Anvelope Michelin Cross Climate, un fel de Zeu al all seasonurilor...
![]() ![]() ![]() |
Anvelope Michelin Cross Climate, un fel de Zeu al all seasonurilor...
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Le-au testat altii: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-...n-Tyre-Test.htm
Ce vedem? Ca CC ies mai prost pe zapada decat sapte din zece anvelope all-season testate, iar pe umed stau mai prost decat Goodyear si la egalitate cu Uniroyal. Si, repet, vorbim de anvelope all-season, care se stie ca stau mai prost decat alea dedicate. Daca in Guinnessland nu prea conteaza treaba cu zapada, in Romania e de ajuns o frana mai puternica sau o curba pe zapada ca diferenta aia sa se transforme in tabla sifonata sau pieton ranit. Ia sa fiu si eu radical, ca vad ca se poarta pe aici, si sa zic ca aia cu CC sunt ori saraci si nu-si permit masina, ori prostiti de marketing. Eu nu as dormi bine noaptea daca as sti ca nu am facut tot ce tine de mine sa echipez masina de iarna asa cum trebuie. |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
La cate zile cu zapada sunt in Bucuresti, eu le-as lua... Mai e si aspectul depozitarii. La 2 masini se strang 8 roti pe balcon
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(mars @ 16 Jan 2017, 07:56) Ia sa fiu si eu radical, ca vad ca se poarta pe aici, si sa zic ca aia cu CC sunt ori saraci si nu-si permit masina, ori prostiti de marketing. Eu nu as dormi bine noaptea daca as sti ca nu am facut tot ce tine de mine sa echipez masina de iarna asa cum trebuie. Cre'că ăla cu marketinu' mai degrabă ești tu. Auzi la el, n-ar dormi bine noaptea. ![]() This post has been edited by DragosP: 16 Jan 2017, 09:55 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
El are umbrela sa apere majina de ploaie.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Experiența dom'le, experiența!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ti-ai scos reteta.
Prozacu l-ai uitat. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
QUOTE(mars @ 16 Jan 2017, 08:56) Le-au testat altii: http://www.tyrereviews.co.uk/Article/2015-...n-Tyre-Test.htm Ce vedem? Ca CC ies mai prost pe zapada decat sapte din zece anvelope all-season testate, iar pe umed stau mai prost decat Goodyear si la egalitate cu Uniroyal. Si, repet, vorbim de anvelope all-season, care se stie ca stau mai prost decat alea dedicate. Daca in Guinnessland nu prea conteaza treaba cu zapada, in Romania e de ajuns o frana mai puternica sau o curba pe zapada ca diferenta aia sa se transforme in tabla sifonata sau pieton ranit. Ia sa fiu si eu radical, ca vad ca se poarta pe aici, si sa zic ca aia cu CC sunt ori saraci si nu-si permit masina, ori prostiti de marketing. Eu nu as dormi bine noaptea daca as sti ca nu am facut tot ce tine de mine sa echipez masina de iarna asa cum trebuie. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Acum 10-15 ani toata lumea-si punea sehasuri sau resapate... acum nu se mai poate merge cu masina fara gume premium de sezon... Daca vad producatorii c-au reusit sa spele pe creier atata populatie, cred ca vor face pneuri dedicate fiecarui anotimp... Basca pneuri de oras, de dus la piata, pentru orice ocazie un set
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Alea de ceata sunt cu sarmele pe-afara, din cate tin eu minte.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Si leduri galbene in varf
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Vor face caucioace pe fiecare client. Cu numele acestuia pe talon, urmat de fara numar, sa traiasca!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
Fiecare sa isi cumpere ce isi permite si ce il duce capul. Eu ma retrag din discutia asta, ca nu ajungem nicaieri. Grija mare, pastrati distanta si nu bruscati comenzile
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si iarna era iarna!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Mai am un Victoria prin garaj, deschid o licitatie?
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Ma scuzi ca te-am mai facut prost din cand in cand, nu am stiut ca esti bolnav.
|
--------------------
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(corbex @ 15 Jan 2017, 19:53) Daca cobor pe unde am urcat, cum e? Citi vorbitori nativi de limba romana auzi tu urcind rampe? Limba e aia pe care o vorbeste poporul, iara nu tagma jefuitorilor. Da atunshi hai sa vorghim dupa cum ni vini la reveneala ai, shi ni mai batim capu atata sa vorghim cum trebi? Ca doara regulili li fashi lumia ai, nu nishti fraieri cari sh-o tocit coatili prin shcoli sha o rupt talpili papucilor prin sati uitati di lumi sa notezi tati dialectili. Definitiile "stiintifice" din DEX (ca sunt consemnate si alea literare e alta poveste): Rampa: Porțiune înclinată față de orizontală a unui drum sau a unei căi ferate, parcursă în sensul urcării. Panta: Porțiune dintr-o șosea sau dintr-o linie de cale ferată cu o înclinație aproximativ constantă, cuprinsă între două puncte diferite dintre care al doilea, considerat în sensul creșterii kilometrajului, are cota mai mică. QUOTE(vis-a-vis @ 16 Jan 2017, 10:42) La cate zile cu zapada sunt in Bucuresti, eu le-as lua... Mai e si aspectul depozitarii. La 2 masini se strang 8 roti pe balcon ![]() Acu' eu nu stiu cum o fi in Bucuresti, da' pe aici inca nu s-au curatat toate strazile si ca la noi sunt multe alte orase prin tara. Noroc ca a fost mai cald vreo doua zile si s-a topit de la sine ca de multe ori era distractie sa parchezi sau sa iesi de unde ai parcat. This post has been edited by bmwh548: 16 Jan 2017, 13:06 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Am gresit topicu'.
This post has been edited by corbex: 16 Jan 2017, 13:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
da caciula lu badea corpex din poza de avatar, ii in rampa sau in panta, ca nu e rezolutia prea buna.
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
corbex |
![]()
|
E pe frunte, deci dreapta. Si e all season.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.217 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Pe vremea cand am dat examenul pt. permis (nu stia nimeni de plastice pe-atunci
![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
vis-a-vis |
![]()
|
Asta e dovada ca nu toti au facut scoala pe tuica si carne de porc
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(maho @ 16 Jan 2017, 13:15) Mai am un Victoria prin garaj, deschid o licitatie? ![]() Se poate plăti și cu țuică? ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
maho |
![]()
|
@ vis-a-vis: se facea si scoala pe vremea aia, dar la mine baza practica a fost ce-am invatat inainte de scoala, cu taica-miu. Scoala a fost o formalitate.
@Adrian Frigo: doar daca-i de calitate superioara, de prune. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(maho @ 16 Jan 2017, 15:49) Pe vremea cand am dat examenul pt. permis (nu stia nimeni de plastice pe-atunci ![]() Si la sfarsitul anilor '90 inca se mai cerea la examen plecarea din rampa. M-a dus politaiul pe una dintre cele mai abrupte strazi din oras. Dupa ce m-a pus sa opresc la cativa metri de varful rampei si m-a intrebat de ce-am oprit ("Pai mi-ati zis sa opresc. Daca nu ziceati dumneavoastra nu opream, ca nu e voie"), spera sa imi moara motorul. Ghinion. Am plecat din prima, si era si masina plina. Foarte deceptionat, a zis: "Nimic nu stii, ma! Admis!" |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Adrian Frigo |
![]()
|
![]() Membru cu o tigaie de dacie Group: Members Posts: 2.031 Joined: 4 February 15 From: Undeva,pe dreapta ![]() |
QUOTE(maho @ 16 Jan 2017, 17:23) doar daca-i de calitate superioara, de prune. ![]() Ba pardon,prună de Priboiu© ,32°,5 ani,butoi de dud! ![]() |
--------------------
Dacia 1300/
1310/1410 GTL/CL/Lj/Renault
/1972/1986/1997/2000 și ceva...
- XX-00-UAP/ACR Mașina este ca femeia,dacă nu o întreții....TE LASĂ!
Daciot convins! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 07:23 |