tontony reloaded, clona
![]() ![]() ![]() |
tontony reloaded, clona
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|||
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
personal nu ma intereseaza ce posteaza tonel, intra la categoria de neglijat...... insa, avem un regulament, bun rau, ala e, acceptat de toti care prestam pe aici. de ce nu se aplica? as dori si eu sa inteleg ratiunea din spate..... ca rating, ca e inofensiv, etc, astea nu sunt argumente......... pe logica asta ma apuc si io sa aberez si sa jignesc la greu si dupa aia sa plang ca sunt victima daca incearca un moderator sa ma potoleasca..... din partea mea sa scrie toni 1000 de ani aici, insa nu e corect fata de ceilalti care respecta regulamentul sau fata de ceilalti la care se aplica regulamentul........
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
Altul neam de-a lui dabija - aberatiile de dreapta se accepta si se incurajeaza (puie monta,dracnea,poate avem noroc sa se prabuseasca avionul cu dracnea si grindeanu)....marea problema e doar atunci cand e desfiintata cu argumente propganda de dreapta.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
alt neam de traista. nu ma intereseaza ce postezi, ma intereseaza de ce in cazul tau nu se aplica regulamentul. poti sa raspunzi?
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai si la cei cu puie monta (inclusiv moderatori), 'speram sa se prabuseasca avionul cu dragnea si grindeanu' - s-a aplicat regulamentul - deontologule care esti ?...atunci nu te-am vazut deloc ofuscat deontologule care esti....
Imi plac la maxim astia plin de 'bube' (nu te criza ca ma refer la figurat - la caracter) care dau cu piatra deontologiei doar in directia care le convine. This post has been edited by Wimacl10: 22 Jan 2017, 09:50 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
kato |
![]()
|
nu ma intereseaza decat ca regulamentul nu se aplica..... ti-ai asumat public identitatea de tony-s, si continui intr-un dispret fata de toti..... moderatorii se fac ca ploua, o dau după cires cu spirite si litere si alte bull shit-uri...treaba e simpla. esti o clona, ai recunoscut treaba asta, si moderatorii te lasa in pace. de ce? este o incalcare flagranta a regulamentului, totul e pe fata.... tu ca persoana nu contezi pentru mine cum nici eu nu contez pentru tine..... personal vreau sa stiu ce explicatii au moderatorii de accepta aceasta situatie. da pe concret.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Conu' Tony, n-ai inteles: problema nu e ce scrii tu sau ce scriu altii, ci faptul ca esti clona. Corect ar fi sa iti dea o gratiere pe contul principal, sa-ti rada clona si sa stea cu ochii pe tine. Poti sa combati idei cat vrei tu, dar nu si persoane, pentru ca e o diferenta
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(kato @ 22 Jan 2017, 09:57) nu ma intereseaza decat ca regulamentul nu se aplica..... ti-ai asumat public identitatea de tony-s, si continui intr-un dispret fata de toti..... moderatorii se fac ca ploua, o dau după cires cu spirite si litere si alte bull shit-uri...treaba e simpla. esti o clona, ai recunoscut treaba asta, si moderatorii te lasa in pace. de ce? este o incalcare flagranta a regulamentului, totul e pe fata.... tu ca persoana nu contezi pentru mine cum nici eu nu contez pentru tine..... personal vreau sa stiu ce explicatii au moderatorii de accepta aceasta situatie. da pe concret. Ei lasati ca 'tontony' probabil e o exprimare laudativa - deontologule care esti....nu de alta dar esti ofuscat tocmai pe topicul cu acesta denumire. Nu inteleg de ce consideri - 'deontolog' ca o exprimare dispretuitoare. This post has been edited by Wimacl10: 22 Jan 2017, 10:10 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
poate nu stie ce e o clona... and I mean it
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
kato |
![]()
|
bai neam de traista, nu-ti convine ce face un coleg in ceea ce te priveste, fa report, raspunde la fel, treaba ta. da nu ma acuza pe mine de ce face altul. e o chestie de bun simt elementar..... si da, sunt lipsit de bun simt in ceea ce te priveste, pentru ca la randul tau esti lipsit de bun simt fata de noi toti.
|
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Pexedracii or fi facut numiri politice la varf si pe forumuri...
![]() |
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Intrebare: daca m u i m o clona la cafenea se consideră abatere de la regulament?
|
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(kato @ 22 Jan 2017, 10:14) bai neam de traista, nu-ti convine ce face un coleg in ceea ce te priveste, fa report, raspunde la fel, treaba ta. da nu ma acuza pe mine de ce face altul. e o chestie de bun simt elementar..... si da, sunt lipsit de bun simt in ceea ce te priveste, pentru ca la randul tau esti lipsit de bun simt fata de noi toti. Pai un asemenea deontolog ma asteptam sa fie ofuscat - inclusiv cand colegii de dreapta o iau pe aratura....in schimb constat ca deontologul e suparat doar cand e demontata propaganda de dreapta. |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
luck33ro |
![]()
|
ma tontonele tu inca nu ai inteles ca nu exista dreapta si stanga in politica romaneasca - o tii numa pe aratura cu texte stupide.
Avem Coruptii si Fraierii atat! This post has been edited by luck33ro: 22 Jan 2017, 11:03 |
--------------------
**
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Pai in fine zic dreapta si stanga ca sa facem mai usor dinstinctia dintre 'dreapta' - sistemul mafiot din justitie si sustinatorii sai - presedinte-servicii-dna-magistrati-propaganda din mass-media iar de cealalta parte "stanga' - politicienii indizerabili sistemului mafiot de 'dreapta'....evident ca dpdv ideologic e o varza in Romania.
This post has been edited by Wimacl10: 22 Jan 2017, 11:09 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Din câte am înțeles nu ii pot ridica banarea de pe contul principal de aia îl lasă cu clona.
|
--------------------
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Bag de seama ca unora nu le tihneste weekendul ca e lasat tony sa posteze.
![]() Apropo de regulament, nu cred ca a luat careva warn macar pentru tontony si altele de gen, dar toata lumea ii cere lui sa respecte eticheta de club englezesc. ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Wimacl10 @ 22 Jan 2017, 12:08) Pai in fine zic dreapta si stanga ca sa facem mai usor dinstinctia dintre 'dreapta' - sistemul mafiot din justitie si sustinatorii sai - presedinte-servicii-dna-magistrati-propaganda din mass-media iar de cealalta parte "stanga' - politicienii indizerabili sistemului mafiot de 'dreapta'....evident ca dpdv ideologic e o varza in Romania. Lasa tu definitiile hanteniste si zi-ne in ce categorie esti: corupt sau fraier? |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 22 Jan 2017, 11:34) Bag de seama ca unora nu le tihneste weekendul ca e lasat tony sa posteze. ![]() Apropo de regulament, nu cred ca a luat careva warn macar pentru tontony si altele de gen, dar toata lumea ii cere lui sa respecte eticheta de club englezesc. ![]() Normal, lumea combate ideea de Tony, nu pe el, vezi-l pe marș, mai sus. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Wimacl10 |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Jan 2017, 12:39) Eu combat ideea de clona, mai ales cand omul a recunoscut. Dar eu ma bucur ca, intr-o Sfanta Duminica, un om al Domnului se gandeste la mine. Primesti acatiste si pe datorie? Daca da, te rog sa imi zici la vecernie, poate si la miezonoptica, pentru mine, familie si tot neamul meu cel adormit. Doamne, ajuta! Si e "mars". Daca tii tu neaparat, pot face o exceptie pentru tine: "marș". This post has been edited by mars: 22 Jan 2017, 17:12 |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
Wimacl10 |
![]()
|
In general dreptei si nu ma refer doar la forumul asta - i se permite orice inclusiv sa-si doreasca moartea lui ponta,dragnea sau grindeanu - probabil multi daca ar avea posibilitatea ar si trece la fapte....in schimb cand cei de stanga isi pun intrebari despre coincidentele si cat de convenabil pt. Iohanis si sistemul mafiot au aparut incendiile din colectiv si bamboo,a 'murit' condrea.....imediat e catalogat drept nebun,cretin,idiot etc - iar astea-s cam cele mai usoare caracterizari - dreapta in general e experta la injurat
Cam asta e situatia actuala a internetului din romania - populat in general de tineri frumosi ai liberi care aluneca cu foarte mare lejeritate spre nazism. This post has been edited by Wimacl10: 22 Jan 2017, 14:18 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
mars |
![]()
|
Dar ce usor iti e sa arunci cu cuvinte
![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Wimacl10 @ 22 Jan 2017, 14:02) Stiam eu ca nu ai inteles nimic. Coruptii sunt ei (politrucii care de 27 de ani care invart tara dupa bunul lor plac) si fraierii suntem noi, care ii si platim pentru asta... Tu unde te incadrezi ? This post has been edited by luck33ro: 22 Jan 2017, 14:18 |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Luchero e cu mult sub nivelul lu tonica btw. Dixit
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
De maine incolo sa mai fie banat cineva pe motiv de clona ar fi chiar penibil dupa ce caraghiosul asta are liber sa delireze dupa pofta inimiii.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(mars @ 22 Jan 2017, 13:44) Eu combat ideea de clona, mai ales cand omul a recunoscut. Dar eu ma bucur ca, intr-o Sfanta Duminica, un om al Domnului se gandeste la mine. Primesti acatiste si pe datorie? Daca da, te rog sa imi zici la vecernie, poate si la miezonoptica, pentru mine, familie si tot neamul meu cel adormit. Doamne, ajuta! Desigur. Tariful și iban-ul îl ai în pm.QUOTE Nu prea am înțeles ce ai zis, da' mă rog, probabil era ceva neimportant. P.S. Nu, nu combați ideea de clonă. Toți cei care-l jigniți sunteți o gașcă josnică de impotenți care nu pot mai mult de obez, tonton, microcefal etc. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca apreciezi ca unul sau altul il jigneste pe clonat, de ce nu-i sanctionezi pe respectivii?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
Din fericire eu nu-s moderator la Cafenea.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 20:11 |