Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
Garett |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|||
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 14 Jan 2017, 06:52) Am fost tanar prin perioada anilor 90 ... Deci repet nu cort - dormeau pur si simplu pe iarba in parc.Erau destui si cu cort. Atunci sunt sanse mari sa fii produsul unei generatii de "flower-power", nu te mai da anti-hipiot. ![]() QUOTE(ady77 @ 14 Jan 2017, 09:57) Cu pensia asta minima nu prea sunt de acord. As fi de acord doar pentru cei ce au muncit la colectiv. Dar stiu o gramada de specimene care nu au vrut sa munceasca si nu au contribuit la nici un buget, nu au platit nici un fel de taxe in viata lor si sa ia 520 lei pe luna, cam cat ia unul care a muncit 30 de ani pe salarii mai mici nu mi se pare echitabil (ca tot vorbeam la taxare). Pai de ce crezi ca-i zice "psd"? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Lucrurile pe care le-am afirmat nici macar nu tin de vreo ideologie politica,sociala....ci doar de bun-simt - lucru rar in Romania.
Si ca sa ne intelegem - pensia minima a fost introdusa de basescu-boc - deci daca eram intr-un anumit fel era usor sa gasesc motive sa fiu contra - insa eu am unele principii - si asta lucru rar in Romania. This post has been edited by Wimacl10: 14 Jan 2017, 11:08 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Ma baieti, mai lati si voi o pauza, ca nu apuc sa citesc cum scrieti voi...
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tony nu se plange cu scrisu', te plangi tu cu cititu'?
This post has been edited by ady77: 14 Jan 2017, 11:33 |
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.216 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Pt Botswana vedeți poza la mine
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Si io care am crezut ca il pui pe dracnea in poza aia... se potriveste mai bine
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Lu Tonely ii tre o ampula cu calmante direct in vena...
Acu sa-mi zica ce face Oieru cu FC Luceafarul Bucuresti ca la politica ne-a dat fum... |
--------------------
**
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
Care oier si care luceafar? Ca luceafaru era cuplat cu ceva printesa, nu cu oieri
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(MoneyTalks @ 14 Jan 2017, 11:41) dracnea.i4b6xnjc1q.jpg ( Size: 464.24k ) Number of downloads: 202 |
--------------------
|
MoneyTalks |
![]()
|
|
--------------------
Lexus
ES300H
|
luck33ro |
![]()
|
A fugit toneaua cu coada intre picioare... I-am zis de taticu Jiji
![]() |
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.256 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sa-mi explice si mie cineva de ce nu a trecut chestia asta?...
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-215357...rii-spitale.htm |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
ady77 |
![]()
|
Pentru ca s-a votat impotriva?
![]() |
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ca sa nu se schimbe nimic, si cazuri gen Secureanu sa nu mai transpire.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
exact - batista pe tambal pentru toti securenii.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
era aia de punea economisti director de spital? Domne ajuta ca n-a trecut.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
cu cuvintele tale, de ce? ca nu ii punea sefi de sectie sau chirurgi sefi.
|
--------------------
White Star
Titanic
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica sa-i comande un contabil lu domnu doctor cit sa coste mopul si solutia perfuzabila?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 17 Jan 2017, 10:02) sa-mi explice si mie cineva de ce nu a trecut chestia asta?... http://www.hotnews.ro/stiri-politic-215357...rii-spitale.htm Pt ca asa o vrut muschii lor? Pt ca opozitia si "presa" is ocupate cu altele? QUOTE(marksman @ 17 Jan 2017, 10:06) Cazu secureanu, hexi, ala cu viermii ... oare nu o transpirat pentru ca mai sunt o mana, de ceea ce ar trebui sa fie, ziaristi? Si culmea, mai is si platiti de bau bau-ul Romaniei. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Han Solo @ 17 Jan 2017, 11:49) Ce dezinfectant ma, la pretul asta? Cumpara kkt de-ala indoit cu apa, ca din statistici a rezultat ca e la fel de eficient. Ce e aici, Hilton? This post has been edited by neumann: 17 Jan 2017, 11:26 |
--------------------
...
..
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tot ce-i posibil, dar ii tinut si de bau bau si is cam singurii care fac munca de ziaristi... din pacate.
Restu investigheaza cum o primit dragnea invitatie si cum de are viza de state ... This post has been edited by Serje: 17 Jan 2017, 11:33 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Mie tolonatan mi se pare destul de corect,chiar daca foarte probabil e agent sri, a scris totusi si de neregurile lui udrea,basescu,ciolos si iohanis...si de cele ale lui ponta,firea sau dragnea.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Pen ca sistemul de sanatate actual a fost perfectat[I] in 27 de ani si era pacat sa-l strice neste Soroisti vanzatori de tara ....
![]() This post has been edited by luck33ro: 17 Jan 2017, 12:40 |
--------------------
**
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 17 Jan 2017, 11:53) Mie tolonatan mi se pare destul de corect,chiar daca foarte probabil e agent sri, a scris totusi si de neregurile lui udrea,basescu,ciolos si iohanis...si de cele ale lui ponta,firea sau dragnea. Te-ai tampit?! Nu exista asa ceva! ponta, firea si cu dragnea-s mai perfecti ca sfanta treime! 17 Jan 2017, 13:46: Partidul mincinosilor nu se dezminte: Florin Iordache, ministrul Justiției: Grațierea este susținută de asociațiile profesionale. Forumul Judecătorilor din România, împotriva amnistiei și grațierii. S-o fi referit la asociatiile profesionale ale hotilor, violatorilor, criminalilor, psd-istilor, penalilor in general. Pe judecatorii care vand convenabil decizii favorabile i-a uitat. This post has been edited by maho: 17 Jan 2017, 13:46 |
--------------------
Dacia
1310
|
neumann |
![]()
|
cand zici sfanta treime, te referi la videanu, base, udrea?
|
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
Oricare; i-as baga pe toti in aceeasi celula si le-as da foc.
|
--------------------
Dacia
1310
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 17 Jan 2017, 13:36) Tonica pun pariu (o bere) ca intr-un an de zile, de azi inainte, Ghita o sa fie arestat in Romania. Te bagi? Eu intotdeuna am recunoscut si neregulile celor de stanga iar daca ar fi sa facem o comparatie sunt convins ca in ultimii 27 de ani cei de dreapta au furat mult mai mult decat stanga - au avut 17 ani presedinte, 13 ani guvernul...mult mai mult decat psd -- inplus dreapta intotdeuna a lasat dupa ea urmele jafului - economie distrusa si in recesiune,inflatie in crestere galopanta (mai ales intre 96-2000),saomaj in crestere,datorie externa in crestere puternica (maj ales intre 2009-2011),salarii taiate,pensii impozitate,tca marit. .pe cand in cazul psd situatia a stt exact pe dos. |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 21:23 |