Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Legătura, Axa, dintre ce ai citat și ai posibilitatea, fiind?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
O alta jigodie de popa pervers care sustine familia traditionala...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 12 Oct 2018, 06:10) Legatura fiind ca poate se bucura si unii dintre popi ca n a trecut referendumul impotriva poponarilor. Ia uite aici ce zambele pe sub musteatza isi etaleaza astia de mai jos [attachmentid=1628094428] . Dragoste mare...de arginti. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Aha, asta-i legătura cu definiția statului laic? E cam dimineață totuși...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Orgia care se intampla in aceste zile la Iasi, necrofilia in grup, o fi in spiritul familiei traditionale?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Eu te rog sa nu fii nesimțit.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Nesimtiti is jegosii aia de popi care organizeaza an de an dezmatul asta medieval pentru care toata lumea civilizata rade de noi si ne arata cu degetul.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Ba nesimțiti sunt jegoșii ăia de atei destupați la minte care nu mai pot de grija altora.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Eu cred ca nesimțiți sunt toti romanii care iau apararea lu dracnia.
Dintre marii nesimțiți as enumera pe manda, nicolicea, iordache, serban nicolae, olguta, carmen dan, ala de la olt, ala de la vaslui, si cati or mai fi Doamne. De ce nu intra ei la mititica? De aici 2 chestiuni, fie isi procura cele necesare prin furtul banului public, fie sunt mituiti in diverse moduri, gen un post caldut pe o leafa buna, o pensionară speciala, o sinecura prin vreo comisie, ceva. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.750 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Un ateu daca e om bun, este din cauze proprii, fara urmarirea unor foloase in viata de apoi sau de frica unei entitati supreme.
Un credincios are frica lu' dumnezeu care il obliga sa nu fie rau. |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 14 Oct 2018, 15:04) Ba ... Vai, ce tare ne-am suparat. Bea un pahar cu apa rece sa nu-ti crape vena. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Bine măcar că la biblioteca nu-s orgii.
|
--------------------
|
axabrt |
![]()
|
Te pomenesti ca pupatoarii de moaste traditionalisti au toti smartphone si stau sa posteze pe daciaclub, pentru a combate propaganda lgbt-soros ista.
Asta i tocmai in contrast cu latura lor traditionala, deci is puțin ipocriti. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
Bucatzel, le încurci grav. Nu și-a băgat nimeni nimic. Cu toate că poate le-ar fi plăcut, vezi bancul cu copilul ce citea reviste sado-maso.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Până la urmă se pare că sunt...
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Ce esti?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(axabrt @ 14 Oct 2018, 17:34) Te pomenesti ca pupatoarii de moaste traditionalisti au toti smartphone si stau sa posteze pe daciaclub, pentru a combate propaganda lgbt-soros ista. Asta i tocmai in contrast cu latura lor traditionala, deci is puțin ipocriti. io sunt pupator de moaste am si smartphone si mai postez si pe dacicalub .... la referendum am stat acasa. iar impartim totul in alb si negru plini de certitudini? |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Si daca mergi la moaste peste .... 2saptamani se pune?
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Măcar nu mă îmbăt.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Is mandru de tine. Ia zi si ce nu mai faci?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Nu hulesc ce nu înțeleg. Nu mă oftic de ziua națională.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Cu gatitul le ai? Iti iasa bun borsul moldovenesc? Le ai cu curatenia prin casa?
Esti o mandrete de om, o comoara la casa omului. Pacat ca esti luat ca te-as fi luat eu ... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:28 |