Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
maho |
![]()
|
||
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hristos a înviat!
Păi Radian a zis, nu eu. Eu doar am dezvoltat This post has been edited by DragosP: 21 May 2019, 13:10 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Hristos a înviat!
Gurile rele spun că ăla care e deja condamnat pentru falsul de la care a plecat faptul că Iohannis a pierdut casa, ar fi falsificat niste chestii cu o moștenire, apărând acolo doamna mama soacră prezidențială. Și n-avea ce sa caute acolo. E drept, nu e in favoarea dnealui... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(DragosP @ 21 May 2019, 14:15) Gurile rele spun că ... Eu te citasem pe tine nu pe radian, dar daca o dai cu "gurile rele"... inteleg ca ne vedem la referendum. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Votezi la Braila?
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(maho @ 21 May 2019, 14:17) Eu te citasem pe tine nu pe radian, dar daca o dai cu "gurile rele"... inteleg ca ne vedem la referendum. ![]() ![]() Hristos a înviat! Știu că lenea e cucoană mare, dar trebuie să cercetezi, nu să crezi orbește ce zice gașca #rezist. Iar întrebarea mea in legătură cu efectele referendumului tot nu a primit răspuns. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ady77 @ 21 May 2019, 13:21) Dupa cum a fost redusa definitia familiei la referendumul ala inutil, pardon! redundant, la strict intre un barbat si o femeie, definitie care excludea familiile monoparentale. Lucram cu materialul clientului, parol! This post has been edited by marksman: 21 May 2019, 13:55 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.743 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Familia traditionala necesita barbat si femeie pentru ca cineva sa bea si alticineva sa nu iasa din vorba si sa ia bataie. Iar cand popii f@t copii nu se pune.
This post has been edited by IRONICK: 21 May 2019, 14:21 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Cu referendumul ala m-am lamurit de atunci, sa-l lasam zic, avem unul proaspat, doar pentru Dragnea.
Si in curand, nu stiu cat de curand, o sa mai vina unul tot pentru Dragnea, ala fara penali in functii publice alese. Misto ca teoretic o sa poti fi numit pe o functie publica daca esti penal, dar nu poti fi ales. ![]() 21 May 2019, 15:25: QUOTE(IRONICK @ 21 May 2019, 15:21) Familia traditionala necesita barbat si femeie pentru ca cineva sa bea si alticineva sa nu iasa din vorba si sa ia bataie. Imi pare sincer rau! This post has been edited by ady77: 21 May 2019, 14:25 |
--------------------
|
IRONICK |
![]()
|
Sa iti para! Uite cum arata familia aia traditionala romaneasca:
În România, la fiecare 30 de secunde, o femeie este bătută de partenerul ei. În România, 3 din 10 românce declară că au fost agresate fizic, verbal sau psihic începând cu vârsta de 15 ani. In Romania se protejeaza infractorul, nu victima. This post has been edited by IRONICK: 21 May 2019, 14:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
maho |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 21 May 2019, 14:25) Nici gand, aia-mi fura votu'. ![]() QUOTE(DragosP @ 21 May 2019, 14:40) Știu că lenea e cucoană mare, dar trebuie să cercetezi, nu să crezi orbește ce zice gașca Iar întrebarea mea in legătură cu efectele referendumului tot nu a primit răspuns. Tocmai de-aia ti-am cerut un link cu decizia oficiala a instantei, nu cu gogosile unora - apropo de "crezut orbeste" si de "gurile rele". Inca nu l-ai gasit? Poate pt. ca nu exista. Inainte de a cere efecte, contribuie la cvorum! Daca nu va fi, n-ai ce sa ceri. Daca va fi, vei putea sa iei la (....) majoritatea parlamentara. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
DragosP |
![]()
|
Mamăă, ce e în capul tău!
Ce are una cu alta?? Pe de altă parte, dosarele sunt disjunse, habar n-am pentru că n-am urmărit ce a zis sau nu instanța. Dar treaba cu falsul este cat se poate de reală, că dovada că Iohannis a pierdut casa. Btw, cei 300k și ceva de coco i-o fi dat înapoi? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Habba |
![]()
|
![]() Vizionar Group: Members Posts: 574 Joined: 24 January 17 ![]() |
Cui are sa-i dea, si mai ales de ce? In urma caror hotărâri, mai exact?
Răspunsuri punctuale, nu aiureli. |
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|
DragosP |
![]()
|
Iohannis, statului român.
Câteva sute de mii de €. L.E. Aparent situația dreptului de proprietate asupra imobilului nu e clară încă. Scuze. Dar dreptul de proprietate al președintelui e anulat, logic ar fi că tot ce a dobândit de pe urma folosirii fara temei legal al proprietății respective sa fie returnat proprietarului. Când va fi asta... This post has been edited by DragosP: 21 May 2019, 14:58 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(IRONICK @ 21 May 2019, 15:30) Solutia fiind casatoria intre ele, am inteles. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
Pe bărbați nu i-a întrebat nimeni?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Habba |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 21 May 2019, 13:54) Iohannis, statului român. Câteva sute de mii de €. L.E. Aparent situația dreptului de proprietate asupra imobilului nu e clară încă. Scuze. Dar dreptul de proprietate al președintelui e anulat, logic ar fi că tot ce a dobândit de pe urma folosirii fara temei legal al proprietății respective sa fie returnat proprietarului. Când va fi asta... Mda, clarificări după ce ai venit cu minciuni rostogolite de propaganda. Din nou. La acest moment KWI nu datorează nici un ban nimănui, cu atât mai puțin statului român, cel putin nu pe speța asta. This post has been edited by Habba: 21 May 2019, 15:05 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
ady77 |
![]()
|
Si daca justitia ramane independenta, nici nu va datora
![]() ![]() |
--------------------
|
Habba |
![]()
|
Iarasi tu?
![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
ady77 |
![]()
|
de 14 ani
![]() |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(Habba @ 21 May 2019, 16:05) La acest moment KWI nu datorează nici un ban nimănui, cu atât mai puțin statului român, cel putin nu pe speța asta. Sigur va datora, când se va termina procesul de retrocedare de acum de la Hunedoara. Nu e normal sa beneficiezi 14 ani de un bun care era al Sibiului pe care l-ai dobândit dubios și să nu dai înapoi beneficiile de pe urma lui. Acum nu se poate, am înțeles, pentru că nu e nimeni proprietar (cam dubioasă treabă). |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
DragosP |
![]()
|
Știe Toma, bucatzel.
This post has been edited by DragosP: 21 May 2019, 15:17 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Habba |
![]()
|
@DragosP
Păi să vedem cine va fi proprietar final, si care va fi data de punere în posesie, stabilită de instanța. Pana atunci, ramane cum am stabilit, minciuni rostogolite de propagandă. Si mai las-o incolo cu siguranta asta, ca aduci aminte de "stim noi", "se stie". Inutil sa-ti spun cine se baza pe sintaxa asta. This post has been edited by Habba: 21 May 2019, 15:20 |
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
ady77 |
![]()
|
Si care e minciuna?
Nu a pierdut casa? Sau faptul ca inca nu stie cui trebuie sa dea banii? Ca de platit ar trebui sa plateasca proprietarului, asta doar daca justitia e ingenuncheata. Daca justitia ramane independenta este normal ca beneficiile din folosirea ilegala a unui bun sa iti ramana. |
--------------------
|
Habba |
![]()
|
|
--------------------
ex Dacia
Logan
|
|
ady77 |
![]()
|
Si beneficiile obtinute in urma unor ilegalitati nu se confisca? Se pastreaza?
|
--------------------
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(ady77 @ 21 May 2019, 16:21) Si care e minciuna? Nu a pierdut casa? Sau faptul ca inca nu stie cui trebuie sa dea banii? Ca de platit ar trebui sa plateasca proprietarului, asta doar daca justitia e ingenuncheata. Daca justitia ramane independenta este normal ca beneficiile din folosirea ilegala a unui bun sa iti ramana. Ai cumparat o masina furata. Tu sustii ca nu ai stiut, procurorii nu pot dovedi altfel. Ai facut bani de pe urma masinii, care daca nu era furata, ar fi adus bani proprietarului fie prin exploatare, fie prin valorificare. Pierzi masina la proces (logic!), trebuie sa restitui banii obtinuti de pe urma masinii. Cui? masina nu a fost restituita proprietarului care nu se grabeste sa o ia, doar recunoaste ca a fost la un moment dat a lui, dar e posibil sa fi vandut totusi roata de rezerva si bancheta spate candva (ma refer la cei care au cumparat apartamentele din casa aia), procesul inca nu e gata. Te grabesti sa-i dai banii proprietarului? |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 20:15 |