Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
marksman |
![]()
|
||
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aoleu! De ce?
![]() This post has been edited by DragosP: 6 Oct 2018, 19:57 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
. Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Fiindca toata popimea ortodoxa implicata in propaganda a dat cu oistea-n gard. Se pune? Sau iar mi-o servesti pe aia cu "ai baut prea mult"?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Se face maine prezenta de 25% sau nu?
Stau si ma intreb, cum naiba au semnat 3m oameni pt treaba asta dar s-au grabit sa mearga la vot nici macar 1mil. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Dragos acum iti inteleg supararea. Daca te simti tu mai bine varsandu-ti frustrarea pe mine, treaca de la mine, fie si un lup mancat de oaie. Desi, ca un bun crestin ce esti, in dimineata asta, in Sfanta zi de Duminica, inainte sa mergi la Sfanta Liturghie ar trebui sa-mi ceri scuze, ca sa poti merge la slujba cu sufletul impacat.
Dupa toata campania facuta de popimea ortodoxa o prezenta la vot de sub 6% e de-a dreptul rusinoasa. Tare ma tem pentru ei ca Dragnea le taie finantarea CMN... Interesant, cum in Bucuresti sunt sectii de votare unde sunt voturi exprimate pe listele suplimentare si zero voturi pe listele permanente. This post has been edited by radian: 7 Oct 2018, 06:12 |
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.566 Joined: 3 January 05 ![]() |
Aveți posibilitatea azi de a face o excursie gratuită cu autocarul: se vor vizita câteva orașe și comune cu frumoase centre de votare.
Firea, paradoxal, a sabotat, nu a adus nici măcar un autobuz nou turcesc, din cele 400 contractate. Atenție s-a schimbat modificarea! Din " nu mai mult de un vot pe zi" în "câte un singur vot la fiecare mănăstire din traseu". Atenție! E o glumă, să nu faceți ce face popa... This post has been edited by nasty: 7 Oct 2018, 07:52 Attached thumbnail(s) image.jpeg ( Size: 80.34k ) Number of downloads: 261 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Legătură fiind?
Aaaa, trebuie sa îți faci înjurăturile zilnice. Jura_te ca mergi cu STB! This post has been edited by dizzy: 7 Oct 2018, 07:50 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.215 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Cocojambo @ 6 Oct 2018, 22:10) Se face maine prezenta de 25% sau nu? Stau si ma intreb, cum naiba au semnat 3m oameni pt treaba asta dar s-au grabit sa mearga la vot nici macar 1mil. ![]() Dap, sub 6% in prima zi inseamna minim 24% in a doua, adica de 4 ori mai multi. Slabe sanse. Si eu ma intreb cum a fost posibil sa se stranga 3 mil. de semnaturi pt o cauza atat de ambigua... in plus, n-am vazut, in tot Bucurestiul, nici un cort/punct/centru de strangere semnaturi pt asta. Minune dumnezeiasca, nu alta. This post has been edited by Bicicleta galbena: 7 Oct 2018, 09:31 |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DragosP |
![]()
|
Eu nu-mi cer scuze Radian. Tu-ti ceri scuze de la mine, eu doar pot sa te rog să mă scuzi.
Nu știu pentru ce, dar iartă-ma dacă te-am supărat! This post has been edited by DragosP: 7 Oct 2018, 10:49 |
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Oare Dragnea pleaca in Israel in seara asta sau se risca sa astepte ziua de maine in Ro?
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Dupa cum se arata prezenta la urne, nici cei 3 milioane care au initiat referendumul asta nu se grabesc sa voteze. E drept ca mai e timp, dar trece repede.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
pcostica |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 627 Joined: 5 February 08 From: Resita,CS ![]() |
Faza aia cu secția de votare din București la care nu s-a prezentat nici un alegător înscris pe listele permanente a fost descâlcită: toți alegătorii arondați acelei secții de votare au aceiași adresă dar nu locuiesc acolo!!!!!...se pare că sunt cetațeni basarabeni care aveau nevoie de o adresă pentru cetațenia română.
|
--------------------
dacia
1300
- -------
-cs
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.215 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Estimarea USR pt ora 13.00: 11 la suta.
Nici o sansa de a trece. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pai nu era vorba că se fura?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
De fapt Dragnea are nevoie de o armată de frustrați, 'ți explică Radian ce și cum a citit la guru Moise.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Furtul ca furtul, dar unde sunt cei 3 milioane care au semnat? Aia trebuia sa fi votat deja. Am si facut un calcul, la 3 milioane care au semnat, deci pro, inseamna ca au deja majoritatea.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
Si alea 11 sunt furate, n-avea tu grija.
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Bicicleta galbena @ 7 Oct 2018, 10:30) in plus, n-am vazut, in tot Bucurestiul, nici un cort/punct/centru de strangere semnaturi pt asta. Minune dumnezeiasca, nu alta. Eh, puncte nu stiu daca fura, da unii ambulanti sigur Imi aduc aminte ce mutra au facut cind jivina mea a ridicat capul spre ei. Erau nedumeriti ca nu stiau exact cine-i maraie, io sau jivina ![]() Oricum s-au departat urgent |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
- XX-B-XXX
2004 / 2019/2008 #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(DragosP @ 7 Oct 2018, 14:21) Cand colo, s-a ales c-o armata de analfabeti. Moise nu era ala cu tablitele? Am trecut pe langa sectia de votare (in drum spre camp, sa refacem stocul de macese), erau doar vreo doua babe pe-acolo. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
hai zi prune sau struguri, ca nu e rusine.
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Pe ce dadurati banii, neicusorilor? Dupa cum se vede de la mine din curtea hetero, nici aia care ati semnat nu ati votat.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 621 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Când pui chioșcu' cu liste la intrarea-n biserică și spui enoriașilor că e de bine ce semnează, nu-ți garantează și că acel enoriaș merge la vot.
|
--------------------
ex. Dacia/ Renault
1300/ 19 Europa
- 5-MS-8258
1972/ 1997
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
"16:40 - La sectia de votare Vinatori - Neamt, de care apartine Manastirea Sihastria, prezenta la vot se apropie, duminica, de 400%.Presedintele BEJ Neamt, Cristina Florea, a declarat pentru Mediafax ca la aceasta sectie au fost distribuite, initial, 200 de buletine de vot, dar a fost nevoie de suplimentarea lor in urma numarului mare de turisti inregistrat."
![]() Livache, baga niste voodoo, iti trebuie ceva zombies, altfel ramai o posibila sotie.... |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
- 0T04```
2004/2015/2019 Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
- BRRC
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
m-am gasit azi cu un coleg al sotiei.........cadru didactic, scolit (pe bune gagiul chiar are un bagaj de cunostinte solid)..... printre altele ma intreaba daaca am fost la votare, daca ma duc.... ii spun ca nu am fost si nici nu-mi manifest intentia sa ma duc ... atunci a aruncat argumentul ca a aflat el (pe surse
![]() ![]() da noi sa fim sanatosi ![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
marksman |
![]()
|
Eu ma asteptam ca in conditiile in care au fost stranse 3 milioane de semnaturi, cei care au semnat sa dea buzna sa voteze. Ori au dat curs indemnului de boicot, ceea ce e greu de crezut, dupa ce s-au chinuit sa semneze si sa obtina ceea ce au dorit, ori... nu au fost 3 milioane de semnaturi valide.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
- HD 06 LDM
2005
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
personal cred ca nu au fost 3 milioane de semnaturi....... in cazul de fata consider ca ar trebui sa se verifice listele de semnaturi, deoarece diferenta intre numarul de semnatari si prezenta este prea mare ca sa fie neglijata...... asta inseamna ca argumentul ca 3 milioane de romani au dorit acest referendum pica.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 12:44 |