Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
radian |
![]()
|
||
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Daca sunt toți ca tine...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Ar fi ceva... dar daca toti ar fi ca tine...
... ... ... |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Sper ca Radian sa sufere de scenarita.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
După reprezentația din ultimele două zile...
<span class='edit'>5 Oct 2018, 06:04:</span> Pentru că fusese pe aici clipul de la Papaya: This post has been edited by DragosP: 5 Oct 2018, 05:14 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De fapt ce votam noi aici?
Attached thumbnail(s) buletin_vot.jpg ( Size: 53.43k ) Number of downloads: 266 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
De fapt ești prost informat.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Detaliaza.
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai daca nu stii ce se voteaza.
https://www.stiripesurse.ro/mister-elucidat...ie_1290118.html This post has been edited by ady77: 5 Oct 2018, 07:54 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(radian @ 5 Oct 2018, 08:48) Păi dacă tu nu vrei să te informezi, om cu carte și cu pretenții, de ce m-aș chinui eu să-ți detaliez ceva ce este evident că nu te interesează? Ba chiar pui și contre? Rămâi în ignoranța ta, vezi-ți de scenaritele tale, de roexit, de incestul Patriarhului și Domnul să te binecuvânteze! |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(radian @ 4 Oct 2018, 18:40) Planuri atat de elaborate mai sunt in thrillerele americane. Cam greu de crezut. Plus ca 47 de milioane de euro, atata propaganda, concursul intregii populatii a unei tari pentru o diversiune care sa scape un golan de rand de cativa ani de parnaie? Eu as zice ca nu. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
poate gasesti motiv de ban si la radian....... la han ti-ai adus aminte dupa 7 ani ca e clona, acum cauti prin postari mai vechi... nu sunt sigur ca este calea cea mai ok....
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
aham.....e un foc de avertisment, ca de, cu solo i-au trebuit 7 ani...... poate gaseste o postare nasoala de acu 5 ani si il baneaza, ca de, a incalcat regulamentu.......
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
ady77 |
![]()
|
Deci s-a făcut
![]() |
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Tu n-ai ce face la ora asta decât să îi justifici lui DragosP faptele pe forum?
Te pregătești să mergi la referendum? Sau ești d-ala de sta sa dea ștampila și foaia? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
Si? Te oftici?
|
--------------------
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Nu, doar remarcam.
PS. Te-ai integrat local și ai început să consumi de dimineață? This post has been edited by cristic1982: 6 Oct 2018, 06:28 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
Ma pregateam sa plec la munca de aia am postat la ora aia.
![]() ![]() As fi vrut eu sa consum la ora aia, odata cu Kato ![]() This post has been edited by ady77: 6 Oct 2018, 06:46 |
--------------------
|
radian |
![]()
|
Veo in caliltate de europarlamentar a semnat in favoarea casatoriilor intre homosexuali. Pe atunci gandea, vorba vine, in spirit european. In 2018 a decis sa nu mai tina cont de recomandarea pe care a votat-o in 2015 si sa gandeasca, vorba vine, in spiritul traditionalist adica, nationalist-ortodox.
Sau proasta satului habar nu avea ce voteaza in 2015 cum habar nu are ce se intampla in jurul ei nici in 2018. https://adevarul.ro/news/politica/cine-sunt...5211/index.html |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.215 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Cand esti doar o unealta nu ai dileme - sa votez, sa nu votez, de ce sa votez etc. Executi si atat.
Pun pariu ca nici nu mai stie ce a votat. Si mai usor cu epitetele, ca acus' te blesteama Dragos cu vreo 30 de zile de pauza, doar asa, ca sa freci banca pe margine cu Han Solo... |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
radian |
![]()
|
Mai, tu chiar crezi in lozinca asta de ne-o repeti de 1001 de ori? Da, inititativa nu a fost a PSD ALDE in schimb pe parcurs s-au raliat la ea trup si suflet. Legea modoficarii Constitutiei in Parlament cine a votat-o? Mama mare? De organizarea referendumului cine se ocupa? Organizare care favorizeaza tursmul electoral la greu. O sa avem o participare la vot de 110%...
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 6 Oct 2018, 08:20) Mai, tu chiar crezi in lozinca asta de ne-o repeti de 1001 de ori? Da, inititativa nu a fost a PSD ALDE Pai vezi de ce cred? Si nu e lozinca. QUOTE(radian @ 6 Oct 2018, 08:20) Da, inititativa nu a fost a PSD ALDE in schimb pe parcurs s-au raliat la ea trup si suflet. Legea modoficarii Constitutiei in Parlament cine a votat-o? Mama mare? Eu zic sa te mai documentezi si sa fii mai calm, ca nu putea trece legea prin Parlament doar cu voturile PSD+Alde: "Potrivit articolului 151 al legii fundamentale, proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptată de Camera Deputaților și de Senat, cu o majoritate de cel puțin două treimi din numărul membrilor fiecărei Camere. Dacă prin procedura de mediere nu se ajunge la un acord, Camera Deputaților și Senatul, în ședință comună, hotărăsc cu votul a cel puțin trei pătrimi din numărul deputaților și senatorilor. Revizuirea este definitivă după aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului sau a propunerii de revizuire." QUOTE(radian @ 6 Oct 2018, 08:20) Eu zic sa nu votezi nici la alegerile prezidentiale, nici la cele parlamentare, ca tot PSD se ocupa de organizare. |
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Eu cred ca daca nu se obtine cvorumul, Dragnea demisioneaza, fiindca ar afla lumea ca nici mortii nu-i mai poate invia...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
Oricum, m-ati lamurit. Daca nu iese cvorumul e ok, daca iese s-a furat.
|
--------------------
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Pentru ca Dracnea tot insista sa mergem la vot eu zic PAS!
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 21:02 |