Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.202 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Acu mai pe seara se aude de 14 mld
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
La mai mare! Mazel tov!
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Deci, recap: banii "lipsește" doar că n-au existat ever!
![]() Păi să taie cheltuielile făcute la ultima rectificare și gata! Oops, aia a fost cu măriri de salarii pentru bugetari? ![]() |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.202 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
F. bine punctat. Îți dai seama ce lipsuri or să fie prin septembrie 2017, daca PSD face măriri. După jumatea anului sa vezi rectificări negative la buget.... Abia aștept. De fapt văd că au început din ianuarie...
Asta că banii lipsesc dar ei nu au existat o înțeleg oamenii destepti. Electoratul PSD a înțelege că i i a furat tehnocrații... De fapt nu poți să faci bugetul pe niste cifre estimate și să continui sa mergi cu cifrele alea. În fiecare an se resetează totul, că d aia se face buget în fiecare an... Aaa unde probabil o fi greșit ciolos , probabil au făcut și ei din pix niste estimări mai optimiste pe hârtie că tot era campanie electorală. Din cate stiu asta nu i infracțiune.... Însă marii specialiști în economie ai PSD ului trebuiau să facă propriile calcule, și îmi amintesc că parca zicea Dragnea că PSD a calculat și a dres si tehnocrații stau pe un munte de bani și refuză ai dracu sa de-a bani la popor.... Acu când e el la decizie, n are de unde doamne This post has been edited by axabrt: 11 Jan 2017, 09:02 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(axabrt @ 11 Jan 2017, 09:35) Aaa unde probabil o fi greșit ciolos , probabil au făcut și ei din pix niste estimări mai optimiste pe hârtie că tot era campanie electorală. Din cate stiu asta nu i infracțiune.... Nu e, da' nici din cale afară de moral nu este... Pana mea, de la pesediști n-am pretenții, mint cum respiră, shit happens, da' ăia cică erau "la creme de la creme", ză best, etc! Nu e bine domnu' Cioloș, nu e bine! Rezultatul previzibil va fi un curs de vreo 5 lei/euro... |
--------------------
No
Reno
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
cum ziceam, dragnea poate sa dea orice marire vrea muschiu' lui. hartie si cerneala sa fie.
n-am niciun dubiu, programul de guvernare 'va fi respectat'. ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
axabrt |
![]()
|
Și uite așa dacă îmi devalorizează economiile strânse pt zile negre, de frica că rămân fără nimic ma apuc sa cheltui banii și economia creste. Rezultatul e că eu rămân fără bani in timp alții "bugetari" au salarii mărite și pensii "speciale".
Să vă zic exemplu concret. După revoluție un cunoscut avea bani sa ia apartament...A văzut că lucrurile merg din rău în mai rău și a zis că nu strica niste bani la cec. Intre un final de banii aia și a luat o Dacie 1310, da a mai pus și diferenta |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
daca ii tii in depozit la banca, da. diversifica-i si tu. bursa de obicei o duce foarte bine pe inceput de bula.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
PLM povestea drobului de sare pe daciaclub ....
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
meh. cum finantezi deficitul? te imprumuti sau imprimi.
e moment clar pentru imprimeuri florate, vine primavara, se face pateul. asa as face si eu, da' as baga grosu' in infrastructura. |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
L-ati calculat? Cat iese?
|
--------------------
|
Han Solo |
![]()
|
bineinteles ca nu. da' daca as fi dracnea, as impinge serios la deficit acu'.
cum ziceam, dpmdv nici nu e grav. e momentu' pentru asa ceva. ideea e sa-o faci si pe chestii cu multiplicare fiscala mare, nu sa arunci totul in consum. infrastructura, ca e chiar nevoie. io vorbesc de aci incolo, 2017 si restul. |
--------------------
White Star
Titanic
|
ady77 |
![]()
|
UE astia e mare smecheri. Ei si-au facut toata infrastructura pe deficit mare. Acu' pentru o tara care vrea sa se dezvolte e foarte greu sa se incadreze in deficitul de 3%.
Dar problema la noi e ca si daca i s-ar permite deficit mai mare tot nu am vedea autostrazile sau spitalele promise. |
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
De unde dracu bani de infrastructura, voi glumiti? El nici de pomenile promise nu are...
This post has been edited by luck33ro: 11 Jan 2017, 10:32 |
--------------------
**
|
|
ady77 |
![]()
|
De la Shor Dan.
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Adica de la Soros...
![]() |
--------------------
**
|
|
Han Solo |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 11 Jan 2017, 10:23) UE astia e mare smecheri. Ei si-au facut toata infrastructura pe deficit mare. Acu' pentru o tara care vrea sa se dezvolte e foarte greu sa se incadreze in deficitul de 3%. Dar problema la noi e ca si daca i s-ar permite deficit mai mare tot nu am vedea autostrazile sau spitalele promise. nenea, nu e ca in filme. in primu' rand ca trebuie cel putin un exercitiu bugetar incheiat pentru procedura de deficit excesiv, de obicei doi. in al doilea rand ca sunt luati in calcul o gramada de alti indicatori si considerente, gen 'pe ce s-a dus banu'', 'care e de fapt trendul' etc. in al doilea rand, daca imprimi cu cap, deficitu' nominal ramane mititel. all in all, romanica ar avea la dispozitie cel putin 3 ani pana cand ar avea cea mai mica problema din partea ue pe baza de deficit. |
--------------------
White Star
Titanic
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Han Solo |
![]()
|
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
Asta picteaza cu sula http://spynews.ro/monden/video-18-imagini-...7.html?over18=1 , s-or pricepe si aia sa imprime cu cap
![]() |
--------------------
|
Garett |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 11 Jan 2017, 11:18) ...ideea e sa-o faci si pe chestii cu multiplicare fiscala mare, nu sa arunci totul in consum. infrastructura... ![]() Astia nu mai stiu cum sa bage banii in fundul bugetarilor si tu visezi la investitii in infrastructura finantate prin deficit! ![]() Deficit o sa fie, investitii nexam! |
--------------------
No
Reno
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
totusi intreb de ce cresterea unor venituri mici nu are multiplicare fiscala.. pun aia banii la saltea sau ce?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Alte tari depasesc an de an deficitul de 3% si CE nu ia nici o masura de deficit excesiv,nici Romania n-ar fi sanctionata daca ar depasi deficitul 1-2 ani.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
axabrt |
![]()
|
I a... Asta micu și a făcut cont special... O fi Dragnea?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
E cel putin ciudat, daca nu penal (fals in acte publice la ministerul de finante) cum s-a facut rectificare prozitiva in noiembrie, cu 3 saptamani inainte de alegeri, moment cand se stia ca incasarile din primele 10 luni din 2016 sunt semnificativ mai mici decat cele din 2015 si cu toate asttea ciolos si dragu si-au asumat incasari cu 4 miliarde mai mari fata de inceputul anului cand oricum alea erau umflate cu 10 miliard.
Sa fie si capital de imagine cand cu 3 saptamani inainte de alegeri faci rectificare pozitiva si iti asumi o crestere la incasari de 4 miliarde desi stiai ca incasarile in primele 10 luni erau mult mai mici ? This post has been edited by Wimacl10: 11 Jan 2017, 13:37 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
Deficitul n-are nici o legatura ....lui dragnea ii convine un deficit cat mai mare pe 2016,problema e la partea de incasari in conditiile in care programul psd prevedea o crestere de 8% bazat pe rectificarea facuta de ciolos in noiembrie,iar cu gaura lasata de ciolos incasarile vor trebui crescute cu 14%.
Trebuie facuta o diferenta intre diversele discursuri politice,electorale....ale lui dragnea,ciolos,dragu - care n-au nici o valoare....si acte oficiale ale ministerului de finante semnate de ciolos,dragu...prin care isi asumau crestere de 4 miliarde in conditiile in care aveau date care aratau o gaura semnificativa la incasari. This post has been edited by Wimacl10: 11 Jan 2017, 13:44 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 09:34 |