Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
RDK |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.233 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Până la urmă oameni ăștia simpli și săraci sunt și cei care sunt unii dintre cei mai disciplinați votanți ai pesedeului. Fiindcă de multe ori nu se pricep să vadă alternativa.
Aia de la PNL se adresează intelectualilor și micilor întreprinzători USR se adresează hipsterilor. Udmr se adresează maghiarilor. Și tot așa. Și fiindcă oamenii ăștia amărâți nu au miljoacele sa se plimbe în excursie la munte sau cumpărături la mall, sau la un joint in vama (dacă ești hipster, ăștia mai fac deobicei și nazuri , că nu au cu cine vota) , ei bine amărâții astia se vor duce la vot. Si ghici ce? |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Ce este cel mai important este că Partidul ăsta (în toate declinările lui) i-a ținut în sărăcie, aruncându-le câte o firimitură din când în când, doar pentru a îi păstra ca votanți. Partidul ăsta nu a creat premisele ca oamenii ăia să aibă unde să muncească pentru a câștiga mai bine, ei și-au ținut electoratul captiv în sărăcie, agitându-le un bau-bau ca să îi motiveze. Bine, nici ei nu sunt un monument de inteligență (indiferent că unii sunt chiar profesori, medici, plimbători de hârtii la stat sau deschizători de uși de cârciumă).
Puteți vedea care este partidul dominant (începând cu 1990) în județele cele mai sărace. Deasemenea, din 2012, Partidul este la guvernare (cu excepția lui 2016) și are puterea în parlament, dacă doreau binele electoratului lor, cum nu au făcut nimic pentru ca acest electorat să aibă acces la locuri de muncă bine plătite, la învățământ de calitate, la spitale în care să nu te îmbolnăvești mai tare decât acasă, la drumuri asfaltate (nu mai zic de autostrăzi), la sisteme de canalizare etc.? |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(axabrt @ 12 May 2019, 03:06) Până la urmă oameni ăștia simpli și săraci sunt și cei care sunt unii dintre cei mai disciplinați votanți ai pesedeului. Fiindcă de multe ori nu se pricep să vadă alternativa. Aia de la PNL se adresează intelectualilor și micilor întreprinzători USR se adresează hipsterilor. Udmr se adresează maghiarilor. Și tot așa. Și fiindcă oamenii ăștia amărâți nu au miljoacele sa se plimbe în excursie la munte sau cumpărături la mall, sau la un joint in vama (dacă ești hipster, ăștia mai fac deobicei și nazuri , că nu au cu cine vota) , ei bine amărâții astia se vor duce la vot. Si ghici ce? am rezerve foarte mari ca PNL-ul se adreseaza intelectualilor. nu de alta, da aia au prostul obicei sa aiba tinere de minte si celebrul USL nu se poate uita asa usor. |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
RDK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 98 Joined: 6 March 16 From: București ![]() |
Probabil că se referă la micii antreprenori CpF-isti
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(kato @ 12 May 2019, 09:17) am rezerve foarte mari ca PNL-ul se adreseaza intelectualilor. nu de alta, da aia au prostul obicei sa aiba tinere de minte si celebrul USL nu se poate uita asa usor. ![]() Prezidentul si-a ales (poate, nu-i fac eu calculele) gresit sustinatorii, tot usr + e varianta mai decenta. Zic si io. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Uite aici "fara numar":
QUOTE de la bugetul de stat vor fi plătite centralele termice pentru a asigura încălzirea în solarii sau sere. Pentru cei cu roșii subvenția va crește de la 3.000 euro la 6.000 de euro, anul viitor", a declarat Liviu Dragnea, la emisiunea "Viața Satului" de la TVR. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Presupun ca sunt centrale din alea de merg pe balegar. Nu de alta, dar au avut grija tot ei timp de 30 de ani sa faca din accesul la gaze naturale in zona rurala un vis. Si eu visez la ziua cand o sa am gaze la casa de la tara, dar nu prea cred ca o voi prinde.
Maimutoiul asta nu mai stie cum sa ma minta. Mai si comenta ieri ca n-au facut ceilalti 30 de ani nimic, ca doar PSD-ul a facut. Ca parca din 30, vreo 20 si ceva nu a fost si PSD la guvernare... Patriotu' castravetilor... 12 May 2019, 15:41: Apropo de maneaua de azi, sa nu uitam ca tot acelasi specimen de "artist" canta acu' vreo zece ani pentru comandant: This post has been edited by Merced: 12 May 2019, 14:41 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
RDK |
![]()
|
Nu văd care ar fi rușinea cu creșterea subvențiilor la agricultură câtă vreme în UE avem state care fac asta de mulți ani.
|
--------------------
Dacia
Duster
2014
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Subventii care chiar se dau, si chiar la timp. La noi inca nu exista.
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.233 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Oriunde mergem în țare este un grup de bătăuși.
Este un grup de bătăuși care se ține după noi. Aseară, la Galați, au fost găsiți bolovani, pietre și bâte. Am văzut când se vorbea în grupul Rezist de jointuri. Sigur că te duci cu gândul acolo. După aia întreabă de ce să nu lăsăm țara pe mâna lor? Poți să lași țara pe mâna unor astfel de oamenii? Adică ne gândim și la viitorul acestei țări Ba coae acu 30 de ani textul era că au găsit valuta, droguri și mașină de scris. Automată. Chiar nu ti e rușine. Ba porcule împuțit. Du te n gaura matii de cariat idiot. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(RDK @ 12 May 2019, 15:51) Nu văd care ar fi rușinea cu creșterea subvențiilor la agricultură câtă vreme în UE avem state care fac asta de mulți ani. Rusinea nu-i cu cresterea subventiilor (oh shit, alea le-a crescut substantial Ciolos) ci cu ingurgitarea de cantitati astronomice de cãcat, promisiuni fara acoperire. |
--------------------
Dacia
1310
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Subventia nu o dau ei! Subventia e data de UE, ei doar o gestioneaza. Nu sunt vinovati ca e foarte birocratic tot procesul, si greu de trimis banii unde trebuie. Daca din greseala ajung la unu cu sera daramata in loc sa intre in mobilierul de la etajul 3 al vilei lor. Si ca sa vezi, iar sau terminat banii! Ne pare rau, nu va mai putem da decat amenzi, de ce lasati terenul nelucrat?
This post has been edited by 4x4: 12 May 2019, 17:15 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
axabrt |
![]()
|
Noi dacă am fi făcut așa ceva la mitingul lui Iohannis ne băgau pe toți în dube. Acolo erau foarte multe jointuri. (...) Am rămas șocat cum niște tineri cu ochii injectați au luat un om bătrân l-au pus pe jos și au început să dea cu picioarele în burtă. Deci ce ne oferă Ioahnnis și PNL? Ei vor să insufle teroare, doar doar cetățenii nu mai vin la vot. Dar ceea ce fac acum și în continuare fac ca tot mai mulți să vină la vot", a mai spus Dragnea.
Zău? ![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie mi se pare ca suna deja a disperare. Nu mai stie ce sa inventeze. O sa spuna ca de fapt aia de la #rezist sunt reptilieni sub acoperire. Se vrea ocuparea Terrei de catre reptilieni si au inceput cu Romania pentru ca avem super recolte si super salarii. A si comunele noastre sunt mai frumoase decat alea de pe Venus.
This post has been edited by 2dor: 13 May 2019, 10:03 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
In pm . Acu sunt alegeri parlamentare si locale in teritoriul numit Romania? Ca vad ca toti latra de zor cu ce vor face pe plan local sau la guvernare sau ca presedinte pe viata.
![]() Am o presimtire ca kwj se imbolnaveste prin toamna de boala lui dragastolo. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
Aham Klaus out, kioveshi in ?
Tot stătu paralel, altă grupare decât aia care l tine pe dracnia. Se împacă ei la un porc This post has been edited by axabrt: 13 May 2019, 12:15 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
No way fomeie president inca in Romanistan.
Poxa pui orice drojdier din colt cacontracandidat si o bate cu ceasul de la gara. Mai incercati in vreo suta de ani! This post has been edited by dizzy: 13 May 2019, 14:03 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
axabrt |
![]()
|
Rasistu le. Ca ieșit Klaus werner ionahis (alogenul) e o excepție?
Ia pune pe kioveshi vs dracnia. Sigur iese kioveshi . Vom avea o Margaret thatcher, o doamnă de fier a politicii dambovitene This post has been edited by axabrt: 13 May 2019, 16:02 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.125 Joined: 11 February 04 ![]() |
Eventual sunt misogin, ca nu am zis ca lck ar fi țigancă sau negresa.
Pui pariu cu mine pe o lada de bere ca nu iese lck? |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Daca vine firman, iese acromegala presedinte.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 13 May 2019, 17:34) Eventual sunt misogin, ca nu am zis ca lck ar fi țigancă sau negresa. Pui pariu cu mine pe o lada de bere ca nu iese lck? Am idei puține și fixe. Deci lck vs dracnia , câștigă lck. Pe o lada de bere. Vaz că ești din București, deci pot să onorez pariul, daca l pierd, aduc eu berea. Sa mi zici ce marca preferi |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Guns "N" Rose?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.214 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce a tot dat cu promisiuni in ultimele saptamani (ba legea nustiucare, ba dublarea subventiei agricole etc, ultima la TVR, in direct) il aud pe Mustacila: " Pe Ponta l-a susținut Maior, pe Iohannis l-a susținut Coldea".
![]() https://www.gandul.info/politica/liviu-drag...coldea-18128253 Se poate citi in declaratie frustrarea femeii care nu e curtata de nici unul dintre bogatasii de la petrecere ![]() Mustacila, zic eu ca ar cam trebui sa-ti pregatesti valijoara... vine si mazariche... va dati intalnire in celula. Table stii sa joci? ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
De ce întrebi? Ai nevoie de partener?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
axabrt |
![]()
|
mda mai precis mazare si dracnea sa se joace cine scapa .... sapunul
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
dizzy |
![]()
|
|
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Impotriva lui Dragnea castiga oricine candideaza, parerea mea
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 05:52 |