț, cuminte si bun paznic.
Romania educata ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pai oricum e mai educat decat media zonei.
![]() Place asa cum e: fomist nonstop (fratele cel mai mare din vreo 7 initial, explicabil, era pe apucate), destept, iubitor, egoist (face urat cand il mangai si pe celalalt), cu initiativa. N-am ce sa educ la el, si (repet) nu vreau sa risc sa supere niste vecini (pe langa gard se pot intampla multe). Are si-un defect, nu-i place apa (la contact), cand am vrut sa-l spal sau macar sa-l racoresc pe canicula, a fost tragedie, se uita cu repros la mine si nu stia cum sa scape. L-am lasat in pace. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Un roman adevărat. Urăște apa si sapunul
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.546 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(dacis @ 7 Oct 2021, 08:23) Nu e chiar asa. Inclusiv in sondajele proprii (si nefacute publice) ale PNL situatia este cafenie rau. Diferenta fata de sondajul PSD este ca dusmanul lor comun (aka USR) inca are peste 15%. De la o luna la alta USR si AUR schimba de la unul la altul locul trei, in marja 15-18%. Io vb. de PSD. Dap, la PNL e maro. Iar USR nu are unde sa mai creasca. Nepotii si amantele like PSD.This post has been edited by IRONICK: 7 Oct 2021, 19:14 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
Nu chiar, cei de la care l-am luat (unde mi-am tinut masina pana in vara) sunt unguri
![]() This post has been edited by maho: 7 Oct 2021, 19:52 |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
Dar crescut de un dac liber
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Maho, iar arunci cu lichid seminal in stanga ?
Mai da si in dreapta............ Dar mai bine foloseste l cum trebuie, dle, ca sexul inca e dulce ![]() |
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
nik1965 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 365 Joined: 17 June 05 ![]() |
Stiu ca este off topic, da sa imi spuna si mie careva, sa nu mor prost, cum pazeste un caine care este in lant?
This post has been edited by nik1965: 8 Oct 2021, 07:07 |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Îți spun eu, din amintirile copilăriei mele, de la țară:
Când lătrau câinii, mai ales după înserat, bunica-i spunea bunicului: "Ieși omule afară și vezi di ce bat cânii!" Adică au rol de alarmă, nu trebuie să muște. ![]() |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
maho |
![]()
|
Logic, iar Dixi are un latrat de se aude in juma' de sat, tine la respect orice intrus. Lantul l-a rupt de vreo doua ori, zgarzi vreo 4, dar e ok, no one injured.
![]() Latratul aiurea (cand vede alta potaie sau pisica de prin vecini) difera mult de cel cand intra altcineva in curte. |
--------------------
Dacia
1310
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si al meu are latrat gros, daca doar il auzi si nu-l vezi iti imaginezi ca-i vreun mosntru de ciobanesc de 100 de kg... La un moment dat ne-am intersectat cu 3 maidanezi de talie mare. Ma si gadeam ca am pus-o, ne halesc aia si pe mine si pe catel. A inceput Oscar sa latre, si la el era latrat de bucurie nu de amenintare. S-au speriat maidanezii si au fugit de au rupt pamantul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
nik1965 |
![]()
|
Si cand nu esti acasa cum face paza?
Dupa mine un caine face paza cand este liber sa se miste prin toata proprietatea si descurajează pe oricine vrea sa intre, chit ca e noapte si tu dormi chit ca nu este nimeni acasa. Un caine legat in lant nu face paza, este doar o sonerie! |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Spike al meu zici ca e balaur cand e in curte si trece cineva, oricine, prin fata portii. Roade clanta, indoaie plasa de gard, latra ragusit cu spume de zici ca e posedat.
Cum scapa pe strada, devine mielusel. Nu mai zice nimic. De cele mai multe ori nici nu fuge departe, se culca pe strada in fata portii. Doar ca lumea se cam sperie de el, cunoscandu-l din curte. Pana nu-si face damblaua, nu intra inapoi, indiferent cu ce-l momesc... Spike.jpg ( Size: 563.42k ) Number of downloads: 274 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Ești cam gras
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(nik1965 @ 8 Oct 2021, 13:44) Si cand nu esti acasa cum face paza? Dupa mine un caine face paza cand este liber sa se miste prin toata proprietatea si descurajează pe oricine vrea sa intre, chit ca e noapte si tu dormi chit ca nu este nimeni acasa. Un caine legat in lant nu face paza, este doar o sonerie! Daca trebuie sa repet: QUOTE(maho @ 7 Oct 2021, 17:47) si (repet) nu vreau sa risc sa supere niste vecini (pe langa gard se pot intampla multe). In cea mai mare parte a timpului, soacra-mea (acolo "domiciliaza") e acasa. Pot spune ca e al ei "in acte". Pe langa faptul ca n-ar putea intra nimeni pe poarta daca ar fi liber, ar putea fi usor otravit de vreun rauvoitor, si nu vreau sa risc. Majoritatea celor care vor sa intre sunt ok. |
--------------------
Dacia
1310
|
bion |
![]()
|
Daca era dresat educat pb. nu existau.
Dar in RO nu poți cere asa ceva ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
nik1965 |
![]()
|
Corect.
Cine vrea sa intre striga/suna/il anunta cainele, si doar daca ii permit eu sa intre intra. Cainele atunci trebuie sa il accepte doar in prezenta mea. PS. Dan, ai cam facut burta .... iti prieste traiul la curte! |
--------------------
dacia
logan , duster
2005, 2017
- xx-xx-xxx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu stiu cum e traiul la casa, m-am nascut, am trait, am imbatrinit la bloc. Dar de multi ani de zile din cei putini care imi vin in vizita, consoarta sau una din surori au cheie, si vin doar cand is plecat prin delegatii, sa-l scoata pe Oscar la plimbare. Restul dau telefon cand is la usa blocului. Nu agreez vizitele neanuntate...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(bion @ 8 Oct 2021, 14:57) Daca era dresat educat pb. nu existau. Nu contest, si m-am gandit de multe ori ca s-ar fi pretat usor la dresaj, dar asta-i situatia, aia-i locatia ("la tara", in adevaratul inteles al cuvantului), aia-s oamenii, se incadreaza perfect. Sa-l dresez sa nu manance din mana altuia? Imposibil, din multe motive. Cu alte cuvinte, probleme nu sunt nici acum, si nu da semne ca ar fi nefericit, decat (o zi-doua, pe urma-i trece si se intelege bine cu socrela) cand plec. |
--------------------
Dacia
1310
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(DannyY @ 8 Oct 2021, 13:54) Spike al meu zici ca e balaur cand e in curte si trece cineva, oricine, prin fata portii. Roade clanta, indoaie plasa de gard, latra ragusit cu spume de zici ca e posedat. Cum scapa pe strada, devine mielusel. Nu mai zice nimic. De cele mai multe ori nici nu fuge departe, se culca pe strada in fata portii. Doar ca lumea se cam sperie de el, cunoscandu-l din curte. Pana nu-si face damblaua, nu intra inapoi, indiferent cu ce-l momesc... Spike.jpg ( Size: 563.42k ) Number of downloads: 274 ai desenat gresit masca ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
IRONICK |
![]()
|
Marcel Ciolacu, apel în Parlament către liderii partidelor să se întâlnească "imediat" și să decidă asupra unui guvern de specialiști
Dar ei nu au oameni pregatiti. Si nici PNL-ul. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
PNDL.
Cine-o fi guvernat prin 2017/18? |
--------------------
Dacia
1310
|
IRONICK |
![]()
|
PSD propune 100 de măsuri urgente pentru viitorul Guvern, printre care: plafonarea prețurilor la energie și gaze, extinderea testării, cursuri în clase.
Intreb pentru un prieten, spitalele promise de PSD-ul unde sunt? |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.516 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
Din moment ce Johan si PENELE ii pupa n obrajori acum, inseamna ca au gasit si spitalele.
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Au fost intrerupti in mijlocul procesului de fabricatie. Acum "decat" continua.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Care spitale, alea 67 inchise de Basescu &Co?
Nici alea nu le-au redeschis?? |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Ministru de resort era Attila Cseke de la UDMR, cel mai profesionist partid
Ooops |
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Cel mai bun dintre cei mai buni!
![]() |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:16 |