tontony reloaded, clona
![]() ![]() ![]() |
tontony reloaded, clona
os |
![]()
|
||
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(ady77 @ 22 Jan 2017, 11:34) QUOTE(DragosP @ 22 Jan 2017, 17:01) Desigur. Tariful și iban-ul îl ai în pm. Nu prea am înțeles ce ai zis, da' mă rog, probabil era ceva neimportant. P.S. Nu, nu combați ideea de clonă. Toți cei care-l jigniți sunteți o gașcă josnică de impotenți care nu pot mai mult de obez, tonton, microcefal etc. cu tot repectul pentru tine, Dragos, eu sunt un josnic impotent care nu poate mai mult decat obez impotent, tonton, micrococefal, etc....... intrebarea mea sincera pentru tine.......tu cum esti? cum te simti sa aperi un individ (era sa scriu om, mea culpa) care jigneste gratuit, care incalca regulile forumului? este un caz foarte clar de incalcare a regulamentului, fara echivoc....... tu, in calitate de moderator, cum reactionezi? cu ce esti mai bun decat noi? nu, nu astept raspuns....... insa ce pot sa-ti transmit sincer, si fara sa fiu influentat de simpatii, este ca ar trebui sa-ti fie rusine pentru ce ai postat........ de la tine am mult mai multe pretentii, in primul rand pentru ca te percep ca un om ok, si al doilea rand pentru ca esti moderator........ |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe mine de ce m-ai citat?
|
--------------------
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
eu am dat doar quote la un post care nu a convenit. probleme?
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Grave
![]() |
--------------------
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@Radian:
Să înțelegi că NU sunteți cu nimic mai buni ca el. Ba din contră, ținând cont că acționați în haită. @kato: că el sau altcineva a încălcat nu'ș ce regulament nu-ți dă dreptul să-l faci, de ex, "neam de traistă". Și eu nu-l apăr pe el, critic modul josnic, repet, în care-l atacați. Și nu de acum, dintotdeauna. This post has been edited by DragosP: 22 Jan 2017, 22:23 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kato |
![]()
|
cand el ma jigneste la randul sau pierde orice drept in fata mea. si apropo, regulamentul ala calcat de el, este regulamentul pe care tu, ar trebui sa-l sustii si sa-l aperi mult mai mult decat mine, ca doar esti moderator....... nu dezvolt deoarece considfer ca ai intles ideea
22 Jan 2017, 22:25: p.smodul josnic este in care un user este tolerat si sustinut cu o clona de catre echipa de admini si moderatori......... in ciuda tuturor evidentelor....asta daca doresti sa vorbim de principii This post has been edited by kato: 22 Jan 2017, 22:25 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ce haita mai, ai luat-o si tu razna?
Clonatul ii sideaza pe toti. In afara de tine, Klaus, Neumann si Verci... cam toti cei care si-au exprimat un punct de vedere s-au aratat deranjati de aberatiile individului, Indiferent de orientarea politica a fiecaruia. Tu cand ne faci impotenti cu ce esti mai bun? Asta ca sa nu-ti raspund provocarii cu diferite variante de a ma testa daca sunt sau nu impotent... This post has been edited by radian: 22 Jan 2017, 22:26 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Voi vă faceți singuri mă, că voi sunteți în haită.
În fine, continuați, îmi bat degeaba gura. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
Pai atunci nu ti-o mai bate degeaba...
Apelativul "ma" sper ca a fost doar o scapare. This post has been edited by radian: 22 Jan 2017, 22:31 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 22 Jan 2017, 22:28) adica cum? consideri cumva ca tony a fost pedepsit pe nedrept? contesti deciziile colegilor???? consideri ca e firesc ca un individ sa-si bata joc de o gramada de oameni pe fata???? tu, ca moderator pe forum, consideri ca e firesc ca un individ care are contul cu restrictiii sa reintre sub un alt nick si sa continue in exact aceeasi maniera care a dus la sanctiuni pe contul initial??? care e logica???? ca inginer treaba ar trebui sa fie super simpla, 1+1=2........ dar se pare ca simpatiile duc logica undeva departe......tony nu este o victima nevinovata, inocenta, care reactioneaza la abuzurile moderatorilor sicolegilor de forum...... este un individ care face pipi cu bolta pe regulamentul ala pe care tu ar trebui sa-l aperi si sa-șl respecti mai mult decat restul colegilor care semnalizeaza incalcarea grava a acestuia........ dar......suntem o haita de ampiti, impotenti care nu inteleg nimic............intrebare directa catre tine, Dragos........ Ce ar trebui sa intelegem cand unui user nu i se aplica regulamentul incalcat flagrant? |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Relax Kato...
Nu merita sa te consumi aiurea, si-au dat masura valorii (echipare de moderare de la cafenea, zic). Din punctul meu de vedere, ce trebuia de spus, s-a spus. De asemenea, am luat decizia sa NU mai postez la Cafenea, pana cand clona lu' Tony-s nu va fi asanata. Nu ca ar fi o mare pierdere (lipsa mea). ![]() |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
QUOTE(kato @ 22 Jan 2017, 20:57) cu tot repectul pentru tine, Dragos, eu sunt un josnic impotent care nu poate mai mult decat obez impotent, tonton, micrococefal, etc....... intrebarea mea sincera pentru tine.......tu cum esti? cum te simti sa aperi un individ (era sa scriu om, mea culpa) care jigneste gratuit, care incalca regulile forumului? este un caz foarte clar de incalcare a regulamentului, fara echivoc....... tu, in calitate de moderator, cum reactionezi? cu ce esti mai bun decat noi? nu, nu astept raspuns....... insa ce pot sa-ti transmit sincer, si fara sa fiu influentat de simpatii, este ca ar trebui sa-ti fie rusine pentru ce ai postat........ de la tine am mult mai multe pretentii, in primul rand pentru ca te percep ca un om ok, si al doilea rand pentru ca esti moderator........ acum m-am uitat cu atentie si da , e moderator...îmi cer scuze, eu i-am tratat pe toți în mod egal si nu intelegeam de ce nu e reciproc, deh unii au voie sa aiba opinii, unii, nu. This post has been edited by nasty: 23 Jan 2017, 10:08 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Jan 2017, 23:28) Voi vă faceți singuri mă, că voi sunteți în haită. Î ce imagine: capriorul tony alergat de haita de fiare de dreapta |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Si aparat de pastorasul Dragoselu.... doi mielusei nevinovati
![]() ![]() This post has been edited by luck33ro: 22 Jan 2017, 23:52 |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(RZV @ 23 Jan 2017, 00:12) Relax Kato... Nu merita sa te consumi aiurea, si-au dat masura valorii (echipare de moderare de la cafenea, zic). Din punctul meu de vedere, ce trebuia de spus, s-a spus. De asemenea, am luat decizia sa NU mai postez la Cafenea, pana cand clona lu' Tony-s nu va fi asanata. Nu ca ar fi o mare pierdere (lipsa mea). ![]() Evident, daca nu sunteți mulțumiți, mai sunt si alte locuri unde se poate scrie, sunt de acord cu toata lumea care vrea sa-si exercite dreptul de a nu posta. |
--------------------
...
..
|
|
kato |
![]()
|
cata intelegere si generozitate......
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Jan 2017, 22:19) @Radian: Să înțelegi că NU sunteți cu nimic mai buni ca el. Ba din contră, ținând cont că acționați în haită. Pai ei asa isi fac curaj sa atace - ca daca-i cate unul singur si ii raspund dispare imediat sau incepe cu jigniri,injuraturi etc....acum si-au facut curaj ca au iesit 15 000 de dreapta degeaba in strada si se simt si ei barbati seara asta. This post has been edited by Wimacl10: 23 Jan 2017, 00:20 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
35000 doar in Bucuresti
![]() |
--------------------
**
|
|
kato |
![]()
|
uite bre, sunt io cu tine. ia baga mare, sa vedem ce-ti poate capsoru...... io contra ta am regulamentul, nu sunt de acord ca sa postezi de pe o clona, contul initial fiind sub restrictii. pe concret, de ce as accepta ca tu sa scrii in continuare de pe alt cont?
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai am mai spus de nspemii de ori ca nici pt. Contul initial n-a fost corecta banarea.
23 Jan 2017, 00:30: QUOTE(luck33ro @ 23 Jan 2017, 00:24) Au fost mai multi decat in america mai ales daca-i numara hoitnews sau irealitatea. This post has been edited by Wimacl10: 23 Jan 2017, 00:30 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
kato |
![]()
|
asta este parerea ta. eu consider ca meritat sau nu, trebuie sa suporti ca toti ceilalti pedepsele impuse. ce faci tu e o eschiva ieftina si tolerata (nepermis) de moderatori...... si nu, eu nu dau reporturi, scriu aici daca am ceva de scris....
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Asa cum parerea ta e ca am fost banat corect - deci cele 2 pareri se elimina reciproc - si ghinion vorba lui werner - te plangi degeaba.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
kato |
![]()
|
se stie ca puscariile sunt pline de nevinovati, asa si tu.. si nu, nu ma plang degeaba. tu incalci regulamentul. din aceast simpla si concreta cauza, nu conteaza parerea ta si ”plangerea mea” este intemeiata. fapte. avem un user care a facut clona, a recunoscut treaba aceasta si posteaza voios. consecinte? nici una. ti se pare firesc? mie nu. nu-ti convin restrictiile impuse pe contul principal? invata sa respecti regulamentul, sa nu mai dai prilej de restrictionare a contului. ce faci tu este o insulta pentru toti cei care intelg sa posteze aici sub ”restrictia” regulamentului.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(kato @ 23 Jan 2017, 01:33) asta este parerea ta. eu consider ca meritat sau nu, trebuie sa suporti ca toti ceilalti pedepsele impuse. ce faci tu e o eschiva ieftina si tolerata (nepermis) de moderatori...... si nu, eu nu dau reporturi, scriu aici daca am ceva de scris.... Tu nu esti moderator. Pentru ce a fost data suspendarea initiala si pe ce perioada? O fi disproporționata, cine stie. |
--------------------
...
..
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(kato @ 23 Jan 2017, 00:43) se stie ca puscariile sunt pline de nevinovati, asa si tu.. si nu, nu ma plang degeaba. tu incalci regulamentul. din aceast simpla si concreta cauza, nu conteaza parerea ta si ”plangerea mea” este intemeiata. fapte. avem un user care a facut clona, a recunoscut treaba aceasta si posteaza voios. consecinte? nici una. ti se pare firesc? mie nu. nu-ti convin restrictiile impuse pe contul principal? invata sa respecti regulamentul, sa nu mai dai prilej de restrictionare a contului. ce faci tu este o insulta pentru toti cei care intelg sa posteze aici sub ”restrictia” regulamentului. Pot sa invat orice ca nu conteaza....pe forumul asta oricum sunt banati userii cu opinii de stanga |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
kato |
![]()
|
irelevant daca sunt sau nu sunt moderator. adminii pot scoate restrictiile daca este cazul, nu-i asa? se pare ca nu este din moment ce tony presteaza de pe un cont clona..... nu ne facem singuri dreptate, doar pentru ca ni se pare suntem indreptatiti. chestie de bun simt elementar.
23 Jan 2017, 00:53: QUOTE(Wimacl10 @ 23 Jan 2017, 00:49) pe forumul asta poti sa ai ce pareri doresti, totul este sa le sustii in limitele regulamentului. tu nu esti in stare sa faci asta, de aici si restrictiile la care ai fost supus pe contul principal..... This post has been edited by kato: 23 Jan 2017, 00:53 |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai daca unii abuzeaza de pozitia de forta si fac o nedreptate - asta e actionez neortodox.....inainte de regulamente important e sa fie reparata nedreptatea.
This post has been edited by Wimacl10: 23 Jan 2017, 00:55 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:59 |