Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Parca n-aț stii ca Tony e impermeabil!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 18 Jan 2017, 19:33) Se poate verifica pe site-urile de specialitate - Ponta a preluat cam 450 km si a lasat vreo 730 km,ciolos oricum nu conteaza pt. Ca n-a facut nici macar un km. http://www.130km.ro/calendar.html This post has been edited by Wimacl10: 19 Jan 2017, 09:24 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Ponta nu e ala care a facut minus 20km de autostrada - nou record mondial?
|
--------------------
**
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.560 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(Wimacl10 @ 18 Jan 2017, 18:30) Și a dosit/pierdut contractul Bechtel. Dar iată că a reapărut. CONTRACTUL FURAT DE ȘOVA și cu atăt e miza mai mare de a da grațieri, amnistieri și prescrieri. Implicați mulți și importanți. This post has been edited by nasty: 18 Jan 2017, 20:20 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Nasty stai linistit.
Copii ale contractului respectiv sunt cu duiumu'. Lipsea originalu', exemplaru' ala semnat cu pix albastru. This post has been edited by RZV: 18 Jan 2017, 20:33 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Rahat pansat.
Acolo a fost in primu' rand o problema de executie. Nu de proiect sau solutie tehnica. Alea se modifica oricum in functie de realitatea din teren, intre parti: contractor-consultant-beneficiar. Daca beneficaru' a zis sa se apese acceleratia, executantu' i-a dat inainte. Riscu' conform contract (su spaga). Depinde. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Deci din vreo 270 km s-au surpat vreo 200 m - tragedie....e mai bine cu ciolos - 0 km de autostrada.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(Wimacl10 @ 18 Jan 2017, 21:32) QUOTE(Wimacl10 @ 18 Jan 2017, 21:43) Deci din vreo 270 km s-au surpat vreo 200 m - tragedie....e mai bine cu ciolos - 0 km de autostrada. Concurs cu premii: Recunoasteti diferentele din postarile de mai sus Prima postare: Boc a facut proiectu' de aia a mers prost si s-a surpat. A doua postare: De fapt l-a surpat Ponta, da nu-i bai ca oricum Ciolos nu a facut nimic. ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Oricum o dați Cioloș n-a făcut nimic.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
RZV |
![]()
|
Io remarcam decat postarile a la Radio Erevan.
![]() Despre Ciolos, pe topicul lui. |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai si care-i problema ca proiectul e facut pe vremea lui boc si executia de ponta ? La autostrada transilvania proiectul e facut de nastase si autostrada nu e gata nici acum dupa ce basescu a renegociat contractul si a marit pretul de 3x de am platit 1.5 miliarde de euro pt. Vreo 60 km - foarte probabil record mondial absolut....toata autostrada negociata de nastase costa 2.5 miliarde si era gata prin 2012 daca nu castiga basescu alegerile - cel mai mare dezastru pt. Romania.
This post has been edited by Wimacl10: 19 Jan 2017, 10:46 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 18 Jan 2017, 19:18) Ai idee cati oameni mor zilnic din cauza alcoolului contrafacut ? Ai idee cati oameni mor zilnic din cauza infectiilor din spitale ? Ai idee cati oameni mor zilnic la nastere ? Ai idee cati oameni mor zilnic din cauza lipsei unui medicament ? Ai idee cati oameni mor zilnic din cauza ambulantelor ce nu mai ajung la timp la pacient ? Ai idee cati oameni au murit cand Boc a inchis spitale, policlinici si dispensare ? Intrebarile sunt retorice, lumea moare pe capete prin Romania. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
Lord Hades |
![]()
|
![]() Memento Mori Group: Members Posts: 1.640 Joined: 28 July 07 From: Brasov ![]() |
dragnea intrebat acum cateva zile daca stie ceva de o posibila ordonanta pt gratieri si etc. ... zise nu stiu nimic, nu e in obiectiv asa ceva. intrebati la justitie.
ieri dupa ce s-au dat public documentele in format electronic nativ (adica word) he he stupoare! au fost facute la cabinetul lui dragnea. WTF?! acum ori dragnea nu stie ce lucra astia din cabinetul lui, ori minte. Eu tind catre varianta nr 2. Si in caz ca va intrebati, documentele native stocheaza informatii depsre PC / user name folosite pt editare. Trebuie doar sa stii unde sa te uiti ca sa descoperi. Deci nu pot sa cred cat de prosti (sau or fi aroganti?) pot fi dragnea & co. Orice corporatist stie sa nu trimita fisierele native catre terti, faci un pdf, il scanezi etc dar nu nativul (ma rog cand se impune) ... Am luat o gura de oxigen, vedem ce urmeaza. |
--------------------
OOOO
A3
2010 / Vorsprung Durch Technik
- BV03:-) "Death smiles at us all. All a man can do is smile back."
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(nasty @ 18 Jan 2017, 21:17) Și a dosit/pierdut contractul Bechtel. Dar iată că a reapărut. CONTRACTUL FURAT DE ȘOVA și cu atăt e miza mai mare de a da grațieri, amnistieri și prescrieri. Implicați mulți și importanți. Mai bine 0 (zero) km cinstiti, decat 250 km cu parandarat? D'aia mi-e sila mie de romanasi d'astia verzi. Ba boilor, cioloj v-a furat de tot, de la aia au ramas un miziliz de firimituri de 250 km. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.228 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Vercine, ce importanță sa aibe ca de 30 de ani TOȚI politicienii fura? Fiecare cum poate? Și noi oamenii de rând tragem ponoasele?
Nu îți doresc sa pățești o problema in familie și să ai un deces din cauza SISTEMULUI. Atunci TOȚI politicienii vor deveni inamicii tai. Dar cred că tu faci parte din Sistem. D aia te faci că nu pricepi |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 19 Jan 2017, 11:13) Vercine, ce importanță sa aibe ca de 30 de ani TOȚI politicienii fura? Fiecare cum poate? Și noi oamenii de rând tragem ponoasele? Nu îți doresc sa pățești o problema in familie și să ai un deces din cauza SISTEMULUI. Atunci TOȚI politicienii vor deveni inamicii tai. Dar cred că tu faci parte din Sistem. D aia te faci că nu pricepi Chill out, intrebarile mele erau retorice, cum am spus. Intamplator am cunoscut pe cineva care a murit pe scarile Spitalului din Codlea jud.Brasov ce tocmai fusese inchis de guvernarea lui Boc. Stop cardio-respirator, omul avea 55 de ani... Intre degetul doctorului Mengele ce alegea cine (mai) traieste si cine merge la cuptor si ordonanta Guvernului ce a inchis spitalul nu e nici o diferenta. Asa de tare imi plac astia zisi de dreapta ca m-as juca cu ei precum pisica cu soarecele. Finalul se stie. |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.258 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vercingetorix @ 19 Jan 2017, 10:47) Ai idee cati oameni mor zilnic din cauza alcoolului contrafacut ? Ai idee cati oameni mor zilnic din cauza infectiilor din spitale ? Ai idee cati oameni mor zilnic la nastere ? Ai idee cati oameni mor zilnic din cauza lipsei unui medicament ? Ai idee cati oameni mor zilnic din cauza ambulantelor ce nu mai ajung la timp la pacient ? Ai idee cati oameni au murit cand Boc a inchis spitale, policlinici si dispensare ? Intrebarile sunt retorice, lumea moare pe capete prin Romania. Ai idee citi au murit din cauza unor secureanu? Ai idee citi ar fi murit din cauza unei "barocamere|" buna pentru intins pielea de pe bucile babatailor? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ai idee citi oameni ajung sa posteze pe DC din cauza alcoolului cintrafacut?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
„Rețelele de socializare au oferit dreptul la opinie unor legiuni de imbecili care până acum își exprimau părerea doar în baruri, în fața unui pahar de vin, fără să facă vreun rău comunității.
Camarazii lor îi reduceau imediat la tăcere. Dar acum au același drept la cuvânt precum un laureat al premiului Nobel”. (Umberto Eco) |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sansa ta tov. caporal!
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vercingetorix |
![]()
|
Han Fa-solo, eu nu beau...
![]() 'Pare bine daca te-ai simtit vizat. This post has been edited by vercingetorix: 19 Jan 2017, 11:55 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
corbex |
![]()
|
Tu stai toata ziua de veghe in lanul de secara
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(vercingetorix @ 19 Jan 2017, 11:47) „Rețelele de socializare au oferit dreptul la opinie unor legiuni de imbecili care până acum își exprimau părerea doar în baruri, în fața unui pahar de vin, fără să facă vreun rău comunității. Camarazii lor îi reduceau imediat la tăcere. Dar acum au același drept la cuvânt precum un laureat al premiului Nobel”. (Umberto Eco) Da cine-i umbrela eco asta sa se lege de tinerii frumosi,liberi si care dau pe dinafara de inteligenta pe facebook si nu numai ? |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.258 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Spre deosebire de ceilalti care nu-s inteligenti
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
Wimacl10 |
![]()
|
Sa ne mai lase in pace umbrelele astea eco batrane si proaste...noi tinerii frumosi si liberi de facebook le stim pe toate si am inventat gaura din covrig.
Omil ala se referea in general...va dati seama cam ce-ar fi declarat daca citea retelele de socializare din Romania..... This post has been edited by Wimacl10: 19 Jan 2017, 12:13 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
miki |
![]()
|
Hop si fruntasul
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 18:04 |