Radio Erevan
![]() ![]() ![]() |
Radio Erevan
ursamajor |
![]()
|
||
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
2021 Comfort (+ 4 optiuni)
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|||
adso |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 19 January 04 ![]() |
eu zic totusi ca nu e o idee buna. propun neinfiintarea unui subforum intitulat ca in titlu, indiferent de topicuri.
avem bula, avem un banc... cam prea mult sarcasm in zona, si o parte din el, pe baze cam subtiri. |
-------------------- Call me Ishmael...
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca propunerea e serioasa n-ai nimerit-o cu cafeneaua...
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
ursamajor |
![]()
|
![]() Membru pasager Group: Members Posts: 785 Joined: 2 May 05 From: Orașul lui Panait Istrati ![]() |
QUOTE(adso @ 8 Dec 2005, 16:10) Nu e vorba de sarcasm, ci de faptul că e deosebit de plin FORUMUL și e dificil de navigat/găsit prin el lucrurile interesante cu adevărat. Te-ai uitat, de pildă, să vezi câte chestionare deplasate există? Doar ca chestie. QUOTE(ghc @ 8 Dec 2005, 16:14) La cafenea am făcut propunerea; alții trebuie s-o accepte și s-o pună, eventual, în practică. This post has been edited by ursamajor: 8 Dec 2005, 15:20 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
- BR02UMa Somnul adanc ajuta la prevenirea imbatranirii, mai ales daca dormi la volan.
|
|
adso |
![]()
|
e o diferenta de abordare: unii fac chestionare inepte pentru ca atat le permite mobilarea de la ultimul etaj. asta e...
din ce am inteles eu, tu vrei topicul asta ca sa faci misto de cei din prima categortie. si asta intra in alta categorie... daca scopul tau era altul... mea culpa - dar chiar nu vad care ar putea fi. inteleg demersul daca ai propune un topic pt. intrebari "marunte" - mai competente sau mai putin. dar neaparat "neutru" in abrodare. daca il plasezi din start sub semnul radioului armean... |
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Mie imi place ideea, si va ofer spre delectare:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...post&p=17072290 |
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Vroiam sa spun ca era mai nimerit daca puneai mesajul la "Probleme forum" sau la "Probleme administrative".
|
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
ursamajor |
![]()
|
QUOTE(adso @ 8 Dec 2005, 16:20) inteleg demersul daca ai propune un topic pt. intrebari "marunte" - mai competente sau mai putin. dar neaparat "neutru" in abrodare. daca il plasezi din start sub semnul radioului armean... Hai să nu batem apa în piuă. Exact asta vreau să spun. E treaba celor ce administrează forumul să-i dea alt nume, dacă ăsta nu convine, deși e cum nu se poate mai potrivit. Ar da de gândit mai mult celor ce vor să inițieze topicuri aiurea-n tramvai. Ideea e că la Radio Erevan nu se puneau NUMAI întrebări tâmpite, ci mai degrabă comice. Deci, concluzia e că nu am vrut să jignesc pe nimeni. Capisci? ![]() This post has been edited by ursamajor: 8 Dec 2005, 15:37 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
CosminM |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 24 January 05 From: Sibiu ![]() |
Bai voua va trebuie un topic de caterinca
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- SB....... În momentele dificile ale vieții trebuie să ridici capul, să scoți pieptul în față și să spui cu hotărâre: "Acuma chiar că am pus-o!"
|
|
adso |
![]()
|
|
|
|
ursamajor |
![]()
|
Ești tu prea sensibil.
![]() QUOTE(b64chr @ 8 Dec 2005, 16:21) ![]() This post has been edited by ursamajor: 9 Dec 2005, 13:27 |
--------------------
Dacia
Logan 1.0 Eco-G
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 17:37 |