tontony reloaded, clona
![]() ![]() ![]() |
tontony reloaded, clona
miki |
![]()
|
||
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|||
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
Eu chiar nu am zis nimic rau de om. Nici de bine. Doar ca forumul ar fi searbad fara el. Sustin gratierea pe contul principal si stergerea clonei. Apoi sa i se aplice regulamentul ca si celorlalti. Calca pe bec, ban
![]() @DragosP: eu zic sa o lasam asa. Incepe Paraclisul... |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Dan73 @ 22 Jan 2017, 11:34) Bag de seama ca unora nu le tihneste weekendul ca e lasat tony sa posteze. ![]() Las' ca recupereaza acum, cu varf si indesat. La fotbal, cu fcsb-ul lui, si-a facut doar incalzirea. ![]() QUOTE(DragosP @ 22 Jan 2017, 17:01) Toți cei care-l jigniți sunteți o gașcă josnică de impotenți care nu pot mai mult de obez, tonton, microcefal etc. Da' tu cu ce esti mai breaz? QUOTE(DragosP @ 22 Jan 2017, 12:39) Si nu-i prima oara... sau singurul. Intamplator, respectivii au alte simpatii politice decat tine, dar niciunul nu l-a acuzat pe grindeanu sau dragnea de crima. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Eu n-am nicio simpatie politică, Maho. Am doar antipatii, din păcate.
Cât despre 'marș', am presupus că lipsește discritica, tot așa cu lipsește la mine. Îl rog pe această cale să primească scuzele mele, de e ofensat. L.E. N-am autocorect, Ady. Citește ultimul citat din postarea lui mars și poate înțelegi tu ce a vrut să scrie. This post has been edited by DragosP: 22 Jan 2017, 17:22 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Wimacl10 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 11 January 17 ![]() |
QUOTE(maho @ 22 Jan 2017, 17:14) Las' ca recupereaza acum, cu varf si indesat. La fotbal, cu fcsb-ul lui, si-a facut doar incalzirea. ![]() Da' tu cu ce esti mai breaz? Si nu-i prima oara... sau singurul. Intamplator, respectivii au alte simpatii politice decat tine, dar niciunul nu l-a acuzat pe grindeanu sau dragnea de crima. Ei lasari ca dupa colectiv au foat destui care i-au acuzat pe oprea,ponta...de crime. In plus dpmdv o persoana publica poate accepta orice - laude,complimente dar si critici sau acuzatii - extrem de josnic mi se pare in schimb sa le doreste moartea - iar dintre astia deontologi de dreapta au fost destuo care le-au dorit moartea lui ponta,dragnea, grindeanu.....in schimb de partea cealalta n-am vazut pe nimeni sa le doreasca moartea lui basescu,iohanis, lulutei - ci doar puscaria binemeritata dupa faptele comise (flota evaporata,case obtinute prin fals si uz de fals,justitie selecriva si favorizarea infractorilor). This post has been edited by Wimacl10: 22 Jan 2017, 17:29 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.248 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Nu te fa ca nu-ntelegi: faptul ca-l acuzi pe presedinte de incendiere (chiar si indirect, prin interpusi), deci de crima sau instigare la crima, iti poate aduce mult mai mult decat un cãcat de ban. Iar faptul ca o repeti obsesiv nu-ti va fi "circumstanta atenuanta".
Dupa Colectiv, ponta si-a dat - convenabil - demisia, ca se adunasera cam multe magarii la adresa lui. Pe-aici nu l-a acuzat nimeni de crima. |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Wimacl10 |
![]()
|
Nu stiam ca o opinie e un motiv de ban - am dreptul sa consider ca e cel putin ciudat ce s-a intamplat atat la colectiv cat si la bamboo si sa suspectez serviciile ca au pus focul la ordinul lui iohanis.
|
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
E dreptul tau batut in cuie sa delirezi pe ce subiect doresti. Dar e si dreptul nostru sa-i intrebam pe cei in masura sa aplice regulamentul de ce sa face exceptie in cazul tau.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(Wimacl10 @ 22 Jan 2017, 18:51) Nu stiam ca o opinie e un motiv de ban - am dreptul sa consider ca e cel putin ciudat ce s-a intamplat atat la colectiv cat si la bamboo si sa suspectez serviciile ca au pus focul la ordinul lui iohanis. opinia nu incalcarea regulamentului insa da |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.306 Joined: 22 January 04 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Jan 2017, 17:19) Cât despre 'marș', am presupus că lipsește discritica. [...] N-am autocorect, Ady. Citește ultimul citat din postarea lui mars și poate înțelegi tu ce a vrut să scrie. Lasa ca iti zic io. E "mars", ca ciocolata sau planeta (in engleza). Si am mai zis ca nu ma deranjeaza sa imi zici cum vrei tu ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
eurocristi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 16 May 07 From: Oradea ![]() |
Io zic sa-l gratiatiati pe, citez din creatia individului, romanasul cretinas din Huedin.
Il am pe ignore si pe noul cont ca m-am prins repede cine este individul. Ce nu inteleg eu, de ce se deranjeaza oameni cu o minima judecata sa scrie macar 2 litere de raspuns la tampeniile individului. Nu a facut si nu face decat sa transmita pe forum ce-i baga in cap propaganda de partid de pe hantene si, mai nou, rtv. nici vorba de opinii sau productie proprie din neuronul stingher. |
--------------------
logan
ambition
2005 membru proaspat dar experimentat in auto
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Li de pare ca pot face schimb de idei
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 22 Jan 2017, 20:04) Io zic sa-l gratiatiati pe, citez din creatia individului, romanasul cretinas din Huedin. Il am pe ignore si pe noul cont ca m-am prins repede cine este individul. Ce nu inteleg eu, de ce se deranjeaza oameni cu o minima judecata sa scrie macar 2 litere de raspuns la tampeniile individului. Nu a facut si nu face decat sa transmita pe forum ce-i baga in cap propaganda de partid de pe hantene si, mai nou, rtv. nici vorba de opinii sau productie proprie din neuronul stingher. Doar il provocam pentru show... ![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
Exact, tu și gașca josnică de impotenți.
![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(DragosP @ 22 Jan 2017, 19:35) parinte , te deranjeaza jignirile fata de ai vostrii, da nu ai nici o rusine sa jignesti tu pe altii. Cat despre jigniri, au fost o gramada , fata de alti insi, care nu gandeau la fel ca matale si nu erai asa de ultragiat. Asa ca lasa fitzele de fata mare si nu mai fa pe nevinovata. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
De unde stii ca-s "gasca josnica de impotenti"? Poate-s indivizi separati, poate n-au probleme de potenta, poate-s cetateni onorabili. Oricum, nu stiu pe cine incadrezi in " gasca josnica de impotenti".
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.211 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
mars |
![]()
|
Ai o bere
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Bre, mai informez inca o data (sau conform noilor norme "odata"?) - cel putin eu nu (mai?) am mijloace tehnice sa intervin. De ce-i asa, nu stiu. Poate am omis ceva.
Am explicat sumar lipsa de reactie mai sus. E drept ca pragul e depasit de mult, dar vezi prima parte a acestei postari. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
Wimacl10 |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 22 Jan 2017, 19:04) Io zic sa-l gratiatiati pe, citez din creatia individului, romanasul cretinas din Huedin. Il am pe ignore si pe noul cont ca m-am prins repede cine este individul. Ce nu inteleg eu, de ce se deranjeaza oameni cu o minima judecata sa scrie macar 2 litere de raspuns la tampeniile individului. Nu a facut si nu face decat sa transmita pe forum ce-i baga in cap propaganda de partid de pe hantene si, mai nou, rtv. nici vorba de opinii sau productie proprie din neuronul stingher. Spre deosebire de propaganda de la digi,irealitatea,hotnews....daca e de dreapta e de bine....deobicei astia care doar jignesc sunt cei care inspira cea mai mare mila....nu te chinui sa intelegi ca nu poti. This post has been edited by Wimacl10: 22 Jan 2017, 20:24 |
--------------------
Ford
Focus
2016
|
|
mars |
![]()
|
E corect: o data, de doua ori. Odata=candva.
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
miki |
![]()
|
QUOTE(eurocristi @ 22 Jan 2017, 20:04) Ce nu inteleg eu, de ce se deranjeaza oameni cu o minima judecata sa scrie macar 2 litere de raspuns la tampeniile individului. Pentru ca merge pe principiul adevarul este ala care se aude cel mai tare, indiferent de cit de grotesc este QUOTE(corbex @ 22 Jan 2017, 20:06) Nu, nu ai ce idei sa schimbi cu o trompeta, cu un megafon... Poti doar sa incerci sa-l faci s ase contrazica Ceeace s-a siintamplat in pe ici pe colo This post has been edited by miki: 22 Jan 2017, 20:40 |
--------------------
Renault
2004 / 2019/2008
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 23:48 |