Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Nu ești clonă, asta-i diferența. Nu pricepi asta, pace ție!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ion Iliescu, a lui însuși.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Si Han Solo clona cui e?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
A altui cont.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(DragosP @ 3 Oct 2018, 11:14) E, nu pricep... Are contul asta de 7 (sapte) ani. I-au dezbatut situatia la o luna dupa crearea contului cel putin klaus, ake, cj.. si eu. In 7 (sapte) a luat omu' o (una) zi de warn warn, si in ziua in care si-a dat cu parerea pe tema mizeriei asteia de referendum, pac, una dupa ceafa ca n-are basca. Ca s-o citez pe profa de algebra sin anul I, se vede si cu ochiul cel de sticla... |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Voi nu puteti avea discutia asta in alta parte? Aici se vorbeste de altceva.
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(GBX @ 2 Oct 2018, 10:46) în ultimele zile am avut de circulat mult prin țară. Peste tot e plin de banner-e cu "DA la referendum". Mda, si eu (din pacate si din fericire). Din fericire, ca nu m-am dus degeaba: iese un zaibar "beton", mai dulce ca oricand (probabil datorita secetei), si-am facut o tuica de tescovina plina de margele: IMG15730.jpg ( Size: 396.08k ) Number of downloads: 231 (desigur, culoarea e data de coaja de prun galben peste care a trecut inainte de filtrare). Bannere n-am vazut, doar ultimul racnet in materie de cos (al vecinului, design definitivat de niste ciori): IMG15717.jpg ( Size: 277.33k ) Number of downloads: 242 . Din pacate, pt. ca aceluiasi vecin a trebuit sa-i suport imbecilitatile un timp: (Eu) - Ce va fac porcii, mai aveti sau i-ati sacrificat pana n-ajung astia cu pesta p-aici si-i omoara? (El) - Ce pesta dom'le, nu se egzista asta, l-am vazut io pe daia la antena, a zis clar ca nu-i nici o pesta! - Pai si-atunci aia prin alte judete de ce i-au omorat, de prosti? - A dat iohanis (aici i s-a umflat vena, ochii i-au devenit exoftalmici si a-nceput sa dea din maini) - fir-ar el al dracului de nenorocit!!! - ordin sa-i omoare, ca sa importam carne de la altii! (tot el): - Auzi, dom'le, da' stii de ce s-a certat iohanis (idem mai sus) cu dragnea? - De ce? - Iohanis vrea sa le dea gazele din mare americanilor, si dragnea nu vrea sa-l lase! ... (etc.). In final m-am saturat si i-am scris concluzia pe racitor: IMG15734a.JPG ( Size: 248.87k ) Number of downloads: 247 Dupa aia a venit nevasta-sa cu niste jumari si fleici (astea le-am facut pe gratar, daca tot era jar disponibil), deci ceve-ceva tot au sacrificat. ![]() QUOTE(DragosP @ 2 Oct 2018, 11:22) Cum de ce? Ca sa ne pazeasca gazele, sa nu le fure americanii. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu ti-am zis ca pana la urma te parasc alora ca esti antiPSD, de te dau afara din sat
![]() |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Si cine le mai ridica nivelul... cultural? Macar provizoriu, cat sunt in trecere p-acolo.
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Maho, eu zic să păstrezi relații bune cu vecinul. Sau măcar cu nevasta-sa
![]() |
--------------------
VW
Jetta
- dj-17-???
2017
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Mi-e sa nu iei si o bataie sora cu moartea pe acolo...
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
Cred ca si tu esti in pericol, ca e patria PSD la olteni
![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Depinde. Tuica poate fi cheia armoniei.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
|
|
DannyY |
![]()
|
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
ady77 |
![]()
|
Si functioneaza?
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da, rusu e umpic dezorientat
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
https://www.cotidianul.ro/fiica-nelegitima-...a-testul-adn-2/
Patriarhul Daniel si-a tras-o cu sora-sa. Familia traditionala in varianta bisericeasca. Daca nu-i Pomohaci sa fwta baietii atunci e Daniel sa-si fwta sora. Homosexualitate si incest. Astia suunt jigodiile care promoveaza familia traditionala... |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ady77 |
![]()
|
Tu ai citit articolul?
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
radiane, de data asta nu ai dreptate.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
După îngrijorările legate de roexit urmează indignarea legată de Patriarh.
Oare mai vine ceva azi, sau te-ai epuizat domnu' Radian? |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Pai daca tas-u e Daniel si ma-sa sora lui Daniel?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ady77 |
![]()
|
Ai citit articolul?
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
Ala negru de rasufla greu... il stii, da? Era tac'su.
Ma-sa e doar in acte, probabil pentru ca nu da prea bine pentru un calugar ortodox sa aiba copii. Oricum, un articol de 2 lei, destul de putin credibil (dizabiliati, nebunie, averi, mosteniri, calugari, bla-bla). Asa ca eu, deocamdata, o sa iau articolul drept "flame". |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
DragosP |
![]()
|
Atenție, că cică fata e născută atunci când a intrat ăsta-n monahism, deci eventuala lui călcare pe bec nu e ca monah...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Din 2013 nu s-a mai descoperit nimic?
3 Oct 2018, 15:11: QUOTE(DragosP @ 3 Oct 2018, 15:07) Atenție, că cică fata e născută atunci când a intrat ăsta-n monahism, deci eventuala lui călcare pe bec nu e ca monah... N -auzi ca sigur ii ta-su ca ii aducea cadouri. Asa am cel putin 7 copii, nu doar 3. 3 Oct 2018, 15:14: "R: Într-un interviu acordat în urmă cu un an, ai spus că Patriarhul ți-a lăsat deja moștenire o avere destul de mare. S.C: Da, am multe imobile în București. Nu am văzut niciun act în acest sens, dar știu sigur că am. Și cred că și acesta este unul dintre motivele pentru care părinții adoptivi m-au dat în judecată." This post has been edited by ady77: 3 Oct 2018, 14:14 |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
Pai nici eu nu vad aerul, dar stiu sigur ca exista
![]() 3 Oct 2018, 15:40: QUOTE(DragosP @ 3 Oct 2018, 15:07) Atenție, că cică fata e născută atunci când a intrat ăsta-n monahism, deci eventuala lui călcare pe bec nu e ca monah... Poate monahismu' sa fie efectu' cauzei. N-ar fi imposibil. O fi dat de una cicalitoare si a gasit o solutie, ca e baiat destept, nu degeaba mi-e tiz. This post has been edited by DannyY: 3 Oct 2018, 14:40 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 04:54 |