DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Chiulul din Parlamentul Romaniei ...

kum
post 21 Dec 2005, 11:27
Post #31

Banat

Group: Banned
From: Galati

Tu'le muma-n-c.u.r. de nenorociti ! Nu le mai ajunge !

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
romulus
post 21 Dec 2005, 12:43
Post #32

membru fost posesor de Dacie

Group: Members
From: Targu Mures

Astia isi bat joc de noi. Chiar nu putem face nimic?

--------------------
Daewoo Cielo 1997 - MS 06 BCL
pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
+
teodor
post 21 Dec 2005, 12:52
Post #33

.

From: Bucuresti

Daca inca votam un partid, daca votam oamenii din partid, cred ca mai aveam ce sa comentam.Asa pui stampila si ai parlamentari de KKo.
Cam multi si se calca in picioare.....mama lor de excroci...

--------------------
Passat 4Mot 2.0TDI SLZ 1,9 Diesel 2006 - BZ-xx-www
M-am trezit Luni si m-am gandit Marti sa ma duc Miercuri la munca...Da` cand am vazut Joi ca vine Vineri, ce dreaq` sa caut Sambata la munca...cand Duminica e zi libera ...
+
costi
post 21 Dec 2005, 14:01
Post #34

Membru autentic

QUOTE(Sony @ 21 Dec 2005, 11:24)
Ce bine se inteleg toate partidele cand e vorba de banutul lor! Dar cand e vorba de banutul nostru e scandal mare.
Are cineva e-mailul lui Bin Laden? Cred ca iesim mai ieftin. 243.gif
*

www.binladen.com
in perioada sarbatorilor se ofera discount-uri!

--------------------
DSN/SLZ
+
Charlton
post 21 Dec 2005, 14:24
Post #35

ان سيارتي ك

From: Gugulania

Nu sunt invidios , sunt profund scarbit , eu unul n-am sa mai merg la vot IN VECI .
Nu-i mai satura Dumnezeu de nimic pe lumea asta .
Daca ar fi dupa mine , as pune gratii la usi si la ferestrele parlamentului , si uite asa va fi cea mai mare puscarie din tara.
Au impresia ca sunt napastuitii natiunii .

--------------------
Dacia Logan Preferance 2005 / - CS-05-FUB
Batranul marinar cu alge in barba si scoici pe burta.
GPS...chinezarie da' bun.
+
Sony
post 21 Dec 2005, 14:25
Post #36

Membru autentic

From: Ban Land

Costi, de ce dai link-ul gresit? Mai bine incerci aici: http://www.sbg.com.sa/

This post has been edited by Sony: 21 Dec 2005, 14:25

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
costi
post 21 Dec 2005, 14:42
Post #37

Membru autentic

Daca ala-i grupul lui eu zic sa ne rugam frumos si poate ne scapa de nemernicii astia pe gratis, asaaaa sa nu-si piarda antrenamentul.
Eu daca citesc articolul ala cu statutul (statutule-ar in git sa le stea) parlamentarului mi se ridica instant tensiunea si ma maninca palmele.
Da' nu pot decit sa-mi dau palme mie singur ca aia au bodyguarzi la poarta !!!
Pai numai si pentru asta merita sa avem un Parlament unicameral cu 100 de ce-or fi aia acolo. Si alegeri la 2 ani.
Tare mi-e teama insa ca nu avem de unde alege, chiar si asa!

--------------------
DSN/SLZ
+
marksman
post 21 Dec 2005, 14:49
Post #38

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(ionutctn @ 9 Dec 2005, 12:56)
Ce nu pot eu sa sufar IPOCRIZIA asta a oamenilor. Nu va mai victimizati atat si nu mai fiti asa ofensati. De parca daca a-ti fi dvs. acolo sau altii decat aia care sunt acum in parlamanet nu ar fura din fondurile statului, nu ar lua spaga, nu ar influenta anumite decizii importante, nu ar folosi traficul de influenta, sau nu ar trage chiulul in cazul discutat aici si NICI NU AR FI CORUPT. Pai cum sa nu fii nene corupt cand salariu tau de PARLAMENTAR E DE 600 EURO si exista atatia bastani in tara asta care ti-ar da orice sa aiba ei intaietate in fata altora si mai iti dau si cu tifla in nas. Acum ce a-ti vrea sa traiasca un parlamentar din 600 de euro??? Dvs puteti intretine o familie din banii astia?
*

Mai omule, tu esti constient de ceea ce scrii acolo? Ia spune-mi tu cati romani au venituri de 600 de euro, casa platita de stat, masina platita de stat, telefon platit de stat, masa platita de stat?!
Cati romani castiga peste 1000 de euro? Cati dintre astia lucreaza de se rup pentru banii pe care-i castiga ?

Apai sa stii, las dracu' ingineria, si ma duc eu parlamentar cu 600 de euro plus casa, masa, masina, telefon...

Si sa stii ca nu trebuie sa fie atatia parlamentari prosti care iau banii degeaba! Mai bine mai putini si mai capabili. Da, sunt convins ca s-ar reduce drastic cazurile de trafic de influenta, dare si luare de mita, coruptie... daca parlamentul ar fi format dintr-o mana de oameni de aici de pe forum; aia 10-15 care is!!!

Mi-ar fi si rusine sa scriu ce ai scris tu!

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
ionutctn
post 21 Dec 2005, 17:06
Post #39

Membru cu TDI

Nu, nu mi-e rusine de ce am scris acolo si chiar sunt constient. In primul rand conditia minimala ca un om sa fie cinstit si sa isi faca datoria la locul de munca e sa il platesti suficient.
Continuand AIA NU SUNT ORICE ROMANI ca sa le dai tu salariu cat vrei tu 3 mil e de ajuns poate sa vina cu autobuzu in care pute in ultimul hal la Parlament si acolo sa fie cinstit. In momentul in care platesti un loc de munca poti ca angajator (noi in cazul de fata) sa ceri competente profesionale serioase nu toti analfabetii si taranii.

NU s-a inteles o chestie: cand spun parlamentari nu ma refer la actualele noastre vite din parlament ci la institutia care trebuie respectata. Ca fiecare popor isi are conducatorii pe care si-i merita e alta discutie.

Solutia e una singura din punctul meu de vedere si anume: faci nene un venit pentru un trai decent dar daca a luat 1000 de lei spaga inchisoare pe viata si confiscat toata averea la tot neamu lui si a lu masa'

Si apropo poti sa te faci parlamentar dar ceea ce nu s-a inteles este ca un parlamentar nu trebuie sa fie cum sunt ai nostrii, trebuie sa aiba o anumita demnitate, prezenta, educatie (ma refer aici si la sutdii) si normal atunci ii poti si plati bine.

This post has been edited by ionutctn: 21 Dec 2005, 17:16

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
costi
post 21 Dec 2005, 17:17
Post #40

Membru autentic

QUOTE(ionutctn @ 21 Dec 2005, 17:06)
In primul rand conditia minimala ca un om sa fie cinstit si sa isi faca datoria la locul de munca e sa il platesti suficient.
*

Eu zic ca de aici pleaca problema ta. Adica furi daca nu esti platit suficient ?
Oricum ti-ai mai schimbat mult pozitia.

Concluzia este una: nici macar 10% din cei din Parlament nu-si merita prezenta acolo.

--------------------
DSN/SLZ
+
marksman
post 21 Dec 2005, 17:20
Post #41

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(ionutctn @ 21 Dec 2005, 18:06)
Nu, nu mi-e rusine de ce am scris acolo si chiar sunt constient. In primul rand conditia minimala ca un om sa fie cinstit si sa isi faca datoria la locul de munca e sa il platesti suficient.

Si vrei sa spui ca aia nu-s platiti suficient? Saracii, pe langa aia 600 de euro + casa + masa +masina +telefon mai au si acces la toate oportunitatile de afaceri pentru cele 3-4 firme dintre care una fantoma.

Continuand AIA NU SUNT ORICE ROMANI ca sa le dai tu salariu cat vrei tu 3 mil e de ajuns poate sa vina cu autobuzu in care pute in ultimul hal la Parlament si acolo sa fie cinstit. In momentul in care platesti un loc de munca poti ca angajator (noi in cazul de fata) sa ceri competente profesionale serioase nu toti analfabetii si taranii.

Pai cine-i angajeaza pe ei acolo? Eu? Tu? Noi? Ia sa vedem noi "competentele profesionale" ale alora din parlament, sa vezi ce soc o sa ai. Si cu cine sa fac parlament? Cu Videanu? Cu Marean ? Cu nea Vaca? Cu Nastase 4-case-cu-tablouri?

NU s-a inteles o chestie: cand spun parlamentari nu ma refer la actualele noastre vite din parlament ci la institutia care trebuie respectata. Ca fiecare popor isi are conducatorii pe care si-i merita e alta discutie.

Solutia e una singura din punctul meu de vedere si anume: faci nene un venit pentru un trai decent dar daca a luat 1000 de lei spaga inchisoare pe viata si confiscat toata averea la tot neamu lui si a lu masa'
*

Trai decent? Pentru parlamentari? A, poate sa le scada un pic din salarii, sa vada ei cum traieste poporul. Cine sa faca un trai decent? Statul ? Adica tot noi. Sa mai platim un impozit in plus, acolo, pentru ca parlamentarii nostri sa aiba in fiecare an "leptoape" de ultima generatie pe care sa joace Solitaire in timpul adunarilor, de pe care sa vorbeasca intre ei pe Yahoo Messenger despre cum si unde sa dea urmatorul tun?

Amice, revino-ti! Traim in Romania.

This post has been edited by Illusi0n: 22 Dec 2005, 14:43

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
ionutctn
post 21 Dec 2005, 17:27
Post #42

Membru cu TDI

@costi
Asa e. Nu isi merita locul acolo. Sunt niste javre cu totii.

@Illusion
Tocmai aici vine treaba ca atunci daca l-ai prins pe unul pe msngr sau ca ia 1000 lei spaga puscarie pe viata plus averi confiscate. Pana atunci noi ne facem ca muncim iar ei se fac ca ne platesc. Cainii latra ursu merge.
Asta e. Nu avem oamenii de care avem nevoie in fata acolo. Au avut ei grija sa ii elimine.

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
+
costi
post 21 Dec 2005, 17:30
Post #43

Membru autentic

QUOTE(ionutctn @ 21 Dec 2005, 17:27)

Tocmai aici vine treaba ca atunci daca l-ai prins pe unul pe msngr sau ca ia 1000 lei spaga puscarie pe viata plus averi confiscate.
*

Hm...
Tu uiti ca tot ei fac legile ?

--------------------
DSN/SLZ
+
vv
post 22 Dec 2005, 10:50
Post #44

dilbert.com

Auziti, da' nu cumva asta e lege? Si nu trebuie promulgata de Base? Ca daca da, atunci sper ca Base sa vada potentialul castig de imagine pe care l-ar avea daca o trimite inapoi spre re-analizare 04.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
algor
post 22 Dec 2005, 10:56
Post #45

Membru

From: iassy

http://www.libertatea.ro/index.php?section...tire&sid=143263

Mama lor de hoti!! Oare de ce dracu i-am votat??

--------------------
LOGAN PREFERANCE - Tico SL
Sa traiti - bine!
+
ionutctn
post 22 Dec 2005, 11:02
Post #46

Membru cu TDI

QUOTE(vv @ 22 Dec 2005, 10:50)
Auziti, da' nu cumva asta e lege? Si nu trebuie promulgata de Base? Ca daca da, atunci sper ca Base sa vada potentialul castig de imagine pe care l-ar avea daca o trimite inapoi spre re-analizare 04.gif
*

Face Basescu pe draq. Ganditi-va ca a trecut un an si nu a facut nimic din ce a promis.
Ce draq mai e asa greu de priceput? Voi de ce credeti ca nu a continuat anchetarea lui ILIESCU in dosarul REVOLUTIA ROMANA??? Simplu. Pentru ca atunci ar fi scos Nea Nelu' dosarul FLOTA pe care bineinteles il are de serviciile secrete fidele de altfel PSD-ului si normal ca pe vremea afacerii FLOTA presedinte era ILIESCU.

Sa traiti bine excl.gif
Mai traiti ?

This post has been edited by ionutctn: 22 Dec 2005, 11:03

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
+
Sony
post 22 Dec 2005, 11:55
Post #47

Membru autentic

From: Ban Land

Eu propun o pensie de handicapati pentru scumpii nostri parlamentari. laugh.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
alex275
post 22 Dec 2005, 14:38
Post #48

Membru autentic

QUOTE(ionutctn @ 21 Dec 2005, 17:06)
Nu, nu mi-e rusine de ce am scris acolo si chiar sunt constient.
*

Prieten drag, mie mi-e rusine de ce am citit!
blush.gif
Cum poti sa aperi niste handicapati care-si voteaza salariul in loc sa voteze treburile tarii!? Cand l-au intrebat pe cretinul ala (nu-mi incarc memoria cu toti boii) daca vrea sa iasa afara, sa vorbeasca cu profesorii, a zis simplu, NU!
Mie mi-e sila de japitele astea! Mi-e scarba PUR SI SIMPLU!!! Nu vezi ca si-au votat iar tot felul de indemnizatii? Si-au pus "bariere" intre randuri, sa nu-i mai filmeze televiziunile cum se scarmana in nas, de parca TV-urile n-au camere cu zum!!! Acum au si politist la poarta! Daca te dai jos la el si-l intrebi cum il cheama, intepeneste de frica!!!

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
ionutctn
post 22 Dec 2005, 14:49
Post #49

Membru cu TDI

Citeste mai atent ca acolo am spus ca respect institutia si ceea ce ar trebui sa fie aceasta iar nu ce avem noi la ora actuala in parlament.

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
+
alex275
post 22 Dec 2005, 14:54
Post #50

Membru autentic

Eu citesc cat pot, dar topicul se cheama: Chiulul din Parlamentul Romaniei!!!
Nu se cheama nicidecum, "ce parlament vreti sa aveti?"

--------------------
dacia logan 1,6 laureate - B 46 W S T
[i]Inteleptii vorbesc pentru ca au ceva de spus. Prostii pentru ca nu pot sa taca.[/i] [b]PLATON[/b]
Un snob este un om care a fost educat mai mult decat ii permite inteligenta!!!
+
RABADU
post 22 Dec 2005, 15:03
Post #51

Membru incepator

[quote=ionutctn,21 Dec 2005, 17:06]

NU s-a inteles o chestie: cand spun parlamentari nu ma refer la actualele noastre vite din parlament ci la institutia care trebuie respectata.

Ionutctn te rog frumos sa-ti ceri scuze de la vite ca le-ai asemanat cu "dragii "
nostri parlamentari .
Nu cred ca vitele merita o asemenea alaturare . radmasa.gif

This post has been edited by RABADU: 22 Dec 2005, 15:03

--------------------
DACIA LOGAN PREFERANCE 1.4 - MM05XXX
,,Oamenii invata din greseli . Oamenii destepti invata din greselile altora. "
+
MirceaMM
post 22 Dec 2005, 16:19
Post #52

Membru incepator

QUOTE(RABADU @ 22 Dec 2005, 15:03)
NU s-a inteles o chestie: cand spun parlamentari nu ma refer la actualele noastre vite din parlament ci la institutia care trebuie respectata.
...

Institutia este o abstractiune. Adica ce anume? Cladirea, calculatoarele, faxurile, masinile etc? "Institutia", "sistemul" sunt notiuni ce ajuta la dizolvarea responsabilitatii, pana spre disparitia totala.
Oamenii sunt importanti. Adica, asa cum bine ai spus, VITELE!!!

--------------------
Ford Mondeo 2007
+
MirceaMM
post 30 Mar 2006, 15:50
Post #53

Membru incepator

Adica, daca nu am fost prea clar:
"...stau ai nostri in parlament precum purecii pe caine...", cum spune cantecul.

--------------------
Ford Mondeo 2007
+
BlaueCorsa
post 30 Mar 2006, 19:17
Post #54

Membru cu Prafuitor

From: Socola Tower, Iasi

Parlamentarii din Italia au votat SCADEREA salariilor lor cu 10-20% (nu stiu suma exacta), intrucat tara e afectata de recesiune. Deci se poate, chiar si la "ginta latina"!

Pentru cateva sute de euro romanul trage minim 8 ore pe zi + ore suplimentare (asta daca esti suficient de bun sa ajungi intr-o firma care nu-si bate joc de angajati). Si nu poti sa-i spui patronului ca parasesti biroul cateva ore in semn de protest (ca nu ti-a placut mancarea de la catering sau ca nu ti-a zambit secretara) . Sunt de acord sa fie platiti mai bine decat muritorii de rand, dar macar sa faca lucrurile pe care le au de facut! (un deosebit de inteligent parlamentar a declarat ca el are dreptul la o remuneratie mai mare fiindca el produce... legi...)

--------------------
Dacia / Renault Duster / Captur 2018 Confort / 2015 Authentique
Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro!
+
BAC
post 26 Apr 2006, 23:51
Post #55

Membru autentic

From: Reghin

Am mai vazut-o si pe asta, distinsa senatoare PNL Norica Nicolai, prea ocupata cu treburile tarii, si-a trimis nepoata sa voteze in locul ei. Si ce mai urmeaza, parlamentarii isi vor trimite rudele, prietenii si mai stiu eu cine sa le suplineasca prezenta. Mai bine deschidem larg usa si care trecator vrea merge si voteaza, ca nu e nici o problema. Mai rau e cu atitudinea celorlati parlamentari, Melescanu, Vacaroiu pt ei e ceva banal, cautau sa minimalizeze si sa acopere fapta. Le trebuiau dovezi.

--------------------
ex. Opel ex.Vectra C 2007 OPC line - MS
+
Radduu
post 27 Apr 2006, 00:28
Post #56

Membru autentic

Si cand au venit ziaristii sa o intrebe pe "matusa" ( ca peste tot exista o matusa) , aceasta a spus: " si care e problema dumneavoastra?"

TRAIASCA RROMANIA!! 168.gif

This post has been edited by Radduu: 27 Apr 2006, 00:29

--------------------
Dacia 1300 /1310 1983 - B
If you can't find something to live for, Then you best find something to die for

+
SilviuB
post 27 Apr 2006, 06:40
Post #57

Membru de BUKOWINA

From: Suceava-Bukowina

Gunoaie ordinare si jigodii imputite de parlamentari. Daca introduc votul uninominal nici nu cred ca se umple un sfert de parlament.

gun3.gif gun3.gif gun3.gif

This post has been edited by SilviuB: 27 Apr 2006, 06:50

--------------------
VW POLO 2005 - 8XSYL
+
MirceaMM
post 27 Apr 2006, 15:49
Post #58

Membru incepator

Nu cred ca este o solutie nici votul uninominal pt ca ne vom trezi cu cantareti de manele sau alte specimene in parlament. Sincer, nu cred ca exista solutie.

--------------------
Ford Mondeo 2007
+
bulan
post 27 Apr 2006, 16:10
Post #59

Membru autentic

eu ma abtin de la comentarii si cred ca am sa emigrez in congo.barul ala din ferentari.

--------------------
a b c
+
Patefon
post 28 Apr 2006, 10:51
Post #60

Membru gajait

QUOTE(vyrus @ 30 Mar 2006, 22:17)
un deosebit de inteligent parlamentar a declarat ca el are dreptul la o remuneratie mai mare fiindca el produce... legi...
*

radmasa.gif

produce dioxid de carbon icon_mrgreen.gif 150 litri/ora cand doarme icon_mrgreen.gif

--------------------
Seat New Leon 2006 Sport - B-#######-11/8
Cu stima,
Patefon
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 23rd July 2025 - 04:30
Forum Renault