DACIA DUSTER - noile modele 2017, 1.6 SCE 115, 1.5 dC 90, 1.2TCe 125, 1.5 dC 4x4
![]() ![]() ![]() |
DACIA DUSTER - noile modele 2017, 1.6 SCE 115, 1.5 dC 90, 1.2TCe 125, 1.5 dC 4x4
ursul_bipolar |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ursul_bipolar @ 5 Dec 2017, 11:39) Ca sa scoata 5 stele nu trebuie sa mareasca nicio uzina, totul tine de proiectare, materialele folosite si dorinta a oferi un produs cat mai sigur, mai ales ca in romania este ziua si accidentul. Nu cred ca 5 stele la siguranta in 2017 pt 20k e ceva greu de obtinut. Sa ne uitam la fratele de corporatie captur care totusi a reusit sa ia 5 stele. Dar cand profitul si taierile de costuri sunt pe primul plan cam asa se intampla. Din punctul meu de vedere daca dacia vrea sa treaca la urmatorul nivel trebuie sa scoata masini sigure nu un cotet de 3 stele la care deformarea caroseriei in caz de impact este imprevizibila. Si apropo de replica ta cu strugurii si alte alea, fyi, chiar eram interesat de o jucarie ca duster-ul dar in niciun caz de 3 stele siguranta, si nu aia 20k erau neaparat problema aici ![]() Dar 18 mii si ceva pt 3 stele, este josnic. QUOTE(ursul_bipolar @ 5 Dec 2017, 11:45) Problema este ca nu iti ofera nimic la categoria siguranta, unele categorii asta cauta si poate ar cumpara dacia tocmai pt a sustine amarata aia de fabrica de la Pitesti. Dar dacia nu ofera asa ceva pentru ca e mai important sa pui intrare fara cheie si alte mizerii de care te poti lipsi dar in cazul unui impact mori sigur, dar mori demn, ai avut masina cu intrare fara cheie. Superb! A nr 1, dat fiind ca francezii iau cele mai multe dacii urmati de nemti si spanioli... ii doare neva ce cumpara 3000 de romani pe an. Si daca ar face-o de 5 stele, unde sa o produca daca o sa o ceara inca 50% mai multi clienti? Cate masini de marimea dusterului ai la 5 stele si 12500 cu marimea dusterului? Ala mai ieftin e 12000 si are fix aceleasi echipamente de siguranta ca ala scump. Visati stele de pe cer la bani de merdenele, dar daca le ofera cumva cineva zici ca n-are mp3 de banii aia si iei un sh. ![]() |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
gingis_han |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 18 January 14 ![]() |
Salutare!
Sunt incantat de aspectul noului Duster. La prima impresie pare un deal bun raport pret/calitate! Acum ramane de vazut. Am cativa ani buni de colaborare cu dealerul local Renault, motiv pentru care am obtinut ceva sfaturi bune, din interior, ca sa zic asa! Ceea ce ma ingrijoreaza este ca modelul care imi place mie, cel de la rusi, pare din alt film: motor benzina 2.0 16V, plansa de bord diferita, asistenta la coborarea in panta, avertizare unghi mort si cine mai stie cate gadgeturi. Chiar cei de la Dacia mi-au spus ca au avut de-a lungul anilor niste modele de Duster intrate in service, de prin zona Ukraina sau Rusia, care erau destul de diferite fata de ce este la noi. Ca sa-l citez pe un mecanic : ''noi suntem ciuri-buri pentru astia, ne vand doar rahaturi''. Sigur, nu erau Dacia Duster, erau Renault Duster, dar chiar si asa! Am facut un drive test cu Duster 2017 cutie manuala si am fost forte dezamagit! Scenicul meu de 1,9 cu 200.000 in bord toarce ca o pisica vis-a-vis de Dusterul de 1,5 dci nou. Adica la viteza e un zgomot inacceptabil din punctul meu de vedere. Aveam aceeasi problema la MCVul de 1.6 16v : la 120 avea aproape 4000 de ture, trebuia sa dau muzica mai tare ca sa nu aud motorul! Cum am spus, ramane de vazut. Probabil la anul pe vremea asta vom fi deslusit toate secretele acestui nou Duster si vom sti pe ce dam, sau nu dam banii! |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2010
- NT 78 KLU Laguna Break 2004
Laguna Limousine 2004 Ex-Dacia MCV 1.6 16 V Ex-Clio Bicorp 2004 |
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Au imbunatatit destul de mult antifonarea, deci problema zgomotului excesiv la viteze de peste 90 km/h ar trebui sa fie rezolvata. Ramane de vazut la drive-test
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
Challenge 2015 Land Rover Discovery Sport TD4 SE
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 5 Dec 2017, 12:13) nr 1, dat fiind ca francezii iau cele mai multe dacii urmati de nemti si spanioli... ii doare neva ce cumpara 3000 de romani pe an. Si daca ar face-o de 5 stele, unde sa o produca daca o sa o ceara inca 50% mai multi clienti? Cate masini de marimea dusterului ai la 5 stele si 12500 cu marimea dusterului? Ala mai ieftin e 12000 si are fix aceleasi echipamente de siguranta ca ala scump. Uite aici "decat" cu 1500 euro mai mult: vitara.png ( Size: 3.48k ) Number of downloads: 426 Considera ca de aia 1500 euro in plus primesti o antifonare superioara dusterului si materiale de o calitate mai buna in interior. Eu zic ca merita, nu atat de mult incat sa nu fie acoperit. qed? This post has been edited by ursul_bipolar: 5 Dec 2017, 12:07 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(AndreiMR @ 5 Dec 2017, 11:55) Nu sunt mai bine antifonate, au fost si sunt slab sau deloc antifonate, la viteza legala pe autostrada zici ca esti in decapotabila, iar la 180 in cazul in care ii prinde la vale, e ca la parasutism. Nici nu s-a dorit antifonarea, care costa in plus si nu se justifica la o masina sub 100 de cai, din punctul lor de vedere. This post has been edited by argon: 5 Dec 2017, 12:05 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AndreiMR |
![]()
|
![]() Membru alfist Group: Members Posts: 3.828 Joined: 15 January 09 From: Pitesti ![]() |
Actualul Logan mi s-a parut mult mai bine antifonat decat vechea generatie. Nu e la nivel premium, dar nu mai e nici zgomotul de la generatia anterioara...e decent
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
2008 Mazda 2 TE EX: Clio III dci Dynamique/Mazda CX-7 Revolution/ Alfa Romeo 159 2.4 jtdm |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Te bati cu 2 hateri, Andrei, nu-ti mai obosi tastatura.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Eh daca iei in seama doi experti universali ca ursu si argonu poti sa te duci la Balaceanca
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Eu unul chiar sunt curios daca au facut progrese la capitolul insonorizare. Am mai zis eu pe undeva ca am mers acum cativa ani cu noul Logan (cred ca era 0.9 TCe), taxi, pasager in dreapta, si mi s-a parut destul de silentios la vitezele de oras, noaptea dupa ora 1:00, schimbatorul nu trepida, in fine, erau rezolvate niste probleme ale primei generatii.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(AndreiMR @ 5 Dec 2017, 13:07) Actualul Logan mi s-a parut mult mai bine antifonat decat vechea generatie. Nu e la nivel premium, dar nu mai e nici zgomotul de la generatia anterioara...e decent Peste 10 ani cand o sa fie chederele plate, o sa fie la fel si la asta nou, motoarele noi sunt mai silentioase, dar zgomotul de vant e tot acolo la toate, in oras nu-ti dai seama, doar cand vine ploaia si se aude tabla goala deasupra ta. This post has been edited by argon: 5 Dec 2017, 12:28 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.721 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
N-auziti ca e la nivelul golfului?
Lasati lumea sa cumpere, de ce sunteti rai? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.071 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine vrea să rezerve Edition ONE:
https://one.dacia.ro/ ![]() https://one.dacia.ro/assets/pdf/Fisa-produs...Edition-One.pdf |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Da, frumoasa echipare, iar pretul foarte bun. Nu stiu daca la concurenta exista un 4x4 diesel la aceleasi dotari care sa se alinieze si la pret (+/-), cu toate promotiile pe care le au.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.222 Joined: 13 October 06 ![]() |
Oare in Duster-ul nou ingheata piciorul stang al soferului ca la logan I si II ?
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
argon |
![]()
|
Daca o comanzi acum, o primesti la anul...probabil editie islamica, ca tot incurajam economia romaneasca, un iranian e mai harnic si nu face greve, fiind multumit cu 200 de dolari pe luna. Si normal ca nu are cum sa bata la pret concurentii facuti in UE, gen suzuky.
This post has been edited by argon: 5 Dec 2017, 14:18 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
AndreiMR |
![]()
|
Nu se aduce in Romania Duster fabricat prin alte parti...se fabrica aici la noi pentru Europa
|
--------------------
2018
Mazda 3 G120
|
ursul_bipolar |
![]()
|
QUOTE(marksman @ 5 Dec 2017, 14:49) Da, frumoasa echipare, iar pretul foarte bun. Nu stiu daca la concurenta exista un 4x4 diesel la aceleasi dotari care sa se alinieze si la pret (+/-), cu toate promotiile pe care le au. Pt o mie de euro in plus ai vitara s 1.4 turbo (140 cai, 4x4) benzina cu mult mai multe dotari fata de duster si 5 stele dupa ultimele norme euroncap. Asta fara nicio negociere. Nu cred ca se compara. Duster-ul editia 1 costa 18.900 de euro iar vitara s 1.4 19.900. This post has been edited by ursul_bipolar: 5 Dec 2017, 14:28 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Sau poti astepta noul Outlander care va fi un Duster recarosat cu emblema de Mitsu, dar o sa ai masina japoneza si o sa-i poti pune ulei Motul linistit.
Vezi, e bine sa ai optiuni. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Sau mai bine te abtii. Ce zici? Nu de alta dar ce ai spus acolo e o ineptie. Probabil stii si tu dar ai zis sa incerci.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mircea_aq |
![]()
|
Nu stiai ca Mitsu a ajuns in curtea reno, iar acum evalueaza daca vor mai folosi datsun-ul pentru produsele low-cost cum era in plan, sau vor intra pe Mitsu direct ?
Acum ai aflat ![]() LE: my bet ? e ca vom vedea o gama noua Mitsu. Cum era? Expect the unexpected. This post has been edited by mircea_aq: 5 Dec 2017, 14:37 |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Nu ma cobor la nivelul tau, o sa spun pas. Vezi ca discutia este despre duster, esti offline ca in majoritatea cazurilor.
This post has been edited by ursul_bipolar: 5 Dec 2017, 14:38 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.105 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Si`o sa`l cheme Muster?
|
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
mircea_aq |
![]()
|
Sunt online, te asigur, poti verifica profilul.
Cat despre Muster, probabil ca va urma un anunt in 2018. Pana atunci putem studia Duster-ul ca un potential prequel al lui Muster. Daca i-am stricat ziua ursului, imi cer scuze, era doar in spirit de gluma. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(gingis_han @ 5 Dec 2017, 12:14) Salutare! Sunt incantat de aspectul noului Duster. La prima impresie pare un deal bun raport pret/calitate! Acum ramane de vazut. Am cativa ani buni de colaborare cu dealerul local Renault, motiv pentru care am obtinut ceva sfaturi bune, din interior, ca sa zic asa! Ceea ce ma ingrijoreaza este ca modelul care imi place mie, cel de la rusi, pare din alt film: motor benzina 2.0 16V, plansa de bord diferita, asistenta la coborarea in panta, avertizare unghi mort si cine mai stie cate gadgeturi. Chiar cei de la Dacia mi-au spus ca au avut de-a lungul anilor niste modele de Duster intrate in service, de prin zona Ukraina sau Rusia, care erau destul de diferite fata de ce este la noi. Ca sa-l citez pe un mecanic : ''noi suntem ciuri-buri pentru astia, ne vand doar rahaturi''. Sigur, nu erau Dacia Duster, erau Renault Duster, dar chiar si asa! Am facut un drive test cu Duster 2017 cutie manuala si am fost forte dezamagit! Scenicul meu de 1,9 cu 200.000 in bord toarce ca o pisica vis-a-vis de Dusterul de 1,5 dci nou. Adica la viteza e un zgomot inacceptabil din punctul meu de vedere. Aveam aceeasi problema la MCVul de 1.6 16v : la 120 avea aproape 4000 de ture, trebuia sa dau muzica mai tare ca sa nu aud motorul! Cum am spus, ramane de vazut. Probabil la anul pe vremea asta vom fi deslusit toate secretele acestui nou Duster si vom sti pe ce dam, sau nu dam banii! Nr 1, Ukraina are masini produse la Pitesti, mai greu cu importul din Rusia. Nr2 Duster H79 (romania, rusia, brazilia, india, columbia)nu a avut asistenta la coborarea pantei sau avertizare unghi mort, are abia asta nou. Nr3 avand in considerare 1 si 2 minti cu nerusinare ca ai vazut asa ceva. Plansa de bord era aia de duster ph1 la rusi pana de curand Nr 4, "Dusterul 2017" condus, era duster ph2, nu cel nou, corect? De ce vorbim aci de cel vechi sau de MCV? NR5, motorul de 2 litri benzina consua cate 14% benzina, da in rusia e ieftina, nu-l lua nimeni in europa ca e euro4.... Bipolarule, vezi ca vitara scoate 5 stele pentru ca are franare autoamata, aia la 13500 nu prea are... Mai incearca. This post has been edited by einstein1984: 5 Dec 2017, 14:58 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
Eu zic sa mai citesti. Vezi tu cum sta treaba, vezi raportul si trage singur concluzia.
Uite las asta aici, ghicesti care cum e? vitara.png ( Size: 29.5k ) Number of downloads: 258 |
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(ursul_bipolar @ 5 Dec 2017, 15:25) Pt o mie de euro in plus ai vitara s 1.4 turbo (140 cai, 4x4) benzina cu mult mai multe dotari fata de duster si 5 stele dupa ultimele norme euroncap. Asta fara nicio negociere. Nu cred ca se compara. Duster-ul editia 1 costa 18.900 de euro iar vitara s 1.4 19.900. Are 5 stele dupa acelasi norme ca dusteru, alea din 2015... Problema e ca omiti sa zici vitara are 173 mm mai putin la ampatament, vreo 170 mm la lungimea totala mai putin, 30 mm garda la sol , 35 de litri la portbagaj minim. Daca vrei sa cari un cofrag de oua e ok, ai loc, unii mai au familie, bagaje etc si vor o masina mai mare. Nu au bani de XC90 dar un duster ajunge cateodata/. This post has been edited by einstein1984: 5 Dec 2017, 15:24 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(ursul_bipolar @ 5 Dec 2017, 14:25) Pt o mie de euro in plus ai vitara s 1.4 turbo (140 cai, 4x4) benzina cu mult mai multe dotari fata de duster si 5 stele dupa ultimele norme euroncap. Asta fara nicio negociere. Nu cred ca se compara. Duster-ul editia 1 costa 18.900 de euro iar vitara s 1.4 19.900. Dupa cum ziceam in niste postari anterioare, depinde ce vrei. Mie unuia imi ajunge un 4x2 cu dotari mai multe si insonorizare mai buna, deci nu as alege Dusterul, dar nici Vitara 4x4 turbo benzina. Daca as umbla dupa un 4x4 diesel cu dotari ok, as lua Dusterul actual (sau un echivalent SH cu istoric cunoscut). |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:18 |