Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.182 Joined: 11 February 04 ![]() |
Țări care acceptă căsătoria dintre persoanele de același sex:
* Germania * Franța * Marea Britanie * Spania * Portugalia * Belgia* Olanda * Luxemburg * Danemarca * Finlanda * Suedia * Norvegia * Irlanda * Islanda * Malta * Austria (de la 1 ianuarie 2019) Țări în care căsătoria este definită exclusiv ca uniunea între bărbat și femeie: * Rusia * Belarus * Armenia * Georgia * Ucraina * Letonia * Lituania * Rep. Moldova * Bulgaria * Serbia * Muntenegru * Croatia * Slovacia * Ungaria * Polonia Nu va spune nimic insiruirea asta? Cred ca puteam face orice cu banii astia, inclusiv sa dea cate 5 beri - 5 kile de mere - 5 kile de cartofi de caciula fiecarui roman si era mai bine. This post has been edited by dizzy: 1 Oct 2018, 08:33 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Familia e una, casatoria e alta. Exista copii conceputi in afara casatoriei. Exista familii monoparentale. Exista familii formate din bunici si nepoti. Familia e un grup de persoane care nu implica in mod obligatoriu casatoria, ci mai degraba relatii de rudenie. Un individ poate adopta in mod legal unul sau mai multi copii. Dupa ce-i adopta, se poate implica intr-o relatie homo si nimeni no sa-i ia copiii inapoi. Sau... un cuplu de gay poate face copii cu un cuplu de lesbiene. Cine ii impiedica? Sunt sau nu sunt o familie (chiar daca relatia e una total neortodoxa)?
Casatoria e un cuvant si atat, mai ales dupa ce CCR a stabilit ca cei casatoriti legal in alte state au drepturi egale in Romania. De asta zic ca referendumul asta e ca o instalatie de produs bule de aer in apa minerala. Efect real: zero. "Ne permitem sa cheltuim 8 euro din impozitele noastre". Ba eu cred ca nu ne permitem. Suntem pe deficit mare, avem inflatie de ne doare mintea, salariile bugetarilor se platesc din credite scumpe. Dar aruncam 48 mil euro pe geam, "pentru ca ne permitem". |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.182 Joined: 11 February 04 ![]() |
Nu e chiar asa usor pentru un barbat singur sa adopte niste copii, as zice ca e foarte greu, dar iti inteleg pdv-ul.
Daca voiau sa rezolve treaba asta elegant (dar noi nu stim elegant, doar cu poale in cap) ziceau: - casatorie = barbat + femeie = familie - parteneriat civil ailalti inclusiv barbat+femeie- daca doresc; se face la notar; se desface tot ca la casatorie - notar sau instanta. Intre timp pe noi ne mananca Budapesta - pardon doar pesta , buda a ramas in fundul curtii, suntem rupti in fund dar o sa eradicam homosexualitatea; La aproape 30 de ani de la Revolutie nu avem ore de Educatie Sexuala in scoli, asta nu supara pe nici un fundamentalist ortodox? E rusine, maica? This post has been edited by dizzy: 1 Oct 2018, 08:51 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu și-a propus nimeni să eradicheze ceva: ar fi și ilegal și imposibil.
Și-a propus în schimb să limiteze efectele imoralității ridicată la nivel de moralitate. @DannyY: dacă nu-ți permiți 8€, poate ar trebui să muncești și tu pe bani... |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.734 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu sunt multumit ca pe aici macar nu o mai ardeti cu Dragnea si cum vrea sa PSD sa schimbe Constitutia pe naspa. Macar sunteti constienti despre ce e vorba, spre deosebire de facebook unde e plin de imbecili si manipulatori.
Voi macar nu mergeti la vot pentru ca sunteti de acord cu casatoriile intre homosexuali. |
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
Forta ipocriziei e foarte mare cu tine, DragosP !
@ady77, Feisbuciucul e una dintre cele mai nocive si parsive chestii inventate, dupa Formula As. This post has been edited by dizzy: 1 Oct 2018, 09:08 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.734 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Ai desigur și argumente dizzy, nu? Sau doar ești și tu ca_cățelul care latră că latră toată turma?
This post has been edited by DragosP: 1 Oct 2018, 09:08 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
In limita capacitatilor mele, da am facut.
Cu DragosP nu are rost sa prezinti argumente, are numai certitudini! This post has been edited by dizzy: 1 Oct 2018, 09:09 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
DragosP |
![]()
|
Aha, argumente beton când te referi la un interlocutor!
![]() L.E. Apropo de ipocrizia mea decretată pe aici: "Va veni vremea ca oamenii să înnebunească și când vor vedea pe cineva că nu înnebunește se vor scula asupra lui, spunându-i că el este nebun pentru că nu este asemenea lor". This post has been edited by DragosP: 1 Oct 2018, 09:23 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 1 Oct 2018, 10:03) Imi permit multe, dar nu-mi permit sa arunc pe fereastra nici macar o moneda de 50 bani. Aia 8 euro pe care tu esti dispus sa-i arunci sunt echivalenti cu banii pe care-i arunca pe vremuri Dinel Staicu multimii adunate dupa masina lui.QUOTE(ady77 @ 1 Oct 2018, 10:05) ![]() Stii bancul cu militianul, logica si acvariul? Concluzia ta e scoasa din bancul ala ![]() Pentru cine nu-l stie, e aici. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 1 Oct 2018, 10:05) Cred că e chiar mai rău: nu le pasă!QUOTE(DannyY @ 1 Oct 2018, 10:29) Sper că n-ai nimic împotrică că nu suntem de acord. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.520 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DannyY @ 30 Sep 2018, 12:07) Obiceiuri vechi. Catolicii au terminat de ceva vreme cu inchizitia, se pare ca unii orotdocsi is inca gelosi ca au ratat startul... QUOTE(DragosP @ 30 Sep 2018, 17:11) Cum sa-ti explic sa intelegi... Daca dai banii pe lumanari, nu mai raman si de biserici. QUOTE(dizzy @ 1 Oct 2018, 09:07) Nu-nu, ala e altul... culmea, cred ca si ala era mai tolerant cu aproapele lui decat sunt unii fatarnici de pe aici, evident, singurii sanatosi la minte, detinatorii adevarului absolut... 1 Oct 2018, 10:35: QUOTE(DannyY @ 1 Oct 2018, 10:29) Si parca vad ca nici acvariu n-are... This post has been edited by bucatzel: 1 Oct 2018, 09:35 |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 1 Oct 2018, 10:34) Catolicii au terminat de ceva vreme cu inchizitia, se pare ca unii orotdocsi is inca gelosi ca au ratat startul... Puțină informare nu strică nimănui care se crede informat.Lectură suplimentară pentru cei care se bagă-n discuție, pe principiul "hai să mă fac umpic de baftă și astăzi!". Adică zerodocții. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
De cati solicitanti de casatorie uni-sex ati auzit voi in Romania? Eu de nici unul. Doar de cuplul ala de gay, un roman si un american, care vor sa li se recunoasca drepturile obtinute prin "casatoria" legala din Belgia. Dar aia nu vor, nene, sa se casatoreasca in Romania, fiindca sunt deja casatoriti. Atat. Iar CCR le-a dat dreptate.
E o isterie generala cu referendumul asta. Cu toate astea, nu reusesc sa identific hoardele de legebetei care au luat cu asalt oficiile de stare civila. Nu am vazut nici propuneri de modificare a codului civil - baubaul fluturat in fata votantilor "DA". Mi se pare o lupta cu posibilii reptilieni care s-ar putea sa se teleporteze din vreo gaura neagra ca sa ne fure avutia nationala. Casatoria este actul oficial incheiat intre un barbat si o femeie la primarie sau in biserica? Casatoria fara biserica e recunoscuta ca atare? Daca nu, ateii/evreii/musulmanii/budistii ce fac, manuela? Daca da, BOR incurajeaza asa ceva? @Dragos: fireste ca n-am. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Din ce am citit, nu am citit direct sursa, unii explicau ca i-ar fi dat si americanului drept de sedere in Romania, atat. Nu am verificat insa informatia.
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
ady77 |
![]()
|
Vad ca va luati la greu de BOR, se pare ca nu stiti ca toate cultele crestine promoveaza Referendumul.
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
@DannyY, da e bun, eu nu-l găsisem.
Vezi că acolo zice ușor altceva, și anume că i se acordă drept de ședere. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
... derivat membrului familiei
![]() 43. Curtea reiterează cele statuate de Curtea de Justiție a Uniunii Europene, potrivit cărora, ori de câte ori, cu ocazia unei șederi efective a cetățeanului Uniunii într-un stat membru (în speța de față, în Regatul Belgiei), altul decât cel al cărui resortisant este (în speță, România), în temeiul și cu respectarea condițiilor prevăzute de Directiva 2004/38, a fost întemeiată sau consolidată o viață de familie în acest din urmă stat membru, efectul util al drepturilor pe care respectivul cetățean al Uniunii le are, în temeiul articolului 21 alineatul (1) TFUE, impune ca viața de familie a acestuia să poată fi continuată la întoarcerea sa în statul membru al cărui resortisant este, prin acordarea unui drept de ședere derivat membrului familiei, resortisant al unui stat terț (recte, Statele Unite ale Americii). Pe intelesul mai multora: cetateanul american NU este cetatean roman (deocamdata) si nu poate sa voteze nici la panarama asta de referendum, dar face parte din familia romanului si poate sta in Romania in aceasta calitate. This post has been edited by DannyY: 1 Oct 2018, 10:20 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
DragosP |
![]()
|
Da, al familiei din Regatul Belgiei, resortisant al unui stat terț.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
Nice try.
" altul decât cel al cărui resortisant este (în speță, România), în temeiul și cu respectarea condițiilor prevăzute de Directiva 2004/38, a fost întemeiată sau consolidată o viață de familie în acest din urmă stat membru" Acest din urma stat membru este... Romania ![]() Hai sa citim toate partile de propozitie si sa corelam atributele si complementele. This post has been edited by DannyY: 1 Oct 2018, 10:23 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.864 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
scrie undeva ca sotii trebuie sa fie oameni? Sau pot fi si din alte specii, intreb pentru un prieten din psd.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
DannyY |
![]()
|
De asta zic ca va luptati cu morile de vant, fereastra a fost deja sparta de CCR.
1 Oct 2018, 11:25: Si cand ma gandesc ca mireasa e un negru... This post has been edited by DannyY: 1 Oct 2018, 10:25 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.520 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 1 Oct 2018, 10:39) Of vai, aproape ca ma simt insultat. Noroc ca insultele au la fel de multa valoare cat au cei care le cuvanta. Singura parte de care-mi pare rau e ca ani intregi ti-am luat partea cand se lua de tine lumea de pe forum, ca de, esti om de doamne-ajuta, si nu se cade sa se comporte cu tine cum faceau. Dar no, ai reusit sa dai cu parerea aia a mea de pamant, daca deja ai reusit sa ma clasifici ca si idiot util si zerodoct. Astea fiind tot ce te-o dus capul in materie de argumente. Sa-ti dea Dumnezeu sanatate la fel cum le doresti tu alora de care vad ca te feresti cu atata disperare. |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th September 2025 - 17:31 |