Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
ady77 |
![]()
|
||
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
||
--------------------
|||
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Noi in general nu platim pentru sex.
Aratam bine si o avem cat trebuie. Asta-i viata. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Ce aveti cat trebuie? Leafa? Pai d'aia nu platiti, ca n-aveti de unde. Renumeratie mica, dupa buget
![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
QUOTE(Garett @ 12 Jan 2017, 08:03) Ideea e că vrând nevrând ajungi la povestea lui popeye cu grasul și slabul... Salariile bugetarilor nu pot fi mai mari decât cele din privat, pentru simplul motiv că "plusvaloarea" se face la privat nu la stat! Nu suntem Kuwait, să stăm cu fundul pe petrol, în final banii ăia trebuie să vină de undeva. Iar dacă ajungi să plătești mai mult decât obții, fie te împrumuți fie tipărești bani... In general la stat sunt oameni mult mai calificati decat la privat...nu poti compara un medic sau un profesor cu un sofer,paznic sau agent de vanzari....evident ca sunt oameni necalificati si la stat asa cum sunt oameni extrem de performanti si instruiti la privat insa daca la stat aproape jumatate sunt medici si profesori la privat ma indoiesc ca procentul e de 50% oameni calificati. La majoritatea firmelor private din romania - cel putin 70-80% sunt agenti vanzari,soferi,manipulanti,casieri,secretare....si daca un 20-30% sunt cu adevarat calificati. This post has been edited by Wimacl10: 12 Jan 2017, 11:03 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(vercinglix @ 12 Jan 2017, 11:43) Noi in general nu platim pentru sex. Aratam bine si o avem cat trebuie. Nu e deloc reclamă ascunsă! ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.213 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 12 Jan 2017, 11:43) Cumetre, e a nu stiu cata oara cand te lauzi (jenant...) cu treburile astea. Mai scuteste-ne. Cainele care latra nu musca, zice o vorba din batrani. LE Ma astept la o replica marlaneasca, sunt convins ca n-o sa te poti abtine. This post has been edited by Bicicleta galbena: 12 Jan 2017, 11:04 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(ady77 @ 11 Jan 2017, 14:58) Bugetul a fost facut de Ciolos, daca nu ma crezi, google. QUOTE(maho @ 11 Jan 2017, 15:26) Pe goagle gasesc inclusiv un buget pe 2014-2019, astia de la camera derutatilor nu-s asa zgarciti ca tine. ![]() Asa o fi, ciolos e vinovat. Hai, c-am mai gasit. Si pe aici zic astia mai des de ponta decat de Ciolos, care ar fi luat de bun proiectul de buget facut de ponta. Desteapta treaba, deh, dar tot nu inteleg cu ce l-ar fi ajutat acum, in 2017, alea ~10 miliarde ("lipsa") in plus daca le incasa in 2016? Ca nu-i loto sa se reporteze la bugetul pe anu' asta, in cel mai bun caz aveau un deficit si mai mic in 2016, adica... fix pix. QUOTE(axabrt @ 12 Jan 2017, 07:20) Alea mai tinere și secsi visează să se mărite numa cu doctori șefi de secție sau alte personalități. Culmea e că chiar reușesc. De ce-i culmea? Doar n-o sa se voota cu portaru'. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 12 Jan 2017, 10:58) In general la stat sunt oameni mult mai calificati decat la privat[...] Oh, da, institutiile statului dau pe-afara de oameni competenti. Toti au masterate si doctorate. La privat e plin de ingineri fara diploma, refuzati de institutiile de stat, alea in care proiectele de doua luni se fac in doi ani, si unde ca sa primesti un top de hartie de imprimanta completezi 10 foi pentru aprobari, plimbate la 3 departamente, unde ai nevoie de 8 semnaturi si stampile, ca sa primesti raspuns dupa 2 saptamani, cand deja ai cumparat un top de hartie din banii personali, pe care nu-i poti deconta veci, ca nu sunt proceduri. Amin! |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(maho @ 12 Jan 2017, 12:12) De ce-i culmea? Doar n-o sa se voota cu portaru'. Da' ce-are,ăla n-are tot powla?Asta înseamnă că doctorul fowte mai bine?Întreb și eu... ![]() Așa am eu câteva colege mai misogine de fel la cirvici(nu fac referire la nimeni ! ),că dacă n-are tipu' mușchi și cubulețe la burdihan nu e bun la pat... noaptea minții nu alta! ![]() This post has been edited by Adrian Frigo: 12 Jan 2017, 11:23 |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 12 Jan 2017, 12:03) Cumetre, e a nu stiu cata oara cand te lauzi (jenant...) cu treburile astea. Mai scuteste-ne. Cainele care latra nu musca, zice o vorba din batrani. LE Ma astept la o replica marlaneasca, sunt convins ca n-o sa te poti abtine. E jenant pentru cine nu stie, in realitate "naturalia non sunt turpia". Scuteste-te singur si nu-mi citi postarile, vezi butonul ignore. Oricum trec razant pe langa pareri d-astea. 12 Jan 2017, 12:40: QUOTE(Wimacl10 @ 12 Jan 2017, 11:58) In general la stat sunt oameni mult mai calificati decat la privat... Un prieten si-a dus nevasta sa nasca la spitalul Regina Maria (privat). Fiind sarcina cu gemeni i s-a spus ca in cazul unor complicatii ulterioare urca gravida in salvare si o duc la o maternitate de Stat. Operatia costa cam 200 de meleoane de lei vechi. Pina la urma a nascut la maternitatea Giulesti, a dat plicul cu o suma mult mai mica si nu au fost probleme, acum are 2 fetite, sa-i traiasca. La Stat sau la privat, unde sunt mai calificati....aceasta-i intrebarea. This post has been edited by vercingetorix: 12 Jan 2017, 11:40 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Nereguli destule sunt si la stat.....insa eu ma refeream pur si simplu ca nu poti compara gradul de instruire pe care-l are un medic sau profesor fata de un sofer,agent de vanzari sau agricultori....se pot verifica codurile cor - sunt sute de mii de soferi,sute de mii de agent de vanzari,sute de mii de agricultori...ca medicul sau profesorul nu-si da intotdeuna interesul sau e corupt - evident ca sunt multe cazuri din astea.
Nu-i desconsider cu nimic pe soferi,agenti de vanzari,secretare,agricultori...dar nu mi se pare normal sa aiba aceleasi salarii sau mai mari decat medicii si profesorii doar pt. Ca primii lucreaza la privat pe cand ceilalti lucreaza la stat...daca sunt meserii echivalente atunci da - soferul de la stt sa aiba mai mic salariu decat cel de la privat. This post has been edited by Wimacl10: 12 Jan 2017, 11:59 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Aha, deci la stat sunt mai putini soferi decat la privat. Am mai aflat ceva.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 12 Jan 2017, 10:58) Si marmota invelea ciocolata in staniol. QUOTE(maho @ 12 Jan 2017, 11:12) Hai, c-am mai gasit. Si pe aici zic astia mai des de ponta decat de Ciolos, care ar fi luat de bun proiectul de buget facut de ponta. Cand faci o rectificare, se presupune ca iti ajustezi datele in functie de realitatile din anul respectiv. Deci chiar daca a luat de bun ce a estimat Ponta, in noiembrie 2016 la rectificare aveai alte date fata de cele ale lui Ponta din septembrie - octombrie 2015. Sa iti mai spun ca iti asumi prostiile daca le iei de bune? Ca nu cred ca l-a fortat Ponta sa mearga pe bugetul lui? QUOTE(maho @ 12 Jan 2017, 11:12) Desteapta treaba, deh, dar tot nu inteleg cu ce l-ar fi ajutat acum, in 2017, alea ~10 miliarde ("lipsa") in plus daca le incasa in 2016? Ca nu-i loto sa se reporteze la bugetul pe anu' asta, in cel mai bun caz aveau un deficit si mai mic in 2016, adica... fix pix. Pai e una sa ai venituri de 230 mld si e alta sa ai venituri de 240 mld. Caci cu siguranta au avut creionat un proiect de buget si au plecat de la o premisa gresita privind veniturile. |
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 12 Jan 2017, 11:56) Cu siguranta sunt mult mai multi soferi la privat decat la stat.....la privat sunt transportatori,curieri, taximetristi...pe cand la stat sunt doar cei de pe mijloace de transport in comun,cei de pe ambulante,pompieri - care oricum sunt mai calificati decat cei din privat si mai sunt diversi soferi de demnitari si sefi de diverse institutii si cam atat. This post has been edited by Wimacl10: 12 Jan 2017, 12:05 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
marksman |
![]()
|
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Nu stiu care parte va amuza....cred ca referitor la partea se soferi de ambulante,pompieri....cam in toate cazurile acesti au cel putin instruire sa dea primul ajutor (mai ales la echipaje smurd,pomieri,isu...) pe cand la privat ma indoiesc ca soferii au aceasta abilitate.
This post has been edited by Wimacl10: 12 Jan 2017, 12:09 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Mai poti Tonele?
![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(Wimacl10 @ 12 Jan 2017, 11:53) insa eu ma refeream pur si simplu ca nu poti compara gradul de instruire pe care-l are un medic sau profesor fata de un sofer,agent de vanzari sau agricultori....se pot verifica codurile cor - sunt sute de mii de soferi,sute de mii de agent de vanzari...ca medicul sau profesorul nu-si da intotdeuna interesul sau e corupt - evident ca sunt multe cazuri din astea. Comparatia se face intre soferul de la stat si soferul de la privat, nu intre medicul de la stat si femeia de serviciu de la privat. |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Soferul de la stat are si CASCO.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Daca are casco nu i bine...
Eu când aveam leasingul și mă obligă la casco , il foloseam in fiecare an, am schimbat 8 bare de protecție, un far, o aripa... Judecând la frecventa cu care e loveam câinii ai fi zis că barele sunt confecționate cel puțin din cotlete de porc . Ei bine de când am renunțat la casco , n am mai lovit nimic, deși câteva ocazii au fost |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 12 Jan 2017, 09:43) Pai de aia sint angajate ca secretare... QUOTE(Adrian Frigo @ 12 Jan 2017, 10:20) Vorbesti din experienta? Intreb si eu... ![]() This post has been edited by MoneyTalks: 12 Jan 2017, 12:48 |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 12 Jan 2017, 12:20) Comparatia se face intre soferul de la stat si soferul de la privat, nu intre medicul de la stat si femeia de serviciu de la privat. Un medic in privat castiga mai mult decat un medic la stat - chiar daca de multe ori e acelasi. La soferi e mai grea comparatia - cum am mai spus un sofer de ambulanta,pompier...are unele calificari fata de un sofer de taxi sau transport colete. La stat sunt foarte putine locurile de munca necalificate fata de privat - in transporturi,constructii,agricultura.... This post has been edited by Wimacl10: 12 Jan 2017, 12:51 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
In ultimul timl la stat au fost externalizate serviciile astea - de curatenie,paza,chiar transport...mai ales la regii,dar si la diverse alte institutii de stat.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
marksman |
![]()
|
Pai de ce sa le externalizeze cand oamenii mai competenti sunt la stat?
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Simplu. Fiindcă firmele externe de prestații sunt ale cui trebuie...
Deciziile se iau la nivel înalt. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 12 Jan 2017, 11:58) As zice s-o pui la bancuri sau la bulă dar mă abțin! Hai să te bag în ceață: asistenta de care vorbesc a lucrat în privat. Poate îmi demonstrezi cum i-a crescut subit gradul de competență, pentru un job cu mai puține îndatoriri decât în privat! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
ady77 |
![]()
|
Badie Corbex, deocamdata nu m-am hotarat daca sunt contra sau impotriva lui Liviu Dragnea
![]() |
--------------------
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 12 Jan 2017, 13:02) Eu ma refeream la calificare nu la competenta, e posibil ca pe ocupatii echivalente sa fie mai competenti cei din privat insa sunt si mai motivati financiar....cum am mai spus in general pe ocupatii echivalente salariile sunt mai mari in privat - medicul e platit mai bine in privat la fel si it-istul,contabilul.... |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 00:44 |