Accident
![]() ![]() ![]() |
Accident
uponten |
![]()
|
||
![]() Arhanghel M Group: Members Posts: 56 Joined: 14 April 16 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1976
- 1-SB-4116 „De la orice om ai întotdeauna de învățat, chiar și când tace.“ De la tine ce invat ?
|
|||
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(uponten @ 15 Feb 2017, 09:48) De ce în general? La o lovitură frontală se poate sparge foarte ușor parbrizul (se deplasează capota și lovește în el cu colțul). La fel și la o lovitură laterală în partea din față, dacă e afectat stîlpul. În cazul de față mi se pare evident că parbrizul n-are nici o legătură cu accidentul, dar sînt convins că sînt multe alte cazuri în care poate să aibă. Mi s-ar părea foarte curios ca parbrizul să fie exclus din start din calcul, ca o regulă generală. ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.628 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
si la un procent foarte mare de accidente cu airbag sarit se sparge parbrizul...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Da, și asta, corect. Airbagul pasagerului lovește în parbriz.
|
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.336 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu sunt 100% convins ... da voi ati vazut airbag sarit la lovitura din spate?!? repet ... atat timp cat fata nu loveste in nimic ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
VladSoare |
![]()
|
Dacă zici de cazul de față, mie mi-e clar că parbrizul n-are nici o legătură cu accidentul. Eu m-am legat doar de generalizarea cum că de regulă parbrizele sparte n-ar fi acoperite de RCA. Mi s-ar părea ciudat să fie așa.
Totuși, ca să fiu Gică Contra ![]() ![]() This post has been edited by VladSoare: 15 Feb 2017, 12:38 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.466 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 15 Feb 2017, 12:36) Inca nu, mai mari sanse sa fie astia d-aci. http://www.continental-corporation.com/www...romania_en.html |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Exista destule demonstratii la karate, ca loveste de sus un teanc de obiecte suprapuse (caramizi de exemplu) si se sparge cel mai de jos. O fi fost si in cazul asta o asemenea lovitura?
![]() |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 22:54 |