tontony reloaded, clona
![]() ![]() ![]() |
tontony reloaded, clona
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Cred ca pe principul asta merge si CNAul. Sa lasam RTV si A3 ca nu au omorat pe nimeni inca...
|
--------------------
**
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Lasa ca-i mai bun digi - televiziunea cu epoleti - care - coincidenta ofcourse - avea reporter in bamboo,asa cum la capital au ajuns si au transmis primii.
This post has been edited by Wimacl10: 21 Jan 2017, 12:56 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
Aia la RTV nu au timp de liveuri - ei face tocshouri de infierare a soroistilor
![]() |
--------------------
**
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Mai bine talkshow-uri de orice fel decat crime in cluburi.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
DannyY |
![]()
|
Nu ma uit nici la A3, niici la RTV. Si n-am pretentia ca toata lumea sa se uite la Mezzo...
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Nici nu stii ce pierzi
![]() |
--------------------
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
deci putem sa consideram nul atricolul si sa consider ca s-a dat drumul la clone?
QUOTE ![]() Adica tony nu a ocolit nimic, desi a incalcat litera a respectat spiritu? Corect? |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Deontologule care esti - daca tot nu-ti baga in seama plansul si milogeala -mamicile maderatoare deontoloage de dreapta eu zic sa-i spui lui dabija sa vezi ce-ti raspunde....
This post has been edited by Wimacl10: 21 Jan 2017, 15:55 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Auzma, da aveti sarcina de la stapanire sa combateți fiecare idee a lu tonelu, si va cam mananca orele la echipele de postaci?
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Cocoș...la cat o umplut de sânge Tonello di Huedino toată cafeneaua de vreo săptămână, acțiunea asta poate avea singur nume: DERATIZARE.
![]() Plus ca, plm, se judeca cu unități de măsură diferite, pentru unii spiritu', pentru alții, litera. Ca, deh, moderatorii poate. This post has been edited by RZV: 21 Jan 2017, 16:02 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
DannyY |
![]()
|
Voi chiar nu vedeti ca sunteti (suntem) penibili? Tovarasa, gigi mi-a zis ca-s prooooost.
Tony, eu sunt de partea ta, desi, sincer, imi esti profund antipatic ![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
@Danny
La mine, obezu ' e oricum pe ignore. Da' alții se străduie sa-i răspundă și sa-i citeze aberațiile, și uite asa se umplu de rahat tot. This post has been edited by RZV: 21 Jan 2017, 16:17 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Luati-va de manute cu milki si adresati-va lui dabija - rog pe cineva sa ma citeze ca cica el 'sanchi' nu ma citeste dar e extrem de indignat.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DannyY |
![]()
|
@RZV: Foarte bine, bravo lui. Eu chiar sunt capabil sa-i ignor prostioarele, asa ca ma astept ca si altii sa o faca. Dar, daca nu pot, macar sa taca dreacu' din gura. Tonica, ai legatura, mai zi ceva de ciolohanis sau ce dreaq de alte obsesii mai ai.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
luck33ro |
![]()
|
tonele cine e dabija asta al tau?
![]() |
--------------------
**
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandesc sa-mi fac si eu o clona, dar inofensiva - mai bag un "multi kmp", un "s-o stapanesti sanatos" etc - oare patesc ceva?
![]() Asa, de amorul artei. Sau poate imi fac 68 de clone. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
RZV |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 21 Jan 2017, 17:36) Și io pe tine. Sincer. ![]() 21 Jan 2017, 19:29: QUOTE(Bicicleta galbena @ 21 Jan 2017, 18:44) Ma gandesc sa-mi fac si eu o clona, dar inofensiva - mai bag un "multi kmp", un "s-o stapanesti sanatos" etc - oare patesc ceva? ![]() Asa, de amorul artei. Sau poate imi fac 68 de clone. Io i-as pune numele de tricicleta albastra. ![]() This post has been edited by RZV: 21 Jan 2017, 18:29 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
luck33ro |
![]()
|
Plagiat ordinar din Caragiale!
|
--------------------
**
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Eh lasati ca si matale ejti un plagiat dupa nicușor
![]() Tony tre reabilitat. Fara el obtuzitatea e un cuvant gol. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
La 180 de grade nu poti spune "obtuz".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
FREE TONI!
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(miki @ 21 Jan 2017, 11:05) QUOTE(mars @ 21 Jan 2017, 11:09) Chiar daca e mai eficient dpdv profesional decat voi? QUOTE(luck33ro @ 21 Jan 2017, 13:44) Mai, nu stiu altii cum sunt, dar eu am prins vremurile cati toti aveau aceeasi opinie, si aceeasi opinie insemna exclusiv osanale partidului! Nu stiu cine regreta vremurile respective dar se pare ca nu-s putini! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Tony arr opinii ferme, bine batute in cuie. Nu ie flexibile, ca la politicieni.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(Garett @ 22 Jan 2017, 08:17) Da. Cel putin acolo unde lucrez eu, unde totul e pe baza de incredere, colaborare si asumare de raspundere de la cel mai mic pana la cel mai mare. Degeaba e unul mai rasarit "tehnic", daca nu are si "soft skills". Eficienta asta profesionala e un cumul de abilitati. Evident ca exista diferente intre oameni: unii sunt mai buni la vanzari, altii tehnic, dar, una pste alta, trebuie sa existe o armonie intre membri unei echipe, nu poate "intra" unul bun tehnic, dar complet asocial. A, daca am lucra la lipit etichete pe conserve pe banda rulanta, chiar nu m-ar deranja daca ii merg mai repede manutele si, pana termin eu portia, ala baga o tigara ![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:06 |