Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
QUOTE(DragosP @ 6 Oct 2018, 09:59) E un drept, nici mai mare și nici mai mic, dacă e să-l compari cu participarea la vot. Probabil și ștampilarea pătrățelului cu "NU" e tot o atitudine incorectă dpdv civic... Prea multă înverșunare pentru o inutilitate. This post has been edited by GBX: 6 Oct 2018, 09:15 |
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Păi tu, nu?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci e rezolvat si referendumul si viitoarele alegeri?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Evident.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(radian @ 6 Oct 2018, 08:44) Sper din tot sufletul sa nu le organizeze precum au organizat referendumul care incurajeaza la greu votul multiplu. Intentionat e organizat asa. In felul asta, oricare e rezultatul, cei care au "pierdut" ii pot acuza pe ceilalti ca au fraudat, disputele inutile se vor prelungi, iar disensiunile in societate vor fi pe termen lung. Daca se organiza referendumul corect, trecea cu majoritate de voturi pentru, aia era decizia majoritatii, salutare. Dar na, chiar daca matematica arata ca rezultatul e din start favorabil celor care vor modificarea constitutiei, au facut mascarada cu schimbarea legilor, "sa fie siguri". Eu m-as fi dus la vot, sa fiu sigur ca nu voteaza altul in numele meu, dar in situatia asta chiar nu are sens. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
Eu azi votez in Roman, la mai multe sectii de votare si maine la Bacau
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Daca vrei cu adevarat sa faci asta, se poate.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
ady77 |
![]()
|
M-am gandit sa fac un turneu prin tara
![]() Acu' serios, trebuie sa fii imbecil tare sa risti sa faci puscarie. This post has been edited by ady77: 6 Oct 2018, 11:38 |
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
marksman |
![]()
|
Dezlipesti autocolantul de pe buletin si votezi in alt judet. Nu se face nicio alta verificare, ca asa s-a organizat. Autocolantul ala e singurul mod de a afla daca cetateanul a votat sau nu.
6 Oct 2018, 11:48: QUOTE(ady77 @ 6 Oct 2018, 11:38) Stai linistit, ti-au luat-o altii inainte, au si logistica serioasa. Astept acuzatiile de turism electoral, din partea ambelor tabere. Probabil asta se si urmareste. This post has been edited by marksman: 6 Oct 2018, 11:48 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.566 Joined: 3 January 05 ![]() |
De ce să se facă turism electoral că PSD, în frunte cu Drăncilă au votat contra ceea ce se vrea acum:
Sau nu se pune, că nu știau ce votează? |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ady77 @ 6 Oct 2018, 09:09) Ca "s-a furat" era putin evident dinainte sa inceapa mizeria. Adica organizatorii si sustinatorii de seama s-au asigurat ca linistesc pe oricine le-ar putea deranja apele... De exemplu la noi pe forum, chiar Han Solo a fost victima unui asemenea comportament deviant... Asa ca cu asemenea sustinatori (ala cu comportamentul deviant, ca iara consideri ca te-am bagat in aceeasi oala) ar trebui sa ma mai mire daca iese Braila in fata cu macar 2-3 milioane de voturi pentru DA? |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.507 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Nici nu-mi fac iluzii ca n-o sa iasa...
Care parte te face sa crezi ca nu s-au pregatit sa fure ca niste crestini adevarati? Ca au tiparit cateva milioane de buletine peste numarul de votanti? Ca au limitat modurile de control a votului? Alea care vorba aia, le aveau, nu trebuia sa le cumparam... Ca au intins evenimentul pe doua zile si-o noapte ? Mai caut? This post has been edited by bucatzel: 6 Oct 2018, 13:31 |
--------------------
Dacia
1300
- 3-SB-2608
1981 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
buna asta, mi-a placut!
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.751 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
"M-am rugat la Dumnezeu sa imi dea o bicicleta.
Un preot mi-a spus ca Dumnezeu nu iti pune in traista. Asa ca am furat o bicicleta si m-am rugat pentru iertare." De luni toti PSD-istii vor face cozi la biserici pentru iertare |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
DragosP |
![]()
|
Bravo, sunteți buni.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu mai bea băi nene!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Sau mitropolitul ala, sau cum cenzuratul meu se numește, de la Constanța nu a furat din fonduri europene? Ăla este un bun creștin, mai ales că este reprezentant al bor?
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.751 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Fă ce zice popa, nu ce face popa
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu știu măi Robin, e la pârnaie? Are vreo condamnare? Că de vorbit aurea oricine poate.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Mai spune-ne cate ceva, ca e interesant.
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
- B-22-YFL /
2000 / 2011 Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
DragosP |
![]()
|
Cum sa îndrăznesc? Doar atotștiutori pe aici.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 19:48 |