DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> vecin dobitoc, caut solutii legale

AL
post 12 Dec 2005, 10:58
Post #31

Member

Group: Members
From: Bucuresti

terenul din jurul blocurilor NU ESTE al proprietarilor din bloc... doar terenul de sub aleaaa aia de 0,5 m latime.. atat!... restul e DOMENIU PUBLIC iar primaria il gestioneaza... iar ce fac "vecinii gradinari" se cheama ocupare abuziva a "domeniului public" sau "schimbarea abuziva a destinatiei domeniului public" sau alte asemenea... iar reprezentantii primariei SUNT OBLIGATI sa investigheze asa ceva in urma unei plangeri formulate de cineva!!!! ...iar amenzile nu sunt mici....

pe mine oftica pana la durere fizica apucaturile astea din RO prin care toti se cred stapani peste ce nu-i al lor.... terenuri, spatiile de parcat masini care nu sunt parcari cu plata... partile comune din blocuri etc. ...dar cred ca numai pe cai legale pot fi educati!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marksman
post 12 Dec 2005, 11:06
Post #32

Post mortem nihil est

From: sat

Eu cand am cumparat apartamentul am "mostenit" de la fostul proprietar un spatiu ingradit in jurul balconului. E drept ca nu era gradina de legume, ci de flori. Unul din vecini mi-a spus sa desfiintez gardul pentru ca "iarna nu-si mai poate arunca bradul pe geam dupa ce se usuca, pentru ca ajunge in gradina respectiva." Si atunci m-am hotarat sa nu dau jos gardul respectiv, ci sa continui (continuu? unsure.gif ) sa ingrijesc florile. Decat sa ajunga loc de depozitare a gunoaielor, mai bine ingradit si ingrijit.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
Adrian13
post 12 Dec 2005, 11:06
Post #33

Membru incepator

Aha dar primaria ce face la mine in spatele blocului unde s-au daramat garajele si unde nu au curatat nici acum mizeria si au lasat un cimp plin de gunoi cum e?Hai ma ca toti sunt dobitoci.Eu nu inteleg de ce au darimat garajele (eu unul n-aveam garaj)dar macar din balcon vedeam acoperisurile de beton nu cimp.Si mai ales nu prea erau gunoaie pentru ca oamenii gospodareau zonele de pe linga garaj.Acum...
Vecini dobitoci avem toti dar singura solutie dupa mine e toleranta.Dar pina sa te muti tu cum a aruncat pomul?Hai ca pe asta n-am mai auzit-o.Macar e civilizat nu arunca pe geam decit o data pe an. radmasa.gif Eu unul daca ar arunca pomul la mine sub geam i l-as duce la usa,poate ii pare rau de el. 10561582.gif

This post has been edited by Adrian13: 12 Dec 2005, 11:11

--------------------
Dacia/Lada/Fiat 1300/1200/Uno Diesel - 13
IO!GIGI BECALI
+
marksman
post 12 Dec 2005, 11:45
Post #34

Post mortem nihil est

QUOTE(Adrian13 @ 12 Dec 2005, 12:06)
Vecini dobitoci avem toti dar singura solutie dupa mine e toleranta.Dar pina sa te muti tu cum a aruncat pomul?Hai ca pe asta n-am mai auzit-o.Macar e civilizat nu arunca pe geam decit o data pe an. radmasa.gif Eu unul daca ar arunca pomul la mine sub geam i l-as duce la usa,poate ii pare rau de el. 10561582.gif
*

Pai lucrurile stau asa: pana sa se ingradeasca locul respectiv ii dadea drumul de pe geam. Dupa aia a trebuit sa-si ia avant sa-l arunce. Probabil i s-o fi parut efortul prea mare, asa ca mai bine sa se demoleze gardul, ca sa-i dea pur si simplu drumul doar cu ajutorul gravitatiei.

--------------------
+
Vlad Georgescu
post 12 Dec 2005, 21:58
Post #35

/----\ <--- Logan

QUOTE(yooonutz @ 10 Dec 2005, 22:32)
Apropos ciresul taiat a fost folosit la facut tuica din corcodusele din alt pom din fata blocului.  alcoholic.gif
*

La facut tuica?! Daca ai martori, l-ai ars... din cite stiu, si pentru asta trebuie autorizatie. :-)

This post has been edited by Vlad Georgescu: 12 Dec 2005, 22:05

--------------------
Volțvagăn Glonț 2080 Tdi Quad BiTurbo DSG 8 - -
Athos, Porcos si Bairamis
+
yooonutz
post 12 Dec 2005, 22:10
Post #36

Membru incepator

From: galati

pt. Vlad Georgescu: stiu toti vecinii de pe palier de faza cu taiatul si arsul ciresului, plus ca am facut o plangere semnata de mai multi vecini, cu care, il voi trimite pe seful meu la primarie. Aveam pile si nu stiam smile.gif

--------------------
Dacia Logan 2006 - chioara ... pardon AMBIANCE - gl-o6-lyh
+
ashu
post 13 Dec 2005, 02:12
Post #37

Membru erectil

Deci sa inteleg ca voi scoateti bradul pe usa, mergeti cu el cu liftul sau pe scari si umpleti de ace toata scara? blink.gif Parerea mea, bradul se arunca pe geam, apoi se coboara repede, se ia si se duce frumos la ghena blocului. Minimum damage, ca sa zic asa.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
kaspersky
post 13 Dec 2005, 02:18
Post #38

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

Eventual inainte sa i se dea drumu' de la 10 se striga PIRTIEEEEE radmasa.gif (sau merg si 2-3 petarde aruncate, asa de avertizare)

This post has been edited by kaspersky: 13 Dec 2005, 02:21

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
anamana
post 13 Dec 2005, 02:48
Post #39

Membru

Nu mai, i se ataseaza chilotii soacrei (pe post de parașută), ca sa nu ranesti lumea de pe trotuar.
Acuma, in functie de portanța materialului textil, poate ai timp suficient sa cobori pe scari si sa prinzi bradul din zbor. laugh.gif

Acum pe bune, vecinului respectiv i se poate explica ce aveti de gand, (mers la primarie, reclamat la ADP, etc.), si convins cu vorba buna sa renunte la agricultura prin fata blocului.
Intrebarea e: Ce planuri aveti pentru amenajarea gradinii ? Balarii ? Gunoaie ? Masini parcate pe spatiu verde ?
Hai ca am citit pe-aici de masa de ping-pong si alte cele.
Nu vad eu pe nimeni investind 3-4-5 milioane din buzunarul propriu, mai ales in conditiile ca unii pur si simplu refuza sa-si plateasca intretinerea.

--------------------
xx ABC
Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
+
anpop
post 13 Dec 2005, 07:12
Post #40

Sef de pisica!

QUOTE(ashu @ 13 Dec 2005, 02:12)
Deci sa inteleg ca voi scoateti bradul pe usa, mergeti cu el cu liftul sau pe scari si umpleti de ace toata scara?  blink.gif Parerea mea, bradul se arunca pe geam, apoi se coboara repede, se ia si se duce frumos la ghena blocului. Minimum damage, ca sa zic asa.
*

Presupun ca ai decenta sa duci la gheena si pietonu' caruia i-a cazut bradul in cap radmasa.gif
Ashule, uiti ca sunt multe bloace bine gandite, la strada, la care si cand speli balconul speli si pietonii biggrin.gif

--------------------
Logan Preference 1,4 - b-xx-xxx
Prostia e singurul lucru care-i doare pe ceilalti!
+
apunake
post 13 Dec 2005, 07:58
Post #41

Membru incepator

Inainte sa il arunci, scoti globurile si beculetele, nu? Ca altfel pare a OZN.

--------------------
+
Adrian13
post 13 Dec 2005, 09:12
Post #42

Membru incepator

Vlad Georgescu
La facut tuica?! Daca ai martori, l-ai ars... din cite stiu, si pentru asta trebuie autorizatie.

Nu cred.Eu il am pe unul care aduna un an tocurile scoase de vecini si cam orice bucatica de lemn si toamna scoate cazanul de cupru in spatele blocului si face tuica.Intre timp tot vine cu apa de sus si toarna in butoiasul ala in care intra teava cazanului.Cu restul de lemn ramas face gratar in balcon vara. post-336-1110552439.gif

--------------------
Dacia/Lada/Fiat 1300/1200/Uno Diesel - 13
IO!GIGI BECALI
+
marksman
post 13 Dec 2005, 12:19
Post #43

Post mortem nihil est

QUOTE(ashu @ 13 Dec 2005, 03:12)
Deci sa inteleg ca voi scoateti bradul pe usa, mergeti cu el cu liftul sau pe scari si umpleti de ace toata scara?  blink.gif Parerea mea, bradul se arunca pe geam, apoi se coboara repede, se ia si se duce frumos la ghena blocului. Minimum damage, ca sa zic asa.
*

Nu, eu pun niste ziare pe jos cand il despodobesc, il scutur de ace, eventual mai tai din crengi, si-l duc frumos la ghena.

--------------------
+
litza
post 13 Dec 2005, 12:50
Post #44

Membru autentic

From: Bavaria, DE

Prezervative de tras peste brad nu s-au inventat inca blink.gif Repede sa dau o fuga la registru pentru inventi LolLolLo.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
klaus
post 13 Dec 2005, 13:03
Post #45

步步

Group: Moderatori

Oho... fi tu relaxat, ca s-au inventat deja. Doar ca sunt din plasa cu ochiuri mici, nu din plastic.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
andu911
post 13 Dec 2005, 13:09
Post #46

Membru autentic

From: Bucuresti - Berceni

eu stiam ca daca tai un copac faci puscarie...
off: legea nu e valabila si la un hectar de padure laugh.gif

--------------------
- - -
+
anamana
post 14 Dec 2005, 17:52
Post #47

Membru

Mai, stii ce sa faci? Iei un hrean, il tai bucatele si il arunci peste 'ogor'.

Gata cu porumbu .... de acolo-ncolo numai HREAN .... laugh.gif

This post has been edited by anamana: 14 Dec 2005, 17:55

--------------------
xx ABC
Mircea cel Batran a fost inmormantat la Cozia impreuna cu umbra sa.
+
A_L_E_X
post 20 Jan 2006, 17:50
Post #48

Membru incepator

From: Constanta

clau lcf, da este fata in fata cu parcul de la casa de cultura . Are o adevarata gradina omul acolo . Ma mir cum nu-i mucegaiesc peretii.

--------------------
Dacia Logan Preferance 1.4 - CT-XX-XXX
+
Jack Daniel's
post 20 Jan 2006, 19:03
Post #49

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(ashu @ 13 Dec 2005, 04:12)
*

Ashu ti-ai dat arama pe fata .

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
AIX
post 20 Jan 2006, 22:52
Post #50

quite a regular

aw...reglare de conturi smile.gif

--------------------
. . .
+
Jack Daniel's
post 21 Jan 2006, 21:47
Post #51

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Eu stau la parter intr-un bloc cu patru etaje . Parca si vedeam dupa Revelion , asa pana la sfantul Ion o ploaie de brazi-meteoriti de la vecinii de deasupra . Singura conditie pentru ca un astfel de spectacol grotesc sa se desfasoare este sa il am pe Ashu si altii ca el vecini de bloc . Bine ca nu e asa si fiecare si-a dus bradul in mod CIVILIZAT la ghena de gunoi prin intermediul casei scarilor si nu cu ajutorul gravitatiei .

--------------------
. . .
+
Ciombe
post 21 Jan 2006, 22:36
Post #52

Membru autentic

From: Arad

radmasa.gif

Am luat exemplu si anu asta nu am mai carat bradu pe scari in jos... Doar i-am zis nevestei sa imi aduca niste banda, l-am infasurat bine de tot, ca sa incapa pe geam. Apoi l-am scos pe geam si am strigat tare "Picaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!" si zdup bradu jos biggrin.gif !
Apoi am fugit repede jos si l-am bagat in papuc....

Apropo de tiltul topicului...

Hihi... vecinii in sfarsit au inceput sa se sature de mine, mai ales ca mi-am reparat rotopercutoru si am iceput din nou sa dau gauri prin casa blush.gif
Azi a venit unu la usa ca cica "nu mai termin odata domne ca i-am exasperat pe toti.. tot la ore din astea dau gauri.." mentionez ca era ora 6 seara... i-am explicat politicos ca daca nu-i convine, sa se mute ca io nu ma supar radmasa.gif . Si ca in timpul zilei, intre 13 si 18 e program de liniste...la 18 si un minu gata cu linistea, ca deh, am rotopercutor radmasa.gif

A mplecat bombaanind...

--------------------
Oltena 12 TRS, Dacia 1304 Papuc - B-83-JJJ, AR-30-JJJ
+
ATM
post 22 Jan 2006, 09:21
Post #53

1948 Tucker Torpedo

Ciombe, e bine ca ai luat bradu' de jos...
Dar totusi mi se pare riscant sa arunci oon obiect de 1.5-2 m pe fereastra...Daca pica totusi pe o masina, pieton, ceva? Si intr-adevar, cei ce stau la parter cred ca se aleg cu mici traume psihice dupa asta... (cand stateam in camin, in Tei, la parter, bineinteles, s-au gasit unii sa arunce un frigider (!) vechi, din ala cu amoniac, de la etajul 8 , la 7 dimineata...Vai ce m-am bucurat...Era sa ma c*c pe mine cand a explodat ala...)

--------------------
MITSUBISHI COLT Z30-2005
Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
+
Jack Daniel's
post 22 Jan 2006, 13:47
Post #54

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Ciombe @ 22 Jan 2006, 00:36)
radmasa.gif

Am luat exemplu si anu asta nu am mai carat bradu pe scari in jos... Doar i-am zis nevestei sa  imi aduca niste banda, l-am infasurat bine de tot, ca sa incapa pe geam. Apoi l-am scos pe geam si am strigat tare "Picaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!" si zdup bradu jos biggrin.gif !
Apoi am fugit repede jos si l-am bagat in papuc....

Apropo de tiltul topicului...

Hihi... vecinii in sfarsit au inceput sa se sature de mine, mai ales ca mi-am reparat rotopercutoru si am iceput din nou sa dau gauri prin casa blush.gif
Azi a venit unu la usa ca cica "nu mai termin odata domne ca i-am exasperat pe toti.. tot la ore din astea dau gauri.." mentionez ca era ora 6 seara... i-am explicat politicos ca daca nu-i convine, sa se mute ca io nu ma supar radmasa.gif . Si ca in timpul zilei, intre 13 si 18 e program de liniste...la 18 si un minu gata cu linistea, ca deh, am rotopercutor radmasa.gif

A mplecat bombaanind...
*

Ciombe am si eu un ciocan rotopercutor prin casa ! Imi trimiti si mie instructiunile de folosire ? radmasa.gif

--------------------
. . .
+
marksman
post 22 Jan 2006, 17:11
Post #55

Post mortem nihil est

QUOTE(AIX @ 20 Jan 2006, 23:52)
aw...reglare de conturi smile.gif
*

Pregatiti lurk0000.gif

--------------------
+
Jack Daniel's
post 22 Jan 2006, 18:18
Post #56

MEMBRU DE LA INCEPUT!

QUOTE(Illusi0n @ 22 Jan 2006, 19:11)
Pregatiti  lurk0000.gif
*

...ciocanele rotopercutoare ! gun3.gif

--------------------
. . .
+
maddan
post 22 Jan 2006, 20:30
Post #57

Speedy Gonzales

Io sunt convins ca ashu zicea ce zicea la misto... icon_twisted.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Smudo
post 22 Jan 2006, 21:02
Post #58

Membru autentic

Chestia cu bradul? N-as crede sa fi zis la misto. Sint curios totusi si eu de o confirmare/infirmare din partea lui.

--------------------
x x - X
Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th May 2025 - 23:56
Forum Renault