Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
![]() ![]() ![]() |
Sinteti contra sau impotriva lui Liviu Dragnea - ?, Topic pentru cei care au pareri politice bazate.
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
tony-s10 |
![]()
|
Group: Banned Posts: 0 Joined: 24 January 17 ![]() |
QUOTE(neumann @ 25 Jan 2017, 23:38) Plus ca daca vreun parlamentar calca stramb, nu mai platesti transportul. <span class='edit'>26 Jan 2017, 00:40:</span> Vezi ca e periculos sa faci drumuri lungi si sa ii porti de grija lu tonica, dupa ce iti iei caine ![]() Pai sti cum sunt aia care mor de grija altora....o gramada de dreapta de pe aici mor de grija mea.... |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Tonele cam devreme ai inceput programul azi...
Să nu uiti pastilele de dimineață ... Vezi ce colegi buni suntem noi, iti aducem aminte ... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
Probabil voia sa spuna ca respectivii sunt facuti gramada.
Vor muri saraci si de grija altora. ![]() This post has been edited by vercingetorix: 26 Jan 2017, 10:34 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
2 canistre de benzina shpaga la IDMS
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Hai ca ai mai facut 50 de bani virginico, te-ai scos!
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.245 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
E bogat acuma...
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(axabrt @ 26 Jan 2017, 10:03) Tonele cam devreme ai inceput programul azi... Să nu uiti pastilele de dimineață ... Vezi ce colegi buni suntem noi, iti aducem aminte ... Da matale nu ziceai ca gata, numai postezi etc 26 Jan 2017, 11:56: QUOTE(Han Solo @ 25 Jan 2017, 19:34) baaaah, da chiaaaaaaaaaaaaaaaar!! mamaaaaaaaaa, ce ideee mi-a venit!!!! pfua, luati de notati. lu' dracnea puteti sa i-o vindeti ca si cum v-a venit voua, nu ma supar ![]() mdeci, ca tot detinutu' sa o duca ca in sanu' lu'vraam, ne trebuie ceva puscarii mai cu shtaif. da' cica alea se fac greu, cam ca o piramida egipteana asa. da' daca le avem deja facute?... ![]() transformam fostul sediul al antenelor in mititica. si asa se plangeau ca stau dijaba si halesc bani... va dati seama ce i-am creste calitatea vietii detinutului voiculescu? ne-ar da cedo un premiu. si inca nici nu mi-a venit bassetul ![]() eu daca as fi dragnea as face altceva.. un fel de cheta, fiecare roman sa trimita un sms cu cuvinte cat mai colorate pentru a-si exprima parerea despre 80 de bulioane cheltuite pentru un referendum aberant. As da numarul lu nenea ala, cum il cheama? cumintenia pamantului la masa tacerii. Daca se strang suficienti donatori de salamuri si alte alea, sa-i cumpere avion. 042181.jpg This post has been edited by neumann: 26 Jan 2017, 10:56 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vercingetorix |
![]()
|
![]() Dusmanii imi poarta pica, dar n-au valoarea mea... Group: Members Posts: 138 Joined: 20 April 06 ![]() |
QUOTE(cristic1982 @ 26 Jan 2017, 11:36) 'Pare bine ca te-ai simtit vizat. QUOTE(axabrt @ 26 Jan 2017, 11:49) Dap, taman ce mi-am luat un BMW X7 din postarile de pe dacia club. Cum spuneam, sa nu muriti saraci si de grija altora. Ca poate apelati la faina, malaiul si sticla cu ulei a lui Dragnea. Plus galeata de plastic. ![]() 26 Jan 2017, 12:08: QUOTE(neumann @ 26 Jan 2017, 11:53) Da matale nu ziceai ca gata, numai postezi etc A reevaluat situatia. Se intampla frecvent celor de dreapta. ![]() This post has been edited by vercingetorix: 26 Jan 2017, 11:08 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.259 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(neumann @ 26 Jan 2017, 11:53) D cuvinte cat mai colorate pentru a-si exprima parerea despre 80 de bulioane cheltuite pentru un referendum aberant.... Ala cu femeia si barbatu? ![]() |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.374 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Bravo Lindix!
Stai jos, ai 4. |
--------------------
Dacia
Duster
|
|
vercingetorix |
![]()
|
Stai prost cu argumentele si ai inceput cu aluziile.
Ha-ha, vezi ca la ce te referi nu are dinti... Sau pentru tine are, e mai bine sa nu stii. This post has been edited by vercingetorix: 26 Jan 2017, 12:20 |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
axabrt |
![]()
|
QUOTE(neumann @ 26 Jan 2017, 10:53) Da matale nu ziceai ca gata, numai postezi etc De când și a făcut tonelu a doua clonă, nu m am putut abține Și la cât de dragi îmi sunt pleiada de personaje PSD iste (aia din spatele scenei) iar nu ma pot abține. Câte lucruri mărețe și lipsite de sens a făcut partidul pentru locuitorii Ploieștiului, începând cu parcarea etajata din spatele casei sindicatelor și terminând cu mega giratoriul in care tot stai sa dai prioritate...Și sa nu uitam parcul de la vest, și clădirea cu managementul proiectelor critice.... He he. Dragi iubitori de PSD / Dragnea de pe forumul daciaclub...Va dați seama cate o să facă tătucul...O sa fie plin de proiecte de infrastructură, ce sa mai. Bani să iasa. Să vezi când o termina spitalele alea regionale, o să le umple cu doctori cu 3000 euro salariu...Noroc cu opoziția că nu poate să facă, că altfel erau gata deja. This post has been edited by axabrt: 26 Jan 2017, 12:41 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
cristic1982 |
![]()
|
Ca esti postac fesenist, asta o stiu toti de pe acest forum, nu e nevoie de argumente. Vezi ca in ritmul asta iar te culci pe burta goala. Mai spune-ne ceva de dulap, mineriada si cat de magnific e dragnea, poate aduni si tu ceva.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
axabrt |
![]()
|
Preventiv că sa ma scuz.
Nu s neapărat cu Dragnea sau împotriva lui, oricine merita o șansă. Dar văzând cum a inceput, nici bugetul nu e gata și a băgat OUG pe sub preș, cred că ne așteaptă o involuție fara precedent cu niste furturi monstruoase din banii publici. Eu unul m am convins Aștept investiții facute cu banii noștri dar cu firmele lor. A se vedea cazuli parcul industrial ploiesti....Cine știe cunoaște, nu pot sa scriu mai multe, deși aș vrea |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(miki @ 26 Jan 2017, 12:14) Numa, cand am zis cuvinte colorate ma refeream la cava de genul a2c71c28d14284d186f0e886efc16a16.jpg Adica sa le coloreze cetateanul, am auzit ca e din nou la moda, sunt carti de colorat pentru adulti. 26 Jan 2017, 14:04: QUOTE(axabrt @ 26 Jan 2017, 13:37) He he. Dragi iubitori de PSD / Dragnea de pe forumul daciaclub...Va dați seama cate o să facă tătucul...O sa fie plin de proiecte de infrastructură, ce sa mai. Bani să iasa. Iola cioloj am zis ca nu ma pronunt, minim 6 luni. Strigatu asta preventiv e suspect de sorosisme (fortuite sau intentionate), ca sa zic asa. 26 Jan 2017, 14:17: QUOTE(axabrt @ 26 Jan 2017, 13:37) Pai eu de ce tot zic sa nu-l baneze lumea pe tonelu? Iti dai seama cati useri valorosi am fi pierdut fara el? This post has been edited by neumann: 26 Jan 2017, 13:17 |
--------------------
...
..
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(axabrt @ 26 Jan 2017, 12:37) Dragnea ...Va dați seama cate o să facă tătucul...O sa fie plin de proiecte de infrastructură, ce sa mai. Este plin deja, e constipat. QUOTE(neumann @ 26 Jan 2017, 13:02) Iti dai seama c-ati fi putut ramane doar voi doi, fara chitara? |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
tony-s10 |
![]()
|
Baza sportiva din gheorgheni, cu care boc se lauda ca-i cea mai moderna din Romania,e un proiect al ministerului dezvoltarii din bani europeni pe vremea cand dragnea era ministru. Asta e doar un exemplu - insa sunt convins ca mai sunt multe altele - pe vremea aia (2014-2015) chiar se absorbeau fonduri ue, a venit ciolos si s-a blocat totul.
This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 13:37 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
|
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Au absorbit prea mult si prea repede, acum vomita pe la DNA... Hai sa inchidem DNAul
![]() |
--------------------
**
|
|
tony-s10 |
![]()
|
E clar klemm-ul e pe faras .... Cum la ambasada americana probabil li s-a inchis usa-n nas hotnews a luat la lins toate clantele:
http://m.hotnews.ro/stire/21559590 This post has been edited by tony-s10: 26 Jan 2017, 19:35 |
--------------------
Ford
Focus
2016
- Ab-10-cde
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Am constatat, cu surprindere, ca dl. Dragnea habar n-avea de ordonante, de gratieri, de modificarea CP. A citit, dar n-a inteles mare lucru. Beton. Si asteapta sa vada ce vor. Ce vor... cine? Pierdache de Caracal si Grindineanu ot Timis? Adica el, marele strateg si capo di tutti capi al PSD nici nu stie, nici nu intelege, dar nici nu vrea sa intervina in dorinta si fericirea guvernului pe care il dirijeaza cine?
Asta chiar va crede prosti, stimati votanti PSD. Isi bate joc de voi. Si de noi, restul, fireste. Dar pe noi, macar, nu ne crede prosti. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
cristic1982 |
![]()
|
Danny, ultimul paragraf e magnific, merita citat. Vorba hanului: ai o crescatorie de basseti.
|
--------------------
Dacia
Duster
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
sunt de acord, e de cel putin doi basseti
![]() cam rudimentara miscarea lu' dracnea. ma rog, in ton cu personajul. ce cred eu ca inseamna: - au renuntat pe moment la ordonante si merg pe ideea de vot in parlament cu asumarea raspunderii, sau - dracnea si-a negociat el sacii in caruta si lasa sistemul in pace - pe moment. prima miscare mi se pare mai probabila. dureaza o idee mai mult, dar rezultatul e aproape cert, si cu ceva mai mult dampf de legitimitate. This post has been edited by Han Solo: 27 Jan 2017, 09:03 |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
vercingetorix |
![]()
|
Analistii lui peshte, unde erau si noi habar n-aveam.
Voi v-ati gresit cariera... ![]() |
--------------------
Dacia 1310
break 1985 pt. export
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(Han Solo @ 26 Jan 2017, 15:15) daca iti purtam de grija, iti dadeam riport de clona, dupa ce-l belira pa tonel a doua oara. Da stai linistit ca si daca ne jucam quake, tot iti dadeam cu bazooka ncap ![]() 27 Jan 2017, 11:43: QUOTE(Han Solo @ 27 Jan 2017, 10:03) sunt de acord, e de cel putin doi basseti ![]() cam rudimentara miscarea lu' dracnea. ma rog, in ton cu personajul. ce cred eu ca inseamna: - au renuntat pe moment la ordonante si merg pe ideea de vot in parlament cu asumarea raspunderii, sau - dracnea si-a negociat el sacii in caruta si lasa sistemul in pace - pe moment. prima miscare mi se pare mai probabila. dureaza o idee mai mult, dar rezultatul e aproape cert, si cu ceva mai mult dampf de legitimitate. Acu hai sa-ti zic unde e bugul in creier la tine. Tu mereu pleci de la ideea ca tot ce e Johanis/Cioloj e absolut legitim si incerci sa judeci ceilalti actori lundu-i p'astia ca sistem de referinta. Si nah, nu ar fi rau daca n-ar avea dampf de securitate. Sau cum se traduce Komintern in engleza americana, daca esti amabil? This post has been edited by neumann: 27 Jan 2017, 10:43 |
--------------------
...
..
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(DannyY @ 27 Jan 2017, 08:41) Asta chiar va crede prosti, stimati votanti PSD. Isi bate joc de voi. Si de noi, restul, fireste. Dar pe noi, macar, nu ne crede prosti. Las ca pe voi ca crede prosti mutulache QUOTE(mutulache) Vreau să fiu un președinte mediator și integrator Eu vreau să facem altă politică în România, vreau să lucrăm cu toții împreună, nu unii împotriva celorlalți, pentru a schimba starea lucrurilor Fix asa face si se comporta ... ![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 16:05 |