Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da' oare grecii, ortodocsi fiind, ce parere au?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Să-i spună cineva lu' Marksman că la greci a venit pe "impuse", prin parlament, nu prin voință populară. E tocmai ce încercăm aici să evităm.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Evitati, baieti. Evitati...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
O să evităm cu succes, n-am nicio îndoială!
În ciuda zvârcolirilor hidrei sexo-markxiste. De citit după comentarii: să vedeți ce-o să puneți boticu' la partea cu zvârcolirile! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(GBX @ 3 Oct 2018, 06:42) Da, dar astia-s eretici. Parerea lor nu conteaza, ei sunt din start niste deviationisti. Imi aduc aminte de campania de la prezidentiale, Ponta vs Iohanis (un alt Emil Constantinescu, presedintele intamplator): in biserici popii au cerut romanilor sa nu-si tradeze credinta si neamul, sa voteze Ponta, om din popor, ortodox. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
La nunti se va striga: cine sta'n capu' la masa, suge p..endula la mireasa!
Mergeti la referendum! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
De parcă la nunțile la care te duci tu acu' dați câte-o limbă miresei...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eh, acu ce sa zic, am fost la vreo cateva nunti la care in trecut dadusem niste limbi miresei !
![]() Asa de dimineta DRagosP? De pe feisbuciuc. This post has been edited by dizzy: 3 Oct 2018, 07:52 Attached thumbnail(s) neregula.jpg ( Size: 105.1k ) Number of downloads: 160 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
DragosP |
![]()
|
Ce-i așa de dimineață? Constatarea că și nenea ăla care a scris ce a scris e olecuță străin de cum se scrie?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
PResetezi de dimineata pana seara... sa nu te surmenezi.
Lasa, ca de luni te hodini. Din pacate banii tot degeaba vor fi fost cheltuiti. Nu va imbunatati viata nici macar a unui enorias nici macar a popilor! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
Intr-un fel, da!
Daca te surmenezi ?! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.261 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dizzy @ 3 Oct 2018, 08:51) Eh, acu ce sa zic, am fost la vreo cateva nunti la care in trecut dadusem niste limbi miresei ! ![]() Asa de dimineta DRagosP? De pe feisbuciuc. E bine de stiut, sper sa fii invitat si la nunta de aur a acelor mirese Iar la faza ai ade pe net, casieritele de la Profi or avea ele 2 facultati da' nu cumva sint de la snspa si jurnalistica? cu doua din politehnica sau de la universitate sigur pot gasi ceva mai bun |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(GBX @ 3 Oct 2018, 07:42) Apropos de plural, că se pare că nu-i nici măcar una, conform cu informația de aici. |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.261 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Si aprolpo de referndum iat o mica constructie logica in special la afirmatia ca daca cumva nu votezi inseamna ca est un parinte denaturat care isi pune cipii in pericol
1. Se pot căsători homosexualii acum în România? - NU Dar dacă votezi DA la referendum, se vor putea căsători?- NU Dar dacă votezi NU, se vor putea căsători? -NU Dar daca nu mergi la referendum, vor putea casatori? -NU. (Nu se pot casatori in Romania, dar se pot casatori in alta tara din UE, apoi sa vina si sa traiasca in tara. Cu ce te incalzeste pe tine ca au certificatul de casatorie intocmit in alta tara? 2. Pot adopta copii acum, homosexualii, în România? - DA Dar dacă votezi DA la referendum, vor mai putea adopta? - DA Dacă votezi NU, vor putea adopta? - DA Dacă nu mergi la referendum, vor putea adopta? - DA (nu este o cerinta sa fii casatorit pentru a putea adopta un copil) 3. Un cuplu format 2 din persoane de același sex este considerat o familie in Romania in cest moment? -DA Dar dacă votezi DA la referendum? -DA Dar dacă votezi NU? - DA Dar dacă nu mergi la referendum, un cuplu format din 2 persoane de acelasi sex, tot va fi recunoscut ca formand o familie? - DA cf CCR "Relația pe care o are un cuplu format din persoane de același sex intră în sfera noțiunii de 'viață privată', precum și a noțiunii de 'viață de familie', precizează judecătorii Curții Constituționale a României." - 27 sept 2018 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
dizzy |
![]()
|
QUOTE(miki @ 3 Oct 2018, 09:50) E bine de stiut, sper sa fii invitat si la nunta de aur a acelor mirese Iar la faza ai ade pe net, casieritele de la Profi or avea ele 2 facultati da' nu cumva sint de la snspa si jurnalistica? cu doua din politehnica sau de la universitate sigur pot gasi ceva mai bun Sper sa prind nunta lor de aur si sa imi mai aduc aminte de limbile alea ![]() Mno, acu si cu studiile alea ai dreptate, totusi si cu analfabetii ajunsi ministrii are autorul dreptate. 300 de trantori in Parlament unicameral erau extra-suficienti. This post has been edited by dizzy: 3 Oct 2018, 09:05 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
dizzy |
![]()
|
Da, se imbunatatea. Fiecare trantor din Parlement are salariu, masina?, birou, camera de hotel, etc.
Cheltuieli mai mici cu parlementarii -> cheltuieli mai mici pentru noi. This post has been edited by dizzy: 3 Oct 2018, 09:35 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
Asta cu nervii nu mai e problema mea.
Există butonul "Ignore" dar văd că sunteți masochiști de vă încăpățânați să mă citiți. Iar pentru tine există încă și mai multe soluții: să de_banezi clona, să mă banezi pe mine dacă încalc regulamentul... Imaginație să ai! This post has been edited by DragosP: 3 Oct 2018, 09:50 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu mă alint, dar cum nu mă pot băga cu forța-n sufletul nimănui...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 14:33 |