Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
Bicicleta galbena |
![]()
|
||
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Firea e mult mai pregatita! Are mai multe scoli si experienta. De toapa.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Barfe cu parfum de credibilitate...
CCR va invalida referendumul, intrebarile vizand modificarea Constitutiei, nici nu trebuie sa fie jurist cineva pentru a-si da seama. Una din judecatoarele din completul ce l-a condamnat pe Dragnea se pensioneaza la 1 iunie. Astfel ca hotararea de condamnare nu va mai fi semnata si deci nu va exista vreodata vreun document in acest sens, doar o mentiune la grefa ICCJ. Nu e primul caz, la fel a patit si Victor Babiuc, a facut parnaie fara a exista o sentinta...executase pedeapsa si hartia tot nu era semnata. Nici o problema, CEDO sanctioneaza drastic chestiile astea si vom plati cu totii, la greu, din bani publici amenzile si daunele produse. Intre timp daca CCR se pronunta si pe completurile de 3 la fel ca la cele de 5, vom asista la la replica celebra :I'll be back'' ! ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Se mișcă PSD-istii mai repede și se va întoarce degeaba. Majoritatea baronilor voiau să scape de el, iar acum este momentul perfect
![]() Se vede de unde îți veneau banii, prea ți-a intrat morcovul de refulezi pe aici ![]() PS. Tu ești Codrine? This post has been edited by cristic1982: 28 May 2019, 12:33 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
"I'll be back" poate le spune noilor colegi de celula
![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 28 May 2019, 12:56) ...CCR va invalida referendumul, intrebarile vizand modificarea Constitutiei, nici nu trebuie sa fie jurist cineva pentru a-si da seama. Una din judecatoarele din completul ce l-a condamnat pe Dragnea se pensioneaza la 1 iunie... Apevix te imbeti cu apa rece. Mai bine ia o mica pauza si asteapta pana diseara CExul sa vezi ce cwruri trebuie sa lingi de acum incolo. Apropo de al doilea erou national in viziunea ta aiuritoare, Tariceanu. Stii, exista o vorba, cand se scufunda corabia fug sobolanii. Sobolanul de Tariceanu vrea sa rupa protocolul de colaborare cu PSD. Cica ii trage in urma. Boul asta oare chiar crede ca din cauza colaborarii cu PSD a obtinut la alegeri mai putine procente cat neveste a avut pana acum? Dupa viitoarele alegeri parlamentare, pun pariu ca ALDE se autodizolva. Asta daca va mai exista pana atunci. UDMRul a parasit coalitia acum o saptamana. This post has been edited by radian: 28 May 2019, 12:45 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Apropo de UDMR: Ady, ai votat la Craiova cumva? La secția mea de votare UDMR a avut 8 voturi
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Eu sau 2x7?
La o tura de alegeri din anii '90, tin minte, a luat UDMR o gramada de voturi in Delta Dunarii. Semnul electoral al nu stiu carei asociatii de lipoveni semna foarte mult cu semnul UDMR si au facut oamenii confuzie. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.202 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Zice că le propune la proromania postulde președintele camerei deputaților că sa facă alianță cu psd
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
PSDul e in cadere libera. Ma indoiesc ca cineva, azi, ar fi dispus la o colaborare cu ei. Oricine ar facea-o risca sa-si rupa gatul urgent. Poate dupa ce se mai limpezesc apele si se termina rafuielile dintre familiile mafiote din PSD.
Pro Romania, zic eu, a obtinut un scor nesperat de bun. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
De 77 ziceam
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
yoncv |
![]()
|
Eram doar supărat. Dacă treci prin zonă ziceam sa golim niste doze de bere.
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 28 May 2019, 13:07) Se mișcă PSD-istii mai repede și se va întoarce degeaba. Majoritatea baronilor voiau să scape de el, iar acum este momentul perfect ![]() Se vede de unde îți veneau banii, prea ți-a intrat morcovul de refulezi pe aici ![]() PS. Tu ești Codrine? Sa vii si tu la morcov, poate ciugulesti si tu ceva bani, saracule. Ah, scuze,la voi e cu bitcoin. Securisme subtile de tip userist. Devine deja pleonasm securist cu userist in aceeasi fraza. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ce exprimari, ce trimiteri. Oare se vede si la ady77? Stiu ca iti era teama ca m-am suparat pe tine, dar trebuie sa iti dai mult silinta sa ajungi departe.
This post has been edited by MuciX: 28 May 2019, 13:12 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.369 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Frustrarea e mare, nu-i așa? Te pomenești că vine Codrin să îți ceară banii înapoi și ăsta este motivul supărării?
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
radian |
![]()
|
Radulescu cere banii inapoi, nu Codrinel... Si ala-i hotarat rau, are si mitraliera. De ce crezi ca-i verde la fata Apevix?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
cristic1982 |
![]()
|
@ verginclitorix - Nebunaticule, i-ai tocat pe toți pe șprițuri și pe ciupituri de cur.
This post has been edited by cristic1982: 28 May 2019, 13:14 |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(MuciX @ 28 May 2019, 14:10) Ce exprimari, ce trimiteri. Oare se vede si la ady77? Stiu ca iti era teama ca m-am suparat pe tine, dar trebuie sa iti dai mult silinta sa ajungi departe. Nu-l baga in seama pe vercingetorix. Asa e el, suparat. ![]() Eu tot cred ca se poate discuta fara incrancenare, chiar daca avem optiuni politice sau pareri diferite. Nu e cazul lui vercingetorix. Si-a pus si asta un nume de il iau cu copy-paste. ![]() This post has been edited by ady77: 28 May 2019, 13:36 |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Ar mai fi și cei care-l întreabă de cate cwrwri pupă, de morcovi.
Colegial și amical, normal. This post has been edited by DragosP: 28 May 2019, 13:37 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
ady77 |
![]()
|
Se adapteaza si ei interlocutorului
![]() |
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.633 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 28 May 2019, 14:19) shawshank redemption nu? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
QUOTE(DragosP @ 28 May 2019, 13:37) Se poate justifica si el oricand zicand QUOTE(DragosP @ 28 May 2019, 11:26) În cel mai rău caz am "lucrat cu materialul clientului". Sau mi-am pus probleme plecând de la acel material. nu? 28 May 2019, 13:48: QUOTE(einstein1984 @ 28 May 2019, 13:46) Eu ma gandeam la OZ. In preajma mea, la birou niciunul nu stie de OZ. Prea juni. Sau eu prea in varsta. ![]() This post has been edited by MuciX: 28 May 2019, 13:48 |
--------------------
-
-
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Așa o fi, dacă ziceți voi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
MuciX |
![]()
|
Ai crede ca ma alint, dar nu e rasul meu.
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.633 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E vechi si OZ...; dar la ala ma refream ca omu organizase furtul din parnaie in beneficiul comandantului, si livach sepricepe la astea.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 09:37 |