Set motor, Pe ce criterii se alege setul
![]() ![]() ![]() |
Set motor, Pe ce criterii se alege setul
micutu82 |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 2 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
Scala 2004
- 123135
|
|||
sofer_catastrofa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 December 05 ![]() |
asa fac astia de la uzinele dacia... iti ofera garantie numai daca montezi piesele intr-un service autorizat. eu am luat pompa de frana in aceleasi conditii, da' mi-a montat-o mecanicul meu in fata blocului. Problema e ca daca te duci in service sa iti schimbi setul, te rup aia la bani ( din auzite). Recomandabil e sa schimbi setul in service totusi. Si eu vreau sa il schimb la a mea, am auzit ca e in jur de 5.000.000 un set nou, dar SIGUR nu il schimb in service.
|
--------------------
Dacia
1310
- GL-04-BZH
|
|
andutzu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 385 Joined: 19 December 04 ![]() |
QUOTE(sofer_catastrofa @ 10 Dec 2005, 11:24) asa fac astia de la uzinele dacia... iti ofera garantie numai daca montezi piesele intr-un service autorizat. eu am luat pompa de frana in aceleasi conditii, da' mi-a montat-o mecanicul meu in fata blocului. Problema e ca daca te duci in service sa iti schimbi setul, te rup aia la bani ( din auzite). Recomandabil e sa schimbi setul in service totusi. Si eu vreau sa il schimb la a mea, am auzit ca e in jur de 5.000.000 un set nou, dar SIGUR nu il schimb in service. Nu prea se merita sa-l schimbi in service, o sa platesti mai mult manopera decat o sa dai pe piese. Ex: Am fost cu un prieten sa-si schimbe pivotii, bieletele, sa faca directia si un cilindru de frana pe spare.Piesele au costat 1.700.000 iar manopera 2.000.000.... |
--------------------
Dacia
1310
- PH 23 ALX REMAT Tuning.
|
|
sofer_catastrofa |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 4 December 05 ![]() |
ma stiam ca au preturi mari dar nici chiar asa... Cat costa o segmentare in service? de curiozitate... Nu mai intre cat e pt schimbat setul motor...
|
--------------------
Dacia
1310
- GL-04-BZH
|
|
raresito |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 December 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
[quote=sofer_catastrofa,10 Dec 2005, 13:44]
ma stiam ca au preturi mari dar nici chiar asa... Cat costa o segmentare in service? de curiozitate... Nu mai intre cat e pt schimbat setul motor... Ca sa ai garantie pe piese (set motor, pompa ulei, carburator, etc) trebe sa fie montate in servisuri agreeate RAR. ideea e ca prin servisuri ora de manopera se invarte intre 400.000 si 600.000.. depinde unde nimeresti.. Si apropo de set... Azi a fost la mine prima zi su setu nou... Io am ales un set Perfect Circle... doar la mine a fost capitala.. set, cuzineti, biele, carb, pompa ulei si multe altele... P.S. Cica setul de pitesti vine cu segmenti Goetze pe el ??!?!?!? sau e o aberatie ??? Asa zicea un tip de la un piese auto de cartier... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- CJ 45 DAR
|
|
raresito |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 8 December 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si inca ceva...
Daca mergeti la service cu masina si nu il cunoasteti personal pe mecanic, io zic sa nu va riscati... Am un prieten bun mecanic la un service de renuma din cj si stiu ce se intampla prin servisuri... Io am bagat o caruta de bani in masina mea si am zis ca ma duc la mecanicul meu sa mi le puna, macar as stiu ca in motor am ce am cumparat eu.. Am scris mai sus.. set tribocotat Perfect Circle, cuzineti de biela, de palier si axiali klobenschmidt, ceva biele frantuzesti.. acuma imi scapa cum le zice... piese care nu se gasesc pe toata gardurile... si am preferat sa stiu ca alea is puse in masina si se mucesc decat sa le foloseasca nu stiu cine si io sa am piese de setcar... |
--------------------
Dacia
1310 TLX
- CJ 45 DAR
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 13:56 |