Problema cu RR
![]() ![]() ![]() |
Problema cu RR
Yva |
![]()
|
||
![]() Membru anormal Group: Members Posts: 94 Joined: 10 July 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
VW
GOLF 4
2001
- TM86PSY Want me to press Accelerate?
|
|||
Vlad Georgescu |
![]()
|
![]() /----\ <--- Logan Group: Members Posts: 342 Joined: 24 July 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ant @ 9 Dec 2005, 15:26) Ma gandesc ca si eu m-am mutat relativ recent in locuinta actuala si cu toate ca nu cauzez probleme de nici un fel, nu am alta culoare, religie sau ce mama ciorilor l-o deranja pe "Domnul Presedinte" sau Doru cum il alinta pensionarele, am reusit sa am diverse neintelegeri cu respectiva persoana pentru simplul motiv ca nu sunt tipul de persoana care sa "inghita" niste decizii ale unui personaj pe care practic il platesc lunar. Asta este o varianta. Alta varianta este cu mini-mita. Sa ma explic. La mine la bloc la etajul 1 locuieste o baba pensionara. Babaciunea asta tot timpul e interesata de ce se intimpla pe holul blocului. Tot timpul sta in spatele usii si asculta, iar cind treci, daca nu te aude vorbind deschide usa sa vada cine e. Incredibil, stimati telespectatori, ca exista cineva cu atit de mult timp liber si cu apucaturi din astea. In afara de asta tot umbla cu zvonuri prin bloc si incerca sa imi faca rau. De exemplu daca venea omul de la electricitate, ii spunea "vedeti ca Cutarescu (adica eu) are boiler electric" (woops, era sa scriu scaun electric), "Cutarescu are Internet prin cablu, oare citi bani are", "vedeti ca Cutarescu are firma si plateste electricitatea ca persoana particulara".. cind veneau aia de la gaze cu verificarile si nu le deschideam, ii indemna sa ma amendeze, ii instiga pe vecini impotriva mea, etc... Bineinteles ca de fata cu mine era numai cu zimbetul pe buze - nu imi spunea nimic rau. Am aflat de lucrurile astea dar practic nu aveam ce sa fac. Nu era ca un administrator sa o pot reclama sau chestii din astea. Iar sa am timpul sa o birfesc si eu pe ea - hai sa fim seriosi. La un moment dat am inceput sa ii dau cite ceva - cam de 2 ori pe an. Mai o ciocolata, o portocala, etc. De atunci babaciunea nu mai zice nimic impotriva mea, daca ma cauta cineva si nu sint acasa ma anunta, se ofera sa-i las ei banii sa-mi plateasca intretinerea, etc. Chiar nu am mai aflat sa faca lucruri impotriva mea, si m-a si ajutat destul de mult. Am aplicat aceeasi tactica si cu vecinii - de exemplu daca vin acasa si-i vad ca fac o lucrare la bloc care imi place (de exemplu vopsesc pe hol, sau sapa gradina din fata blocului) stau putin de vorba si le cumpar o vodka (Stalinskaia), pe motiv ca imi place ce fac, dar ca eu nu ma pricep si nu pot participa, etc. Fac lucrurile astea foarte rar, dar am ajuns sa ma inteleg foarte bine cu vecinii (care sint muncitori pensionati.. dar ma rog, unii sint de treaba). Stiu - nu e normal sa ofer mini-mite, dar este o chestie care functioneaza foarte bine in societatea in care traim. Daca as descoperi ceva in neregula cu administratoarea, de exemplu, as reclama-o foarte dur. |
--------------------
Volțvagăn
Glonț
2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8
- - Athos, Porcos si Bairamis
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 21:55 |