Bucurestiul nu arata a capitala europeana
![]() ![]() ![]() |
Bucurestiul nu arata a capitala europeana
alex_sb |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 20 April 04 From: Sibiu ![]() |
|
||
--------------------
DSN Clima
|
|||
Adrian13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 42 Joined: 30 July 05 ![]() |
Bine ca se lucreaza la Sibiu.La noi la Bucuresti nu.De exemplu la intersectia din Militari (piata Veteranilor)s-au montat semafoare de vreo 2-3 luni insa nici acum nu le-au dat drumul.
![]() |
--------------------
Dacia/Lada/Fiat
1300/1200/Uno Diesel
- 13 IO!GIGI BECALI
|
|
Smudo |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 617 Joined: 7 August 05 ![]() |
QUOTE(AIX @ 15 Dec 2005, 21:53) In Sibiu am fost in urma cu 2 luni, arata jalnic centrul vechi. Peste tot se renoveaza, stradutele din zona sunt parasite, prost luminate, gropi..scary. Aha, deci nu s-a schimbat prea mult Sibiul de acum 5 ani cind am fost ultima data acolo... Doar ca pe vremea aia nu se renova mai nimic, dar sint curios cit o sa dureze renovatul acum si cum o sa arate pe urma... daca se intind prea mult, tare cred ca pina o sa termine totul, o sa se strice unde au inceput si iar au de munca. In schimb, tot atunci am trecut si prin Rimnicu Vilcea, si mi-a placut ce am vazut pe acolo... strazi cit de cit curate, spatii verzi destul de ingrijit facute, lumini multe, etc. Dar am inteles ca fusesera bani bagati la greu acolo pentru ca fusese eclipsa aia cu vreun an de zile in urma, au asteptat multi vizitatori din vest si de asta au facut curatenie pe acolo. Iar despre poze, ce sa zic, aia care fac pozele alea din Tirana si Harrare sint totusi profesionisti, cred ca stie oricine ca poti fotografia doar ce vrei sau doar din ce unghi vrei ca sa iasa ceva frumusel. Cred ca atunci cind or sa faca o infrastructura cit de cit gindita (am eu ce am cu autobahnurile), sa poti ocoli Bucurestiul si de pe autobahn sa intri aproape in ce cartier vrei, atunci o sa se descongestioneze si traficul, cladirile or sa ramina curate mai mult timp si strazile cred ca or sa ramina intregi la fel... mai mult timp. Clar ca asta e doar o solutie la una din multele probleme, si poate nu e neaparat cea mai ieftina, ci dimpotriva, dar de ea pot beneficia multi. |
--------------------
x
x
- X Cumparindu-ti Dacia, te simti de parca te-ai duce la bagaboante dar tu esti voyeur. In loc sa te satisfaca masina prin confort si performante, trebuie sa te satisfaci tu insuti, adaugind diverse chichite si bagind bani pentru a indrepta cretinismele unui producator idiot! (Marty)
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
Offtopic: Adriene, da bre jos urangutanu din avatar, ca ne induci fiori de neplacere de la brau in jos.
|
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
- -
2002 Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 14:41 |