Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 1 Feb 2017, 12:30) Ciorbea, ca lingau sef, s-a derobat spunand ca nu are atributii de a ataca orodnantele care nu sunt in vigoare (cred ca are oarecum dreptate totusi). Cica QUOTE art. 13 al . 1 lit. f din Legea nr. 35/1997, prevede că Avocatul Poporului poate ataca la Curtea Constituțională orice lege sau ordonanță. Legea nu distinge între ordonanțele publicate în monitorul oficial dar neintrate în vigoare și cele în vigoare. Deci, Avocatul Poporului nu are nicio restricție legală sub acest aspect și poate ataca, potrivit legii, și ordonanțele publicate în monitorul oficial, înainte ca ele să intre în vigoare. - See more at: http://www.apador.org/avp-minte-legea-ii-d...h.DaIiR45r.dpuf O fi adevarat?! Muwe ciorbea. |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Feb 2017, 12:54) Dragos ti-ai pus ochelarii de cal? Nu vrei tu sa vezi mai departe de lungul nasului si pace buna. Conform noilor reglementari, furaciunea ca sa poata fi pedepsita trebuie sa fie reclamata de partea prejudiciata. Si asta daca plangerea la procuratura se intampla in termen de 6 luni de la producerea prejudiciului. Altfel pa, prinde orbul scoate-i ochii. Adica primarele face matraprazlacuri, procuratura chiar daca afla de ele nu are voie sa se autosesizeze. Si nici macar vreun functionar din primarie nu poate sa-l dea in gat pe primar ca nu este parte prejudiciata. Adica onor primarul, in calitate de reprezentant al primariei, daca-l apuca mustrarile de constiinta va face plangere. Ar mai fi o portita. Ca in termenul de sase luni primarul sa plece in concediu iar viceprimarul care-i tine locul sa faca plangere. Putin probabil... De dimineata la solicitarea ta de a primi explicatii ti-am pus un link. Ai aruncat un ochi pe materialul cu pricina? aca te intereseaza subiectul merita efortul. Mai sunt doua soparle bagate in textul legii mult mai subtile. Zice acolo o tanti avocat ca abuzul de serviciu se sustine daca functionarul public a incalcat dispozitii exprese. Tot dumneai sustine ca in Codul penal nu exista dispozitii exprese ci doar in codul fiscal. A doua, functionarul public a facut abuz in serviciu daca in sarcina sa retin vatamari certe. Dar o vatamare devina certa doar prin sentinta judecatoreasca. In conditiile acestea, cum zici tu, furtul tot furt ramane, dar cum PLM poate un procuror sa-i faca dosarul de urmarire penala unui functionar public vinovat de abuz de serviciu? Cum sa-l acuze ca nu a respectat dispozitii exoprese care nu exista in codul penal? Si cum poate sa-l acuze in faza de urmarie penala de vatamare certa daca e nevoie de o sentinta in prealabil care sa declare ca vatamarea este certa? Dar astea-s rahaturi soroiste, tu da-i inainte cu lozincile. Furtul tot furt ramane si legea pedepseste furtul... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Retineti o cifra:
6,6 miliarde de euro in 2017. Asta e praduiala minima a PSD-ului prin PNDL-u' lu' Dragnea, prin pixu' lu' Shhaideh si a baronilor PSD. Fara nici o greata de a raspunde in fata legilor, referitor la abuzul in serviciu. Ca nu e modificare doar la pragu' ala de 45k de euro. Decat atat. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(radian @ 1 Feb 2017, 12:20) Bine mă că ești tu informat și indignat. Țara e pe mâini bune, sunt liniștit. P.S. @Os: ai de gând să acționezi la "reportul" meu? Ca să știu ce am de făcut. This post has been edited by DragosP: 1 Feb 2017, 12:27 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.250 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Au așteptat mult ca sa fure...Saracii PSD isti.
Acu fura și ei cat pot |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(miki @ 1 Feb 2017, 12:20) Articolul ala zice asa: QUOTE e) poate sesiza Curtea Constituțională cu privire la neconstituționalitatea legilor, înainte de promulgarea acestora; f) poate sesiza direct Curtea Constituțională cu excepția de neconstituționalitate a legilor și ordonanțelor Avem 2 puncte diferite pentru legi. Unul pentru legi "inainte de promulgare" si unul pentru legi, fara nicio mentiune. Logica juridica spune ca astea doua sunt diferite ca altfel nu ar exista rpevederi diferite in acelasi articol, deci legile de la lit. f) sunt cele care nu sunt la lit. e), adica e vorba de legile in vigoare, nu de cele nepromulgate. Si de aici ar veni o interpretare ca ordonantele sunt cele in vigoare. Treaba e discutabila aici. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
fii antena: o primarie vrea o masina rosie.
vine firma x si ii propune un logan cu 10000 de euro, alta un logan cu 54000 de euro, din care 20000 parandarat. o alege pe a doua, prejudiciul e sub 45000, s-a scos. si vezi ca nu e furt conform CP. da' sa facem teoria chibritului in continuare frate ipocril. |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 1 Feb 2017, 13:32) Treaba e discutabila aici. Am o banuiala ( si o speranta) ca dupa ce robotelu l-a vizitat astazi, nea ciorbea a devenit mai "nuantat" I-o fi promis ceva mai mult decit hamsteru? ![]() |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
QUOTE(klaus @ 1 Feb 2017, 12:32) Articolul ala zice asa: Avem 2 puncte diferite pentru legi. Unul pentru legi "inainte de promulgare" si unul pentru legi, fara nicio mentiune. Logica juridica spune ca astea doua sunt diferite ca altfel nu ar exista rpevederi diferite in acelasi articol, deci legile de la lit. f) sunt cele care nu sunt la lit. e), adica e vorba de legile in vigoare, nu de cele nepromulgate. Si de aici ar veni o interpretare ca ordonantele sunt cele in vigoare. Treaba e discutabila aici. Se pare ca nu e chiar asa discutabila: De ce minte Victor Ciorbea când spune că Avocatul Poporului nu are competență de a ataca la Curtea Constituțională ordonanțele Guvernului privind amnistia mascată QUOTE Pe 9 octombrie 2013, Avocatul Poporului a atacat OUG 91/2013 privind procedurile de prevenire a insolvenței și de insolvență, în condițiile în care această intră în vigoare pe 25 octombrie. Deci, a atacat o Ordonanță de Urgență cu două săptămâni înainte de a intră în vigoare. Atunci, CCR a analizat sesizarea și a admis excepția de neconstituționalitate ridicată de Avocatul Poporului, Ordonanță de Urgență fiind abrogată. (...) Diferența față de situația de acum este că în octombrie 2013, Avocatul Poporului era Anastasiu Crișu, nu Victor Ciorbea. |
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Subiectul aflat in discutie are vreo legatura cu minoritatile? Sau cu oltenii, sau cu moldovenii? Esti in pana de inspiratie?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
esti ungur, deci vinovat din prinzip. n-ai avut bunul simts sa te nasti roman verde
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
- 131428
1912 - un an bun sa fii iceberg Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(aphophis @ 1 Feb 2017, 10:57) unde da dragnea si unde crapa. Se pare ca totusi oug-ul ala e in interesul pedofililor,proxenetism, celor ce fac trafic de droguri etc Asta e intoxicare. QUOTE(RZV @ 1 Feb 2017, 12:23) Ii fura pe toti? Ma gandeam ca macar 1/2 din ei ii foloseste la ceva. |
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Si daca fura 1/2 e OK?
|
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Dragos: nu ma vad postarea la care te referi, sau nu inteleg care e.
Insa: dupa cr am luptat cu clonele lui tonica - care a depasit orice fel de bun simț - si nu am gasit nici un sprijin tehnic sau de alt fel, nici nu cred ca mai am chef. Asta e. Ttrimite-l pe tonica sa-mi dea democratic de stânga v'o doi pumni in gura, ca asta e înțelegerea... sa spun "voastră? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
QUOTE(ady77 @ 1 Feb 2017, 13:56) Astia 6,6 miliarde de euro sunt decat bugetul total al PNDL-u' din pixu' lu' Shhaideh. Probabil, conform algoritmului, se vor sifona undeva intre 30 si 40%. Pe langa bugetul alocat PNDL-ului mai sunt si altele pe la alte ministere, de unde tot asa, fara abuz in serviciu de care sa le fie frica, se vor mai sifona niste miliarde. Da' noi sa fim bucurosi, ca ne da Dragnea niste bani in plus la salariu (bugetarii vorbesc, ca privatii vor suge pixu'), si ca ne-a taiat taxa radio-TV. ![]() This post has been edited by RZV: 1 Feb 2017, 13:30 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ce vorbiti de 30-40 procente? In Pitesti psd-ul local cere 50-55 procente din valoarea contractului. Dar stiu, nu pot demonstra asta.
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.250 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
De fapt fura și funcționarul dar și ăla cu firma care își pune preț triplu.
O data spaga, o data profitul lui, și o data costul lucrării. Toata lumea o să fie mulțumită. În genere la fel merg lucrurile și între privați. Numa că acolo se cheamă comision. Problema când furi din banii publici E că acel progres de care avem atâta nevoie de face mai încet. De aia a ajuns Bulgaria înaintea noastră pt aderarea la spațiul schengen... 1 Feb 2017, 13:35: De fapt fura și funcționarul dar și ăla cu firma care își pune preț triplu. O data spaga, o data profitul lui, și o data costul lucrării. Toata lumea o să fie mulțumită. În genere la fel merg lucrurile și între privați. Numa că acolo se cheamă comision. Problema când furi din banii publici E că acel progres de care avem atâta nevoie de face mai încet. De aia a ajuns Bulgaria înaintea noastră pt aderarea la spațiul schengen... This post has been edited by axabrt: 1 Feb 2017, 13:35 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Te-a "'furat'' tastatura, dreptaciule.
O avea si ea mandria ei. ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
axabrt |
![]()
|
Așa o fi.
Da nu poți să zici că Bulgaria nu ne a luat fata. Chiar suntem ultima tara din Europa. Mulțumim partidului. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(RZV @ 1 Feb 2017, 12:23) Retineti o cifra: 6,6 miliarde de euro in 2017. Asta e praduiala minima a PSD-ului prin PNDL-u' lu' Dragnea, prin pixu' lu' Shhaideh si a baronilor PSD. Fara nici o greata de a raspunde in fata legilor, referitor la abuzul in serviciu. Ca nu e modificare doar la pragu' ala de 45k de euro. Decat atat. ![]() QUOTE guvernul Grindeanu a adoptat o ordonanta de urgenta prin care a stabilit alocarea a 30 de miliarde de lei, adica aprox. 6,6 miliarde de euro, pentru Programul National de Dezvoltare Locala (PNDL) in intervalul 2017-2020 Si dupaia va mirati de ce multi raman indiferenti, pentru ca toti fura, toti manipuleaza, doar hotii celorlalti is rai ... si asa isi baga ceva si isi vad strict de viata lor de azi pe maine. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
miki |
![]()
|
Cu niste hoti tot tre buie sa se inceapa....
Chiar daca fura toti |
--------------------
Renault
- XX-B-XXX
|
axabrt |
![]()
|
Acu problema E că hotul striga hoții...Adică după cum spuneam toți fura.
Numa că unii au rămas pe afara și nu mai au ce manca. Ăștia s aia din SRI. Parchete și dnA. Eu nu a de o parte sau de alta. Uneori și verci și Tony au dreptate. Alteori ceilalți. Ce nu înțelege nici unii și nici alții este că toți vor pierde. Indiferent cine fura |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 17:39 |